BuzzerBeater Forums

BB Andorra > U21-Saison 52

U21-Saison 52

Set priority
Show messages by
This Post:
22
308036.1
Date: 02/02/2021 12:17:17
Beetle-Team
Nationalliga A
Overall Posts Rated:
1066810668
Second Team:
Waikiki-Beach
Benvolguts jugadors de buzzerbeater

Com podeu veure, encara no hem guanyat. Fins ara hem jugat 7 partits, tots contra adversaris que estan per sobre de nosaltres al rànquing mundial. Estúpid, però la realitat. És possible que molta gent estigui pensant per què no hem votat i evitem que es triï aquest tipus :-) Bé, no sé si és així. A excepció del partit d'ahir contra Noruega, ens van arribar 2 quarts, vam perdre l'últim quart amb les 20:22. Els plors no ajuden

Em dirigeixo cap a tu perquè espero que continuïs formant els jugadors joves, no per a mi sinó per a Andorra. No és cap secret que encara necessitem jugadors "grans" per a les posicions centre (C) i avançat (PF). A més, la propera temporada "nosaltres" dels 18 actuals (!!, per què tants - segueix explicació), 7 jugadors tindran més de 21 anys. Per descomptat, tenim un o altre talent que podria convertir-se en un problema. Però, per què donar una oportunitat als molts jugadors i no a un talent? - Podeu fer aquesta pregunta, la responc així: hi ha un club a Andorra el directiu del qual no ha iniciat la sessió des del 29 de desembre de 2020. Després de 6 setmanes, una associació es converteix en BOT (no sé la traducció exacta). I això és exactament el que podria passar el 8 de febrer de 2021 quan juguem contra Moldàvia. Perquè els jugadors poguessin figurar a la llista de transferències, els vaig haver d’afegir a l’equip U21 perquè, espero, poguessin ser adquirits per un altre equip. Aquesta és la justificació. Tinc un jugador molt bo que malauradament no pot unir-se a l’equip en aquest moment a causa d’aquesta estúpida regla ... S'incorporarà a l'equip el 9 de febrer de 2021. Estic en contacte amb l'administrador d'aquest jugador.

Ara espero que, si heu llegit fins aquí, ho entenc una mica, sobretot per què actualment tinc 18 jugadors, quan un o altre entrenador creu que el meu jugador és probablement igual de bo. Esperem que hi hagi almenys una victòria més, que els jugadors (i els directius que entrenen aquests jugadors) s’ho mereixen.

Al meu ego no importa si guanyem o perdem, encara que em molesti, perquè de vegades jugàvem molt bé. (Per descomptat, aquí poden sorgir preguntes, en quin joc hem jugat bé) :-)

Creieu-me, no és tan dolent com de vegades sembla.

Molt èxit i tot el millor.

Salutacions cordials
Thomas

PD: En el futur, difícilment us avorriré amb una xerrada tan llarga.


Man ist erst besiegt, wenn man sich geschlagen gibt!