Mislim da moze jos cuda da bude u grupi. Finci(suomanci za neke d: ), ce da igraju Crunch protiv Svajcarske i da cekaju da Letonija izgubi jos malo enta protiv nas pa mozda i njih da dobiju sto bi ih, uz nase dve pobede, odvelo dalje. E sad, ja bih napao spolja nekim trcanjem i sutiranjem ili kretanjem zato sto imaju mnogo slabiju spoljnu odbranu od unutrasnje, a odbranu moze covek da krpi ili pak 3-2 zona koja bi skroz zatvorila dodavanja unutra u slucaju napada unutra gde bi i nasi centri, koji su bolji, odigrali veliku ulogu, a u slucaju napada spolja bismo bili u jos vecoj prednosti. Njima je na pleju bek, a ako igraju unutra, stavljaju centra na krilo sto mislim da bi isto moglo da se izleci 3-2 zonom i da se ionako slab offensive flow skroz smanji(da je liga i moj tim u pitanju, verovatno bih lupio presing, a ovako...) Zalaganje normalno jer ocekujem pobedu finaca tako da ne bismo smeli da dopustimo sebi da na svajcarce udarimo sa malim entuzijazmom jer ce mozda bas ta utakmica da odluci da li cemo da idemo dalje ili ne.
No guts, no glory!