Richmond Falcons (199279)
share
Manager: Chris Weaver
Country: Magyarország
League: III.8
Rival: KK Akukho Umusa
World Rank: 8452
Country Rank: 161
BBM Tier: 8
Last Online: 06/03/2023
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Megújulás
Posted on 08/13/2022

A Richmond Falcons új mérföldkőhöz ért, anyagi gondok, a szponzorok elvesztése, befektetők kiválása a csapattol, és a csapat morál teljesen szétesése, a szurkolók elpártolása a csapattol, az elmult szezonokban. Teljes káosz a játékosok, a tulajdonosok és az edző körül. A csapat történetében nem látott mélyégekbe süllyedtünk.. DE..

A megoldáson rágódva, sok álmatlan éjszaka után arra jutottam hogy teljes átépitést kell csinálni a csapat körül, a csapaton belül.. A pénzügyeket rendezni, a szurkolokat vissza csábitani a stadionba, uj és ütőképes bajnok esélyes csapatot kell építeni a fiatal tehetségekböl az alapoktol kezdve. Az anyagi forrásokat, a bizalmat a támogatást megkaptam.. Hosszú út áll elöttünk és kemény munka mind a stábtol és a játékosoktol is egyaránt..
A siker bennünk van és teszünk is érte
Üdv Chris Weaver coach

Chris Weaver módosította ekkor: 2022. 10. 02. 8:20:34

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement