Pers0wnages (92956)
share
Manager: RHTM
Country: Nederland
League: DBA Pro A
Rival: The Primoss RAMS II
World Rank: 10
Country Rank: 1
BBM Tier: B3
Last Online: 09/22/2023

Second Team:
Pers0wnages II
Country: Utopia
League: IV.43
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Pers0wnages triomfeert met dubbele overwinning in seizoen 61
Posted on 08/22/2023

Het succesverhaal van basketbalteam Pers0wnages bereikte dit seizoen nieuwe hoogten door zowel het kampioenschap als de beker te veroveren.

Het hoogtepunt van het seizoen was ongetwijfeld de indrukwekkende prestatie in de kampioensfinale tegen Cruesli, een tegenstander die geleid werd door de regerende MVP Roodenburg. In een zenuwslopende reeks van drie finalewedstrijden wist het team van Pers0wnages het kampioenschap te claimen, ondanks goede tactische keuzes van de coach van Cruesli. Aanvoerder Jip van Nistelrooij, die een moeilijke tweede wedstrijd doormaakte, herpakte zich op bewonderenswaardige wijze in de derde wedstrijd.

Het succesverhaal van Pers0wnages begon eerder in het seizoen met een overtuigende overwinning in de bekerfinale tegen Kavala Den Haag. Tijdens deze spannende wedstrijd leidde Landsbergen met maar liefst 36 punten de aanval van het team. Kort daarna werd helaas roemloos verloren in de B3, waardoor Pers0wnages na 1 pay-off wedstrijd naar huis kon.

Helaas ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement