BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 17. Sezon

17. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
192355.25 in reply to 192355.24
Date: 08/25/2011 14:17:18
Yesilyurt_Sk
TBL
Overall Posts Rated:
102102
piyasaya düşen oyuncuların kalitelerini ve fiyatlarını düşünürsek son iki haftadaki en makul adam weska geldi hocam. kafamda genç bir oyuncu almak vardı ancak piyasada istediğim gibi adam olmadığından gelecek sezona kadar erteleyebilirim sanırım. 2.4 fazla gibi durabilir ancak daha fazla maç kaybetmek istemedim. takım uzun aradan sonra menzilli ve kondisyonlu bir oyuncu görmüş oldu, bir de böylesini deneyelim.

This Post:
00
192355.26 in reply to 192355.20
Date: 08/27/2011 20:27:32
Overall Posts Rated:
5959

Sonunda dünya gözüyle ülke sıralamasında ilk sıraya yükseldiğimi gördüm ya, ölsem de gam yemem artık.:)

onca basarıdan sonra haketmıstın zaten salıh abey tebrık ederım .....

ASLOLAN HAYATSA HAYATTA BEŞİKTAŞTIR
This Post:
00
192355.27 in reply to 192355.1
Date: 08/31/2011 18:04:00
Overall Posts Rated:
1010
kıran kırana geçecek, tek bir galibiyetin dahi önemli olacağı, TBL'nin en zevkli geçmesi beklenen sezonlarından biri yarın başlıyor.


sezon başı küme düşmemek için yok şöyle yapsam yok böyle yapsam diye çeşit çeşit planlar yaptım... uludağ ve illusive in ligi bırakmasıyla düşündüğüm her şey değişti.. sanırım her sezon birileri yarıştan çekilecek ve o kıran kırana geçmesi beklenen lig hiç bir zaman olmayacak..bu yüzdendir ki forumumuz hep hayalet kasaba gibi olacak.

biraz geç olsada herkesin bayramı mübarek olsun..




This Post:
00
192355.28 in reply to 192355.27
Date: 09/01/2011 01:49:14
Overall Posts Rated:
6565
bu form-antrenman sıstemıyle zaten cok zor kıyasıya bı lıg. kupada yol almak ısteyen lıgı feda etmek zorunda, tersı de gecerlı. e lıgde hıc sansı olmadıgı dusunen ve kadrosu bıraz yaslı olan bırının de maclara odaklakmak yerıne ekonomısıne ve antrenmana onem vermesı de cok normal. kısacası oyunun sıstemının getırdıgı bı zorunluluk gıbı bu. sıralamaya gore ek odemeler, form sıstemınde degsıklık gıbı olaylar olmadan da degısmesı zor.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
192355.32 in reply to 192355.31
Date: 10/24/2011 05:43:38
Overall Posts Rated:
2929
askerlik nedeniyle oyuna nadiren girmekteyim. normal şartlarda takımı bozmayı düşünmezdim, ancak böyle olması gerekti. ligi cok takip edemesemde. benim gibi boşlayan/bırakanlar oldugunda sezon boş geçmiş gibi gözükmekte.

Dingo nun kupa alamayacagını en basta demistim :) . Neyse 1-2 sezon sonra aranızda olacağımın garantisi verebilirim. Herkese iyi oyunlar..

This Post:
00
192355.33 in reply to 192355.32
Date: 10/24/2011 10:05:06
Dingo BC
II.4
Overall Posts Rated:
359359
bu kadar üstüme gelmeyin lütfen:))

bu sezonu kendi adıma büyük bir kayıp olarak görmüyorum. sezon basında belirtmistim ben zaten bu sezon ligi kazanamam diye. bagkurun ligde suanki basarısını yakalayacagı cok acıktı aslında. bu nedenle tek amacım kupayı kazanmaktı. ama orada da deu deplasmanında elendim. zaten herkesin bekledigi gibi geçti denebilir sezon. sezon bası 2 kupa kimlere gider denildiginde bagkur, yesilyurt, deu, dingo takımlarından birilerine gider derdi herkes. ben deuya elendim. deu finalde yesilyurta kaybetti. takımı bozmasaydım yesilyurtu geçip büyük ihtimal lig finali oynardım. bagkura kaybederdim. sonra da bu 4 takım finalleri paylastı denilebilirdi:)) neyse demek istedigim kupalar beklenen takımlara gitti.

fakat kupadan elendikten sonra biraz +ya geçtik denebilir. ekonomik olarak büyük kayıplar yasamadım bu sezon. en büyük hata takıma uygun bir kısa forvet bulamam oldu. mikel zuyayı 500k ile kacırdık. tek adama 7m baglamayamadım. kwanten de öyle ortalıgı dagıtacak bi kf degildi. ama tbl düzeyinde idare edebilecek bi kf idi. kupadaki deu deplasmanına kadar da idare etti. eger tarafsız sahaya kadar idare edebilseydim belki de bekledigimi alabilirdim kupada.

kupasız kalmamdaki nedenlerden bir tanesi kf olmaması idi. ya da kf min içeri baka uygun olmaması idi. ben geçen sezon daha cok dısarı odaklı bir takım kurarak geldim buraya. nusret ve lao maaslarına göre cok daha iyi kısalardır. fakat suan dışarı odaklı hucumlar içeri odaklı hucumlara göre daha vasat kalıyor. bunun sıkıntısını yasadım. içeri bak oynayıp kısa forvetinizin iç sutu guclu olunca olmuyor. bu sezon ona göre bir önlem alacagız.

ayrıca antreman vermem de beni geriye götüren bir olay oldu. nusret ve laoya tek mevkii antremanlar verdim. ama bu yüzden formlar hep düşük kaldı. deu ile olan maçımda becerikli formda oyuncu 1 tane falandı heralde. bircok üst düzey oyuncum iyi formdaydı. deunun formalr ise tavan yapmıs durumdaydı.

bu saydıklarımın üstüne bir de takımı ezeli rakibim deucarnivorsun eline teslim etmis oldugumu hatırlatmak isterim tekrardan:)) tabi suan herhangi bir suçlama da bulunmuyorum. yeterince ilgilendi, gerekenleri yaptı. fakat istedigim şekilde takviye yapamadım takıma basında olmamam nedeniyle. yaz transferlerim hep aceleye gelmiş transferler oldu.

bu saydıklarım nedeniyle bu sezon büyük bir hsüran yasamıs olarak görmüyorum kendimi. bu sezon takımımın basındayım. belki yine eli boş kalabilirim ama gecen sezona göre daha iddialı bir takıma sahip olmayı amaçlıyorum.

bagkurun gelecek sezon neler yapacagını bilemiyorum. bbyi bırakma gibi bir ihtimali var. yesilyurt beiye gitmeseydi belki de büyük bir gençleşmeye gidip gerileyebilirdi. fakat beiye gitmesinden ötürü yaslı olmasına ragmen bircok oyuncusunu elinde tutup üstüne koymaya çalışacaktır. deu için durum cok içacıcı degil. ama zaten takım sahibi de oyunla eski ilgisini kaybetti. 1-2 sezona oyundan ayrılabilir.

bunlar kendimle ilgili olan düşüncelerimdi. biraz da diğer takımlarla ilgili bişeyler karalıyayım:))

fırsattan yararlanıp yine bize lafını dokunduran IIIusive patronuna da cok kırıldık. burdan iletelim:))


Message deleted
This Post:
00
192355.35 in reply to 192355.33
Date: 10/24/2011 11:19:02
Dingo BC
II.4
Overall Posts Rated:
359359
BAGKUR
lig tamamiyle istedigi gibi şekillendi. sezon bası bekledigi basrıyı yakaladı. konustugumuz kadarıyla kupada ilerlemeyip ligi kazanmak istiyordu. kupada yedek takımıyla son 16yı gördü ve ligdeki durumunu riske atmak istemedi, macı deuya bıraktı.(ki kupada da ilerlese belki yine ligin zirvesinde olabilirdi. ama yine de tek istegi olan ligi almak bana yeter dedi:)) kadrosunun ne kadar güçlü oldugun hepimiz biliyoruz zaten. tek tek oyunculara baktıgımızda belki de cok da ahım şahım oyuncular degiller. ama takım olarak cok iyiler. bir zamanların mugiwaraichimi takımı gibi. tabi suanki bagkurun o zamanki mugiwaranın 1-2 gömlek üst modeli.

bagkur için tek hayal kırıklıgı bei oldu. yine daha önceki katılımında oldugu gibi 8-8 le bitirdi gurubu. fakat yine aynı şekilde ilk turda elendi. bu sezon tek üzüntüsü bu oldu. ama bu erken elenişe rağmen yine bagkur için muazzam bir sezon geride kaldı.

YEŞİLYURT

sezon bası simaviyi yollayan yesılyurt güç kaybetti gibi görünüyordu. fakat yaptıgı transferler ile eksiklerini giderdi ve yine zirve mücadelesi yapabilecek bir takıma sahip oldu. bu takımla da kupa finalinde deu yu yenip kupayı müzesine götürdü. kendi adına basarılı bir sezon geçirdi. ligde 19-3 ile bitirdi. güzel bir sezon oldu yes adına. ama bu basarısına ragmen kadrosu cok da güçlü değil. bunu beideki durumundan anlıyabiliriz. kupayı kazanan takımımız beide grupları aşamadı. bu bb türkiye camiası olarak bizim takımlarımızın güçsüzlügünü göz önüne seriyor. bu sezonki çekişmesiz geçen lig de bunun bir göstergesi zaten. bagkur rakipsiz olarak ligi kazanacak.

tabi yesilyurta çamur atmak gibi bir niyetimiz yok:)) ligdeki diğer takımların güçsüzlügü sayesinde kupayı kazanabilecek kadar ekonomik bir kadro kurdu ve basardı. yesilyurt için bekledigini aldıgı ve kendi adına cok kazanclı geçirdigi bir yıl oldugunu düşünüyorum.

DEU CARNİVORS

deu artık her sezon geri sayıyor. bu sezon da diger sezonlar gibi en iyi 3-4 takım içerisinde sayılabilirdi. kupa finali oynayarak da iyi bir takım oldugunu gösterdi. fakat oyuncuları yaslanıyor. ekonomik olarak gelişmek için bir girişimde bulunmuyor. önümüzdeki sezon da bu sezondan farksız oalcak gibi deu için. kupa kazanması için şansa ihtiyacı olacak. iyi takımlar arasında daha geride kalmasının en büyük nedeni kf de oynattıgı oyuncusu jeton osmani oldu. lig kalitesinin altında bi kf ile bu kadar basarı yakalaması kendisi adına sevindirici bir olay:))

birkaç sezon sonra ya diğer takımalr gibi gençleşmeye gidicek ya da oyundan tamamiyle silinecek:))


geri kalan takımları bu sezon oyunla kendim ilgilenemedigim icin cok fazla tanımıyorum aslında. fakat birkaç şey söyliyeyim.

doguda simya-flarex-indiana-layhar için değisen birşey olmadı. gecen yıl oldugu gibi bu sezon da bagkurun arkasında sıralandılar. flarex ve indiana yine alıp satmaya çalıştı diğer sezonlarda yaptıkları gibi. layhar hiçbir transfer yapmadan geçirdi sezonu ve 2. olarak bagkurla konferans finali oynadı. dış oyuncularına antreman vermiştir heralde. bu sezon tek karı dış oyuncuları biraz geliştirmek oldu heralde. simya ise kadrosunu biraz daraltarak haftalık biraz kazanc sagladı heralde.

doguda yeni gelen diger 3 takım ise son 3 sırayı paylastı. ohama yine geldigi gibi gitti. kadrosuna bakınca sanki artık oyundan tamamen kopmus gibi görünüyor. belki de ohamayı birdaha buralarda göremeyecegiz. tecrübesiz khanna konferansın yerlilerinin ardından 6. sırayı 10 galibiyetle aldı. bu sezon lige ısınması için güzel bir sezon oldu. önümüzdeki sezon bunun üstüne koyabilecek gibi görünüyor. jordan legend ise 7. sırada kalmasına rağmen sweppes takımını eledi ve ligde kaldı. ligdeki galibiyet sayısı ile pek basarılı görünmese de eleme maçlarındaki basarısı takdire şayandı.





Advertisement