BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Τελικοί Σ32

Τελικοί Σ32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274151.13 in reply to 274151.11
Date: 11/01/2015 07:04:22
Overall Posts Rated:
531531
Χαχαχα παντα απολαυμβανω τα ποστ σου και φυσικα ευχαριστημενος ειμαι πως θα μπορουσα να μην ειμαι αλλωστε απλα αν ημουν στον τελικο θα απολαμβαναμαι αλλο ενα ωραιο ματς τα γουσταρω τα παιχνιδια εναντιον σου για τα ποστ που γραφεις μετα

This Post:
22
274151.15 in reply to 274151.1
Date: 11/08/2015 18:43:39
Overall Posts Rated:
10001000
Ήθελα να έχω μπορέσει να γράψω πριν τους τελικούς και για την ομάδα του Μάνου, αλλά πρέπει να υπάρχει και χρόνος και αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε.

Ο Μάνος ξεκίνησε τη σεζόν 10 το μπάζερ κι από τη σεζόν 13 είχε μόνιμα την ομάδα του από την ΙΙΙ και πάνω. Μόλις 5 σεζόν στην ΙΙΙ, μόλις δύο στην IV και οι υπόλοιπες στην ΙΙ και στην Α1. Και μόνιμα με καλές προσπάθειες και μάχες στο κύπελλο. Για πολύ καιρό ήταν μάνατζερ των κύριων σκιλς όπως τη σεζόν 22 που ανέβηκε στην Α1 με μπάζτετ ίσως και μεγαλύτερο του σημερινού του. Έμεινε, έπεσε, πέρασε από τη θέση του NC στην εθνική ανδρών και τελικά επέστρεψε τη σεζόν 28 στην Α1 πολύ καλύτερος σαν μάνατζερ από ότι ήταν μέχρι τότε. Όλες τις χρονιές με καλά ρεκόρ, κυπελλούχος τη σεζόν 29, πρώτο ρεκόρ κανονικής περιόδου τη σεζόν 31, πρώτο ρεκόρ κανονικής περιόδου τη σεζόν 32 και από χθες το βράδυ Πρωταθλητής Α1.

Κατά τη γνώμη μου βέβαια είναι μόλις η δεύτερη φορά που προσπάθησε για πρωτάθλημα. Όταν δεν του έβγαινε το καλύτερο ρεκόρ, πήγαινε για αλλαγές στο ρόστερ κι αυτό κοστίζει στην εμπειρία από τέτοια ματς τελικών. Καλώς ή κακώς η εμπειρία σε τέτοια ματς μπορεί να αμβλύνει τις συνέπειες της πιθανής αναποφασιστικότητάς σου λόγω άγχους και να σε βοηθήσει να παίξεις πιο κοντά στις δυνατότητές σου σαν μάνατζερ.

Αυτό το τελευταίο ήταν και το μεγάλο πλεονέκτημα του ΙΣΙ απέναντι στον Μάνο. Ο ΙΣΙ βρισκόταν για 3 φορά σε τελικούς, για 3η φορά με μειονέκτημα έδρας στην Α1, και η προηγούμενη ήταν μόλις πέρσι. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αυτογνωσία ότι ήταν αουτσάιντερ μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνος.

Οι τελικοί κακά τα ψέματα ήταν συναρπαστικοί. Σπάσιμο έδρας back to back ίσως να μην έχει επαναληφθεί στο παρελθόν στην Α1 ποτέ, ενώ και οι 3 αγώνες είχαν σασπένς μέχρι το τελευταίο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο νέο Πρωταθλητή Μάνο και την Κρήτη την ομάδα του. Το να φθάνεις εδώ στο πρώτο σκαλί δεν είναι προσπάθεια μιας σεζόν, αλλά η κατάληξη σε έναν μαραθώνιο που στην προκειμένη ιστορία ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου του 2009! Και για να φθάσει στην σημερινή μέρα, έπρεπε να αλλάξει, να αποβάλλει κακές συνήθειες, να συνεχίσει να μαθαίνει.

Πολλά συγχαρητήρια όμως και ίσως ακόμα περισσότερα αξίζουν και στον Δευτεραθλητή ΙΣΙ που με τα δύο εύστοχα διπλομαντέματά του πρέπει να κέρδισε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις πολλών από εμάς. Ήταν ακριβής όταν είπε ότι αρνήθηκε να χάσει. Πραγματικά το έκανε αυτό και παραδόξως όσο οξύμωρο κι ακούγεται το κατάφερε κι ας έχασε. Κατάφερε να ηττηθεί περήφανα με ψηλά το κεφάλι και με εγκωμιαστικά σχόλια αντιπάλων του. Είχα αποφασίσει να τα γράψω ανεξαρτήτως του σημερινού αγώνα, αλλά ήταν τόσο φανερά καλός στο να εισχωρήσει στο μυαλό του αντιπάλου που πραγματικά έφτασε το μομέντουμ του να μην έχει καν ανάγκη για αναγνώριση από τους αντιπάλους του στον όμιλο.





This Post:
22
274151.21 in reply to 274151.20
Date: 11/09/2015 13:42:17
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Second Team:
MadPuppies
Kαλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο!
Περισσότερες σπόντες και (κούφιες)αιχμές από αυτές που το ίδιο το παραμύθι καταγγέλει...
Λίγο σιγοντάρισμα, σχεδόν αποκλειστικά από έναν...

Η αλήθεια είναι ότι όλη την σεζόν ανέμενα καλύτερο "ξέσπασμα".
Η κορύφωση της και το αίσιο τέλος της, προϊδέαζε για κάτι μνημειώδες.
Τελικά μας προέκυψε απογοήτευση, κοκα κόλα χωρίς ανθρακικό, ελληνικός χωρίς καϊμάκι...

Κρίμα...και μου άρεσε η ιδέα να απασφαλίσω...

This Post:
11
274151.22 in reply to 274151.20
Date: 11/09/2015 18:55:46
Overall Posts Rated:
10001000
Εμένα καθόλου δεν με κούρασαν τα σεντόνια σου. Κάθε άλλο. Για την ακρίβεια το βρίσκω υπέροχο κάποιος να εξωτερικεύει τις προσεγγίσεις του για τους αγώνες, το πως αισθάνεται ακόμα και το να λέει τα παράπονά του.

Σχετικά με την τελευταία 5ετία, δεν χωρά αμφιβολία για το ποιες ήταν οι ομάδες που πρωταγωνιστούσαν. Για εμένα οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι που είχα ήταν οι Μάνος, Γιώργος, ΙΣΙ, Σταύρος και προτού ξεκινήσω το ανήφορο ήταν για λίγο (1-2 σεζόν νομίζω) και ο Γιάννης ο Αυτοκράτωρας. Δεν αναφέρομαι σε δυσκολία αντιπάλου για ένα ματς όπου υπήρξαν σπουδαίοι αντίπαλοι όπως μεταξύ άλλων και η αδυναμία μου ο Νικόλας ο Ξεφτιλαικός για παράδειγμα, αλλά σε μάχες για την πρωτιά και το πρωτάθλημα.

Αν ανατρέξει κανείς στα σταστιστικά Α1 που είχε γράψει παλιότερα ο Νεκτάριος (250970.1), θα διαπιστώσει πως μέχρι τότε τουλάχιστον μόλις το 4-5% κατάφερνε να κλείσει 5ετία στην Α1 πόσο μάλλον να πάρει και κούπα.

Ουσιαστικά λοιπόν είσαι ένας πολυ πετυχημένος μάνατζερ πριν καν τον τελικό της Κυριακής, και το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί αυτό άρα δεν χωράει υποκειμενικότητα ή αντικειμενικότητα. Αυτό που έγινε χθες ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και το ίδιο θα ίσχυε και για τον ΙΣΙ φυσικά αν νικούσε εκείνος.

Τα παραπάνω στα λέω για δύο λόγους. Πρώτον μην έχεις αμφιβολίες αν ήταν αληθινά τα συγχαρητήρια που σου έδωσα εγώ προσωπικά. Τα εννοούσα από την καρδιά μου και τα αξίζεις. Η αναφορά μου στον ΙΣΙ και τα συγχαρητήρια που του έδωσα δεν έγιναν για να μειώσουν εσένα, αλλά αντιθέτως ήταν έπαινος για τον ίδιο τον ΙΣΙ ο οποίος με μόλις 615.000$ μισθούς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα μαντέματα εκτός έδρας (αλλά και το μη μάντεμα εντός έδρας) και έφερε τους τελικούς στο όριο. Μπορεί να μην αναφερόσουν σε εμένα, αλλά τι διευκρινίζω καλού κακού. Ο δεύτερος λόγος είναι για να σου δείξω ότι δεν έχουμε ανάγκη τα συγχαρητήρια των άλλων. Λατρεύω να δέχομαι εγκωμιαστικά σχόλια και συγχαρητήρια γι'αυτό δίνω κι εγώ εξάλλου πολλές φορές στους συμπαίκτες-αντιπάλους που με νικούν. Για να τους δώσω χαρά και δύναμη να συνεχίσουν να προσπαθούν ειδικά αν νιώσω ότι έχουν ανάγκη από μια καλή κουβέντα ή είναι πολύ ταλαντούχοι αλλά για λίγους μήνες ακόμα άτιλοι. Και αυτοί που έχουν τίτλους βεβαίως αξίζουν συγχαρητήρια. Ωστόσο οι τελευταίοι και να μην τα πάρουν, δεν τρέχει και τίποτα. Πάνε στην πρώτη σελίδα της Ελλάς και καμαρώνουν

Επίσης για να μην χαλιέσαι ίσως και αδίκως, σκέψου άλλους δύο λόγους. Ο τρίτος λόγος είναι ότι μπορεί κάποιος να μην πρόλαβε ακόμα να σου δώσει τα μπράβο. Πολλοί από εμάς είμαστε παντρεμένοι και δεν έχουμε και τόσο χρόνο στην πραγματικότητα,και ειδικά όταν δεν έχεις ποστάρει όλη τη σεζόν μην περιμένεις να σπεύσει ο άλλος. Ο τέταρτος λόγος ίσως έχει να κάνει με συγχαρητήρια που δεν έχεις δώσει εσύ στο παρελθόν. ΠΧ σε αυτά τα σεντόνια σου θα χωρούσε ίσως μια μεγαλύτερη αναφορά στον ΘΕΟ. Anyway προφανώς δεν μπορώ να θυμάμαι ποιος δίνει σε ποιον και πότε κι αν κτλ. Και μπορεί να υπάρχουν και άλλο λογοι ι όπως προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες πχ. Κι αυτές παίζουν μπάλα.

Γενικά μέχρι την Πέμπτη θα σου έχει γίνει αδιάφορο το περί συγχαρητηρίων.

Αυτά τα ολίγα κι από εμένα. Λοιπόν κάτσε και σκέψου τι θα κεράσεις αν έρθω ποτέ στην Κρήτη (οι νικητές κερνάνε) και πόσταρέ μας και τι τραγούδι άκουσες για να το γλεντήσεις. Κι άμα γουστάρεις παίρνουμε και καμιά συνεντευξούλα από κάνα Πετρόζα Και αν υπάρχει όρεξη για κουβέντα σε βάθος για τους τελικούς ή μαθηματική ανάλυση, θα ρίξουμε κι εκεί καμιά πενιά.

Και πάλι συγχαρητήρια και μπράβο σου







Last edited by stelaios at 11/09/2015 19:03:28

This Post:
22
274151.23 in reply to 274151.22
Date: 11/10/2015 07:02:36
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Second Team:
MadPuppies
Eλα, δεν θέλω μικροπρέπειες.

Καταλαβαίνω, έχεις παράπονο από την Α1 που δεν σου έδωσαν αρκετά συγχαρητήρια, αλλά είσαι ανώτερος τους σαν άτομο.
Εσύ οφείλεις να το ξεπεράσεις και να δείξεις το δρόμο της αρετής και του "fair play".

Μεταξύ μας, δεν έχεις παραλείψει να ευχαριστήσεις πχ κάποιους, από την Α1, παλιούς φίλους, που σου έδωσαν με συγκεκριμένα νούμερα για κάθε σκιλ,το μανιφέστο των σωστών παικτών ανά θέση?
Πόσο μάλλον όταν έγινε την σεζόν 27 και την επομένη ξεκινησε η δεύτερη σου παρουσία στην Α1 και η χρυσή περίοδος σεζόν 28-32...

Αμαρτία είναι να αρχίσει η σεζόν, ευαγγελιζόμενοι περισσότερα "έντιμα" άτομα και να έχουμε παραλείψεις σε θέματα "ηθικής" και "αρχών"...


Advertisement