BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
262872.151 in reply to 262872.150
Date: 01/28/2015 09:32:48
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
190см не е ръст за гард? Защото, ако това е, което искаш да ми обясниш, няма как да се разберем. Още повече, ти не конкретизираш PG или SG и в такув случай под дум гард се разбира играчи и за 2та поста. В случая ти без проблем можеш да направиш SG-та от тези, ако не искаш да ги тренираш като PG. Това е моето скромно мнение, колкото и да не разбирам. А иначе ти за пореден път се изхвърляш колко много знаеш и разбираш, но няма да обръщам внимание на това, дстатъчно съм писал по въпроса. И като допълнение - в случая не се заяждах. На теб просто не ти изнася това, което казвам и веднага обръщаш... не трябва така. Трябва да зачиташ и чуждото мнение.

Никой няма да заповяда на твоето място, по простата причина, че няма смисъл. Единствено Венко може би има шанс да събере повече гласове от теб, тъй като той наистина е признат от всички в тази игра. При теб ситуацията е друга и ти много добре знаеш каква, но нека не коментираме повече, защто пак ще влезем в някакъв безсмислен спор. Ти знаеш истината, аз знам истината, само че ти се преструваш, че не е така. Не само по този въпрос, а и по други.

За мача - аз не съм треньор и нямам достъп до уменията на играчите, така че не мога и да ги редя. Това, което виждам отгоре-отгоре ми казва това - Бягане и мотс първия мач, което съм на 90% сигурен, че ще бъде победа и Гледане с пик втория, което съм също на 90% сигурен, че ще бъде победа. В крайна сметка ти си запазваш правото да играеш каквото прецениш и ако не постигнеш 2 победи, аз съвсем нормално ще ти натяквам, че си сгрешил като не си използвам мнението ми. Ако играеш, както аз казвам и пак не постигнеш 2 победи - тогава аз съм грешал и повече няма да давам съвети за тактика. Разбира е има и други 2 варианта - играеш каквкото ти искаш и биеш 2 мача и аз ти казвам браво или играеш какво аз казвам и биеш 2 мача и говориш по-малко. Времето ще покаже.

П. С. Нямам кораб-майка, от където да събирам сведения. Имам мозък и той ми е достатъчен, ако ти имаш нужда от кристална топка, това вече е съвсем друга тема на разговор.

From: uBAH

This Post:
00
262872.154 in reply to 262872.153
Date: 01/28/2015 12:37:20
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
ОК, значи пак трябва да се връщаме назад. Нека преговорим /темата е НО/. Ти си треньор на НО колко сезона вече? Ох.. изгубих им бройката. Е, от доста сезони обаче резултатите са плачевни. На мен ми е много странно защо след като най-разбиращия ББ мениджър е начело на НО нямаме резултати... много странно, не мислиш ли? Същия този мениджър е натренирвал национали, по негови критерии се готвят повечето /може и всички/ настоящи национали... абе някак си не ми излизат сметките /пък с математиката се оправям/. Много е лошо, че си вярваш и заради това страда НО. Не си най-добрия мениджър, не разбираш играта и не си за този пост! Това е положението... еми гадно е, ама... какво да се прави - фактите това показват. Когато фактите говорят и боговете мълчат. - ако ти се имаш за нещо повече от Бог, значи проблема е наистина сериозен. Не си за поста национален селекционер, повече от това няма какво да се каже. Единствената причина да си на този пост я знаем много добре и двамата, но хайде да я кажем - защото няма активни мениджъри. Това е причината, на избори гласуват максимум до 30 човека, а от тези 30 човека 20 сте си "аверчета" или "ваши хора" и те винаги гласуват за теб /не ме карай да ги изброявам - не е коректно, но и 2та знаем кои са/. Това е истината и я знаеш, колкото и да се преструваш. Аз, който не я разбирам тая игра, за толкова сезони начело на отбора щях да съм постигнал повече. Повече не мисля, че има да се каже по темата - точно и ясно /удебеления шрифт/ ти го казах. Продължавай с нападките, резултатите говорят само по себе си.

From: uBAH

This Post:
00
262872.156 in reply to 262872.155
Date: 01/28/2015 12:54:44
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ами то това е към края, така че явно си прочел всички "глупости". По-добре да не си губиш времето да пишеш, защото наистина ще е загуба - повече от това, което съм казал няма какво да се каже. Спокойна и на теб, надявам се не съм те ядосал много с тези си постове. Ако все пак съм, предполагам знаеш какво да вземеш за поуспокояване на нервите. Лека и на теб!

From: venko_gg

To: uBAH
This Post:
00
262872.157 in reply to 262872.154
Date: 01/28/2015 13:02:25
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
Иване, благодарско за високото мнение, което имаш за мен, но аз не съм дори добър мениджър, а още по-малко най-добрия или нещо такова. просто играя с най-високите заплати, което ми единственото предимство. като тактики играя скучно и еднообразно и съм предвидим. при НО всичко е изнесено на съвсем друго ниво. дъвкали сме го много пъти, че всичко идва от играчите. на нас освен, че са ни кът то и не са впечатляващи. който и да е начело на отбора резултатите няма да са по-добри. винаги съм поддържал Нико, поради много причини, но най-важната от тях е, че ако се махне той резултатите ще станат по-плачевни. националния ни селекционер, както и да се казва, винаги е бил плюван във форума. според мен незаслужено. никога не бих се кандидатирал за този пост, защото играя ББ като хоби за приятни моменти, а не някой да ме плюва :))).

From: uBAH

This Post:
00
262872.158 in reply to 262872.157
Date: 01/28/2015 13:36:53
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
За да си с най-големите заплати и да поддържаш такъв отбор и ниво, значи си добър мениджър. И това, че не се биеш в гърдите като други, те прави такъв. Имаш право да подкрепяш, който пожелаеш - това си е личен избор. Аз също нямам амбиции да съм треньор на НО, защото и аз я играя тази игра за кеф, но при някои е нещо повече от това. Стереотипа на хора като Нико ми е ясен и ми доставя допълнително удоволствие това, което правя във форума. Дали е играя още сезон/два или 10 няма значение, живота не свършва с ББ. Не мисля обаче, че това което казвам е оборим, от когото и да било. Ясно е, че тук в основата са играчите и ако той не се биеше в гърдите колко може и знае, нищо нямаше да му кажа. Само че след като много разбира, а няма резултати нещо не е наред. Единия вариант е играта да не е наред, другия - той да не разбира. Заключението е лесно да се направи. Тренирал е играч, по негови изисквания се тренират - защо нямаме? Значи нещо не е наред със изискванията и с начина му на трениране. Това е положението - фактите са си факти и на черното не може да се каже бяло. Резултатите може да не са по-добри този или следващия сезон, но в перспектива, когато играчите започнат да се тренират по друг начин /очевидно неговия е грешен/, може и да станат нещата. И накрая, докато аз бивам баннат колко е активен този форум, или този в лигата ни? Аз съм 90% "виновника" за повечето писания и активност, ако греша ме поправи.

П. С. Ако аз имах такова изказване на профила си по адрес на Нико, каквото има той към мен щях да бъда баннат отдавна. Г-на от Русе - "г-на от Англия" на много по-малка възраст е постигнал неща, които ти не само не си, но няма и да постигнеш. Затова можеш само да завиждаш и да прдължаваш с тъпите си коментари по мой адрес, но както казах - познавам много добре стереотипа на хора като теб. Не е зле да се замислиш над поведението си. ;)

Венко, можеш да ми пишеш и без "да те праща" Нико. Аз съвети за играта мога да приемам от човек, който реално е постигнал нещо в нея, а не от такъв който е само на приказки.

Спокойна вечер ви желая!

Last edited by uBAH at 01/28/2015 13:38:01

From: Nasko86
This Post:
00
262872.159 in reply to 262872.158
Date: 02/01/2015 13:47:12
Keep the faith
II.4
Overall Posts Rated:
33
Не знам дали тук е мястото, но имам един въпрос. Вчера ми се контузи трейнито (за пореден път), лекарят ми е с основно умение и се чудя ако сега го заменя с някой по-добър дали това ще намали дните до възстановяването. В Наръчникът пише: " Щом играч се контузи, Лекарят също така ще го излекува по-бързо, но ефектът е много по-малък отколкото първоначалното намаление на тежкия характер на контузията." Та подчертаното така е написано, че сякаш се прави разлика между това да имаш лекар или да нямаш за лекуването на контузията, а не от качествата му. Ако е така значи корекциите в персонала могат да почакат, но ако има шанс да сваля няколко дни от контузията на играча с по добър специалист, кажете.

П.П. Не си взимайте индийски масажист с начално образование да лекува отбора ви, големи са шарлатани.

Advertisement