kıran kırana geçecek, tek bir galibiyetin dahi önemli olacağı, TBL'nin en zevkli geçmesi beklenen sezonlarından biri yarın başlıyor. baktım ki yine kimseden hareket yok, başlığı geç kalmadan açmak istedim. yeni gelen arkadaşlar da "hoşgeldiniz".
ilk hafta tahminlerine gelirsek;
Bagkur Idmanyurdu-indiana pacerizers: indiana sezonun ilk maçında sahasında kaybetmek istemeyecektir. yarınki maç için de bir adım önde
FlareX UnieX-Layhar :FlareX'in uzunları takıma katılana kadar işi zor. Layhar sahasında kazanır.
SİMYASPOR-Jordan Legend: Simyaspor oturmuş kadrosu ile bu maçın favorisi. jordan henüz transferlerini yapmadı diye düşünüyorum.
khanna-Ohama: ligin iyi yeni takımı, ancak deplasman da dahi olsa khanna bir adım önde duruyor.
Yesilyurt_Sk-IIIusive: giden oyuncuların yerini henüz dolduramamışken, ilk haftadan IIusive deplasmanı. IIusive net favori.
DeU CarnivorS -Uludağ Wolfs :Uludağ pota altında sorun yaşayabilir, yine de ev sahibi avantajı ile benim favorim, ancak tersi bir sonuç da hiç şaşırtmaz.
BC Dingo-Schweppes Kinder: Kinder'in de kadrosuna bir uzun katması muhtemel. maça kadar bir hamle gelmezse maç Dingo'ya yakın.
Pittsburgh Panthers-MuGiWaRaIcHiMi: ev sahibi avantajı ile Mugi sezonu galibiyet ile açar.