BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
262872.154 in reply to 262872.153
Date: 01/28/2015 12:37:20
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
ОК, значи пак трябва да се връщаме назад. Нека преговорим /темата е НО/. Ти си треньор на НО колко сезона вече? Ох.. изгубих им бройката. Е, от доста сезони обаче резултатите са плачевни. На мен ми е много странно защо след като най-разбиращия ББ мениджър е начело на НО нямаме резултати... много странно, не мислиш ли? Същия този мениджър е натренирвал национали, по негови критерии се готвят повечето /може и всички/ настоящи национали... абе някак си не ми излизат сметките /пък с математиката се оправям/. Много е лошо, че си вярваш и заради това страда НО. Не си най-добрия мениджър, не разбираш играта и не си за този пост! Това е положението... еми гадно е, ама... какво да се прави - фактите това показват. Когато фактите говорят и боговете мълчат. - ако ти се имаш за нещо повече от Бог, значи проблема е наистина сериозен. Не си за поста национален селекционер, повече от това няма какво да се каже. Единствената причина да си на този пост я знаем много добре и двамата, но хайде да я кажем - защото няма активни мениджъри. Това е причината, на избори гласуват максимум до 30 човека, а от тези 30 човека 20 сте си "аверчета" или "ваши хора" и те винаги гласуват за теб /не ме карай да ги изброявам - не е коректно, но и 2та знаем кои са/. Това е истината и я знаеш, колкото и да се преструваш. Аз, който не я разбирам тая игра, за толкова сезони начело на отбора щях да съм постигнал повече. Повече не мисля, че има да се каже по темата - точно и ясно /удебеления шрифт/ ти го казах. Продължавай с нападките, резултатите говорят само по себе си.

From: uBAH

This Post:
00
262872.156 in reply to 262872.155
Date: 01/28/2015 12:54:44
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ами то това е към края, така че явно си прочел всички "глупости". По-добре да не си губиш времето да пишеш, защото наистина ще е загуба - повече от това, което съм казал няма какво да се каже. Спокойна и на теб, надявам се не съм те ядосал много с тези си постове. Ако все пак съм, предполагам знаеш какво да вземеш за поуспокояване на нервите. Лека и на теб!

From: venko_gg

To: uBAH
This Post:
00
262872.157 in reply to 262872.154
Date: 01/28/2015 13:02:25
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
Иване, благодарско за високото мнение, което имаш за мен, но аз не съм дори добър мениджър, а още по-малко най-добрия или нещо такова. просто играя с най-високите заплати, което ми единственото предимство. като тактики играя скучно и еднообразно и съм предвидим. при НО всичко е изнесено на съвсем друго ниво. дъвкали сме го много пъти, че всичко идва от играчите. на нас освен, че са ни кът то и не са впечатляващи. който и да е начело на отбора резултатите няма да са по-добри. винаги съм поддържал Нико, поради много причини, но най-важната от тях е, че ако се махне той резултатите ще станат по-плачевни. националния ни селекционер, както и да се казва, винаги е бил плюван във форума. според мен незаслужено. никога не бих се кандидатирал за този пост, защото играя ББ като хоби за приятни моменти, а не някой да ме плюва :))).

From: uBAH

This Post:
00
262872.158 in reply to 262872.157
Date: 01/28/2015 13:36:53
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
За да си с най-големите заплати и да поддържаш такъв отбор и ниво, значи си добър мениджър. И това, че не се биеш в гърдите като други, те прави такъв. Имаш право да подкрепяш, който пожелаеш - това си е личен избор. Аз също нямам амбиции да съм треньор на НО, защото и аз я играя тази игра за кеф, но при някои е нещо повече от това. Стереотипа на хора като Нико ми е ясен и ми доставя допълнително удоволствие това, което правя във форума. Дали е играя още сезон/два или 10 няма значение, живота не свършва с ББ. Не мисля обаче, че това което казвам е оборим, от когото и да било. Ясно е, че тук в основата са играчите и ако той не се биеше в гърдите колко може и знае, нищо нямаше да му кажа. Само че след като много разбира, а няма резултати нещо не е наред. Единия вариант е играта да не е наред, другия - той да не разбира. Заключението е лесно да се направи. Тренирал е играч, по негови изисквания се тренират - защо нямаме? Значи нещо не е наред със изискванията и с начина му на трениране. Това е положението - фактите са си факти и на черното не може да се каже бяло. Резултатите може да не са по-добри този или следващия сезон, но в перспектива, когато играчите започнат да се тренират по друг начин /очевидно неговия е грешен/, може и да станат нещата. И накрая, докато аз бивам баннат колко е активен този форум, или този в лигата ни? Аз съм 90% "виновника" за повечето писания и активност, ако греша ме поправи.

П. С. Ако аз имах такова изказване на профила си по адрес на Нико, каквото има той към мен щях да бъда баннат отдавна. Г-на от Русе - "г-на от Англия" на много по-малка възраст е постигнал неща, които ти не само не си, но няма и да постигнеш. Затова можеш само да завиждаш и да прдължаваш с тъпите си коментари по мой адрес, но както казах - познавам много добре стереотипа на хора като теб. Не е зле да се замислиш над поведението си. ;)

Венко, можеш да ми пишеш и без "да те праща" Нико. Аз съвети за играта мога да приемам от човек, който реално е постигнал нещо в нея, а не от такъв който е само на приказки.

Спокойна вечер ви желая!

Last edited by uBAH at 01/28/2015 13:38:01

From: Nasko86
This Post:
00
262872.159 in reply to 262872.158
Date: 02/01/2015 13:47:12
Keep the faith
II.4
Overall Posts Rated:
33
Не знам дали тук е мястото, но имам един въпрос. Вчера ми се контузи трейнито (за пореден път), лекарят ми е с основно умение и се чудя ако сега го заменя с някой по-добър дали това ще намали дните до възстановяването. В Наръчникът пише: " Щом играч се контузи, Лекарят също така ще го излекува по-бързо, но ефектът е много по-малък отколкото първоначалното намаление на тежкия характер на контузията." Та подчертаното така е написано, че сякаш се прави разлика между това да имаш лекар или да нямаш за лекуването на контузията, а не от качествата му. Ако е така значи корекциите в персонала могат да почакат, но ако има шанс да сваля няколко дни от контузията на играча с по добър специалист, кажете.

П.П. Не си взимайте индийски масажист с начално образование да лекува отбора ви, големи са шарлатани.

From: uBAH

This Post:
00
262872.162 in reply to 262872.161
Date: 02/02/2015 07:32:40
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Както и очаквах, ще се наложи да пиша, а не да мълча. Сигурно енджина е виновен? Няма как иначе да е, ти никога не си виновен. Оплакваш се като ти се паднат Испания и Литва, сега имаш Япония, които са доста по-слаби от тях и какъв беше резултата... отново не взе съвета ми предвид, твоя си работа, но от тук нататък ще е по-добре да говориш и да се заяждаш по-малко. Очевидно просто не я разбираш достатъчно тази игра, за да си национален селекционер.

Advertisement