Buricul Pământului (105883)
share
Manager: Miha Vlad
Country: România
League: RBBA
Rival: Reghin Bulls
World Rank: 95
Country Rank: 3
BBM Tier: 1
Last Online: 09/24/2023

Second Team:
Buricul Pământului II
Country: Utopia
League: IV.6
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Buricul Pământului Franciza Creata!
Posted on 08/19/2019

Astăzi este o zi glorioasă pentru BuzzerBeater, deoarece oficialii au anunțat introducerea unei noi echipe -Buricul Pământului. Echipa încă nu a avut ocazia să joace nici un singur meci, dar deja există o mulțime de fani gata să urmărească cu sufletul la gură această nouă și captivantă franciză. Fanii au dat năvala la casele de bilete pentru a procura abonamente pentru tot sezonul, mass-media concurează pentru a obține cît mai multe detalii captivante despre echipă, iar posturile TV se luptă pentru drepturile de difuzare a meciurilor.

Cu managerul general Miha Vlad la cîrma echipei, viitorul pare luminos pentru Buricul Pământului. Aventura pentru obținerea titlului de cea mai bună echipă din BuzzerBeater începe acum!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement