Бесни Цветићи (100152)
share
Manager: LA-Мартиненко
Country: Srbija
League: II.2
Rival: ALE I NEMANI
World Rank: 835
Country Rank: 18
BBM Tier: 1
Last Online: 01/19/2022

Second Team:
Mad Mamba Academy
Country: Utopia
League: III.5
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Празници нам стигли
Posted on 10/25/2020

Какав дан за све навијаче Бесних Цветића. Наиме, у раним јутарњим часовима, први човек овог тима, Мартиненко, завршио је преговоре и ставио потпис на уговор са једном од легенди клуба.

Да да, гласине су тачне. Лав Панчев се вратио кући!!!

Сам играч је изјавио да је овај дан сањао од тренутка када је отишао из клуба јер је знао да одлази само да би се опет вратио. “Најсрећнији сам био док сам бранио боје овог клуба јер у мени тече златно-љубичаста крв. Много дугујем овом клубу и драго ми је што ми је Мартиненко указао прилику да се одужим овој феноменалној организацији. Упознат сам са политиком клуба и мој задатак је да помогнем новим клинцима да израсту у вође тима. Трудићу се да пренесем своје искуство на нове клинце и мислим да су Милан, Смајо и Светомир супер талентовани и да су будућност клуба” - само је део интервјуа који је Лав дао, иначе играч који је своју каријеру започео у Бесним Цветићима и био њихов представник у дресу младе репрезентације.

“Лаве добродошао ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement