South Dragons (38316)
share
Manager: LA-Cowstreet
Country: Nederland
League: DBA Pro A
Rival: Cruesli
World Rank: 1
Country Rank: 1
Last Online: 08/05/2020

Second Team:
South Dragons II
Country: Utopia
League: IV.41
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Roberts Puntulis terug bij South Dragons
Posted on 09/03/2017

Utrecht - In de strijd om het kampioenschap in II.1 heeft South Dragons zich versterkt met een oude bekende. Roberts Puntulis (36) keert terug bij de club waar hij eerder 3 kampioenschappen in de DBA en 2 bekers won.

Dit seizoen staat South Dragons verrassend genoeg aan kop in II.1 en behoort het kampioenschap met bijbehorende promotie opeens tot de mogelijkheden. Aangezien het team zo'n beetje het hele seizoen met een minimale salarisomvang heeft gewerkt was dat niet iets wat manager Cowstreet verwacht had: "Ik rekende op meerdere seizoenen in II zodat onze talenten eerst verder getraind zouden worden zodat we dan ook een rol van betekenis zouden kunnen spelen in de DBA. Nu we er echter zo goed voorstaan vind ik dat we er vol voor moeten gaan en daar horen dan enkele versterkingen bij". Het belangrijkste doel van de manager is om economisch zo efficiënt mogelijk het team te managen. "Promotie past goed in de lange termijn financiële planning van de club", aldus Cowstreet.

Promotie ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement