BuzzerBeater Forums

Suomi - III.16 > Kausi 21

Kausi 21

Set priority
Show messages by
From: kbasket
This Post:
00
225736.1
Date: 08/27/2012 14:32:15
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Huhuu! Lukeekos tätä kukaan..?

Ajattelin yrittää herättää pientä keskustelua, mikäli joku muu tänne eksyy, niin voisi muutaman mietteen kertoa esim. alkaneesta kaudesta.

Omat tavoitteet on täysin treenissä, joten pelillisesti ei hirveämmin tule olemaan haasteita. Jos kaikki menee hyvin, niin ensi kaudella jo yritetään vähän haastaa pelillisestikkin.

Nopeasti katsottuna oma peliohjelma on paha. VP on kahdesti telkkupelis ja HyPo kerran, ei hirveesti oo saumoja näissä. Muutenkin peliohjelma vaikutti taloudellisesti haastavalta... Toivottavasti cupissa roikutaan edes hetkisen verran, niin ei tarvitse pakkomyydä. Kaudella 24 pitänee alkaa nousemaan tai sitten aloitetaan vielä uutta "projektia", saas nähdä...

Onnea kauteen!

P.S. Omissa pikaisissa arvioissa Liffe vaikutti vahvimmilta, omassa lohkossa taidetaan mennä hyvinkin viime kauden marssijärjestyksellä..

Last edited by kbasket at 08/27/2012 14:33:27

From: Hegge

This Post:
00
225736.2 in reply to 225736.1
Date: 09/01/2012 07:34:14
Overall Posts Rated:
3535
Foorumeita luen aktiivisesi, mutta nyt vasta tajusin tarkastaa oman sarjan foorumin. Voisin kyllä muutaman ajtuksen aina silloin tällöin yrittää jakaa tänne.

Omat tavoitteet ovat kolmen lupauksen treenaaminen, siitä ei tingitä. Pelillisesti puolestaan tavoitteena on päästä pudotuspeleihin, mihin täysin uskon. Katsotaan sitten ensi kaudella josko nousua tavoittelisi ;)

Peliohjelmat menee kutakuinkin tasan kauden edetessä, sitä on turha spekuloida. Cupissa yritetään myös täällä roikkua mahdollisimman pitkään. Katsotaan sitten ruvetaanko uhraamaan sarjaotteluita cupin kustannuksella.

Alkanut kausi mennyt 1-1 saldolla, mikä ei ollut ihan toivottu. Tosin molemmat pelit menty rennoilla, joten annetaan se anteeksi. Nyt niitä voittoja pitäisi tasaisesti ruveta tulemaan, kun saatiin sentterikin hankittua ryhmään. Pidänkin hankinnan myötä joukkuettani kohtalaisen kilpailukykyisenä. Mielenkiinnolla odotan Liffen kohtaamista, kun pidän itsekkin häntä ennakkosuosikkina sarjaan. Ainakin näkee missä mennään.

Onnea täältäkin kaikille kauteen =)

From: kbasket

This Post:
00
225736.3 in reply to 225736.2
Date: 09/02/2012 10:32:35
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Jeps, sinuun olen törmännytkin joskus jossain puussa(muistaakseni harjoittelu). Hienoa jos saadaan edes jotain pientä keskustelua aikaiseksi, toivottavasti joku muistakin tänne vielä eksyy.. Postiahan voisi laittaa kaikille vinkkinä, mutta se tuntuisi liian tungettelevalta...

Uskoisin myöskin sinulla olevan täydet mahkut pleijareihin, sentterisi on vielä skouttaamatta, joten en vielä arvio sen pidemmälle.. ;) Jahans, vai ens kaudella nousu, junnut lienevät siis silloin iskussa..

Itellähän tuli vähän turhan vahva nelosen jengi vastaan cupissa, toki viime kaudella yllätin vielä kovemman jengin, että katsotaan mitä siihen kehittäisi.

Liffellä taitaa olla todella kova palkat, managerin innostuneisuudesta en tiedä.. Tasaisissa väännöissä kuitenkin joutunee Liffekin miettimään peluutusta tai yllätyksiä saattaa tulla... Kokonaisuudessakin teidän "puoli" on kyllä paljon vahvempi kuin meidän, joten sen takia ristiinpeluuta saattaa tulla.

From: Hegge

This Post:
00
225736.4 in reply to 225736.3
Date: 09/03/2012 10:56:34
Overall Posts Rated:
3535
Juu, jonnekkin olen silloin tällöin kirjoitellut. Pääsääntöisesti silloin kun jokin asia on jäänyt mietityttämään. Luen kyllä aktiivisesti mitä tänne kanssakilpailijat kirjoittelevat. Niin olisihan se ihan kiva, ettei ihan kahdestaan täydy ajatuksia heitellä puolelta toiselle.

Tuntuma ja usko on, että tämän hetken neljä parasta meidän puolella tulee olemaan pudotuspeleissä. Järjestystä en lähde veikkailemaan, paitsi että Liffe tulee olemaan korkeimmalla korokkeella! Tietenkin yritetään olla heti perässä toisena ;) Joo ens kaudella olisi tarkoitus yrittää nousua. Sillä pelkään, että sen jälkeen palkat räjähtävät käsiin.

Ohhoh, osuipas huono tuuri sinulle. Mitenköhän tuollainen pelaa nelosessa? :o Teidän puolella näyttää kolmen sakki erkaantuneen jo nyt, tunkeekohan vielä joku niiden väliin vai selvittävätkö nuo lohko voiton keskenään? Sen näkee kauden edetessä!

Liffen palkat on 241 248, joten aika kovalla budjetilla kyllä vetää. Viime kaudesta tippunut kakkoseen, niin yleisötulot tuskin ihan hirveet on. Veikkaisin, että vetää kyllä miinuksella joka viikko, tiedä sitten kuinka paljon. No joo, toivottavasti pystyttäisiin edes loppukaudesta haastamaan kun pelaajat ovat kehittyneet edes vähän. =)

From: kbasket

This Post:
00
225736.5 in reply to 225736.4
Date: 09/23/2012 06:22:30
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Hyvään iskuun oot jengis saanut. Ei varmaan hirveen kauas jää nousu tällä kaudella, ellei sitten jopa onnistuisi.


Mulla taitaa olla seuraavan ikäluokan pointti treenissä, että pitää yrittää sitten astella sun jalanjäljissä.. ;)
Sinänsä tämä sarja varmaan sopii molemmille, kun jengit pelaa ulkoo ja molemmilla kehitystä tapahtuu juuri kriittiselle osa-alueelle. Toki ite tuun tosiaan kauden sua jälessä.

Olitkos aatellut kehittää kaveris ihan aikuisiin asti, vai lähteekö U21:n jälkeen maailmalle? Mulla vaihtelee itellä ja en mitään lopullista oo päättänyt. Toisaalta ois kiva lähtee kokeileen ylemmäksi, kun treeni on siinä vaiheessa, et se onnistuu. Ilmeisesti toi MVP-potentiaali riittää suht ok takureillle vähän pitemmällekkin. Ainahan sitä unelmoi jostain helmestä parhaalla potentiaalilla, mitä treenais 4ever... ;)

Ootko aiemmin treenannut U21-pelaajia? Mulla alkoi BB heti tämmösellä kaverilla ja tod.näk. ko. kaveri piti oman mielenkiinnon peliä kohtaan ja viel tuurilla sain heti perään toisen oman treenattavan.

BTW kuin korkee SB löytyy Mccabelta? 5 blokkia/peli, aika hurja on kaveri.

Last edited by kbasket at 09/23/2012 07:02:43

From: Hegge

This Post:
00
225736.6 in reply to 225736.5
Date: 09/24/2012 04:35:25
Overall Posts Rated:
3535
Ihan tyytyväinen voi olla oman joukkueen suorituksista tähän mennessä. Se yksi turha tappio painaa edelleen sieltä alkukaudesta, mutta peliähän tämä on =) tavoitteet ovat edelleen nousta ensi kaudella, tosin otetaan se nousu vastaan jos sitä tarjottimella tarjotaan ;) Ihan hienosti sullakin menee sarja ja kiva voittoputki päällä!

Joo olenkin katellut, että tulet tuossa mielessä vuoden jäljessä. Pekka kyllä näyttää lupaavalta pelaajalta, parempi palkka mitä minun Mikollani oli 19 vuotiaana! Minkälaista pelaajaa olet hänestä kaavaillu?

Alun perin ajattelin, että vien Mikon ja hänen treenikaverinsa Latvian pojan aikuisten majuun saakka. Tosin silloin kyllä mieluusti saisi pelata ylimällä sarjatasolla, että olisi varaa pitää heitä joukkueessa. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, paitsi ensi kaudella nousun ;) siitä sitten seuraavalla kaudella nouset perässä. Pekka on silloin 21 nuorten MJssä, niin hänen varaan on hyvä rakentaa. MVP potenttiaalin pitäisi kaiken järjen mukaan riittää ihan aikuisten MJhin saakka takamiehillä, riippuu kai vähän minkälainen pelaaja on kyseessä.
Itse varmaan myisin jos saisin elävän legendan draftista, saisin hyvät rahat ja ostaisin vaikka HoF potenttiaalisen kaverin.

Yhden pelaajan olen treenannut U21seen, (15100365). Joskus aikoinaan Maunon sain sattumalta U21 joukkueeseen. Nyt onkin jo toinen siellä, mutta eri maan väreissä. Toivottavasti vielä Mikkokin pääsisi, niin voi olla tyytyväinen =) Kivat rahat olet kyllä saanu Samista, taitaa olla vielä vähän sukan varressa pahan päivän varalle?

McCabe hankittiin juuri puolustuspelaajaksi joukkueeseemme. Ainakin sisätaktiikoilla pitäs olla aika vahvoilla. Niin ja torjuminen on tasolla 15, uskomaton! Kivana yksityiskohtana 11 blokkia yhdessä pelissä.

From: kbasket

This Post:
00
225736.7 in reply to 225736.6
Date: 09/24/2012 18:35:10
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Jeps, nyt on tavoitteena päästä neljänneksi. Draftista en kuitenkaan välttis pelaajia tarvi, niin yritetään päästä pelaamaan pudotuspelejä. Toki kokemusta enimmäkseen sieltä tulossa ja jäänee yhteen peliin.. Sulla tosiaan sen verran jo valmis joukkue, että ihan kärkikahinoissa mukavasti pyörit. Lohkossamme lienee suurin osa kuitenkin suht epäaktiivisia, niin saatat päästä kuntoedulla pitkälle(ennen aikainen nousu ;). Kotietu lienee sulta jo karannut, joten se taitaa aika paljon vaikuttaa. Toki voit säästellä JH:ta loppukaudesta ja palkata vaikka sopivan PR:n, niin saanet vähän vähennettyä kotietua.

Pekasta teen(kai) aika puhtaan pointin, toki siis U21:n ehdoilla. Saatan myydä yhden treenattavan ja antaisin yhdelle toiselle omalle nostolle treeniä, hänestä tekisin tänne(III) suht kovan SF pelaajan. Pekka kuitenkin ykkösenä treenissä ja kohta alkaa pakkitreeni, jos SF:n haluaisin treenata, niin Pekallekkin tulisi hieman tulivoimaa.. Toisaalta järkevintä lienee jatkaa noille kolmelle kaverille takuritreeniä ja pitää tätä yhtä kaveria loukkaantumisten varalle.

Onnea ja jaksamista pitkälle projektille Mikon kanssa. Se on kyllä pakko pelata käytännössä korkeimmalla, jos ja kun kahden pelaajan palkat alkaa mennä yli 100k. Siksi itselläkin olisi tarkoitus nousta sun perässä, että voi oikeasti miettiä, mitä Pekan jatkon kanssa tekee. Sinänsä olen hieman huonosti hoitanut joukkuettani, että Pekalta puuttuu riittävän kova treeni kaveri.

Niin kyllä kait elävistä legendoista saa heti niin kovat rahat, että ahneus voisi voittaa... ;)

Samista saadut rahat käytin melkein kokonaisuudessaan stadikkaan, koska sen verran tiukilla oli talous, kun juuri aloittaneena joutui pitämään kallista valkkua. En siis pystynyt siihen aiemmin panostamaan, joten sukan varressa ei tällä hetkellä ole mitään... :(

Toi McCabe on varmasti kyllä hyvä hankinta. Puolustuspelaajaa sisätaktiikoille on kuin nenä päähän tuohon sun joukkueeseen. Juurikin tuo 11 blokkia ja kova keskiarvo herätti mielenkiintoni. ;) Aika kova apu tälle tasolle ja palkkakin kohtuullinen. Tuosta blokkaamisesta on keskustelua ollutkin, että vaikuttaa/vaikeuttaa heittoja muutenkin. Olet varmaan ko. puuta myös lukenut.

From: Hegge

This Post:
00
225736.8 in reply to 225736.7
Date: 10/08/2012 05:47:07
Overall Posts Rated:
3535
Toissapäivänä palailtu Euroopan kierrokselta, tutuiksi tulivat sekä Pariisi ja Bryssel. Ainakin jälkimmäinen teki vaikutuksen allekirjoittaneeseen, varmasti menen kyllä uudestaan käymään! On tuo luotijunakin aikamoinen härveli, miksi ihmeessä suomessa ei tuollaisia ole? :D matka pariisista brysseliin taitettiin vajaassa tunnissa ja vartissa!!!

Se olisi sitten ensikierroksella meidän kohtaaminen =) Oma tavoite on ainostaan voittaa tuo peli. En saa päästää Liffeä ja Hypoa liian kauaksi eteen. Laskeskelinkin, että vaikeaa tulee, jos haluan voittaa runkosarjan. Tarvitaan hiukkasen ristiinpelaamistakin! Mitäs odotan meidän kohtaamiselta: Kotietu helpottaa omaa urakkaa, palkkojen puolesta taidan lähteä ennakkosuosikkina otteluun, Pekka vs. Mikko taitaa kääntyä minulle vuoden lisäkokemuksen turvin! Eli en voi odottaa muuta kuin voittoa ja yritän sen napata! Anteeksi :D

Kannattaa miettiä ja laskeskella onko nelonen vai vitonen parempi sijoitus. Vitonen kun ei tarvi maksella palkkoja muutamaan viikkoon. Mutta kieltämättä pudotuspelit ovat aina pudotuspelit :D Mitä pidemmälle kausi on edennyt sitä nälkäisemmäksi olen käynyt nousun suhteen :D tosin sitä helpottaisi jos jotenkin onnistuisin nappaamaan kotiedun loppuun saakka! :D se tarkottaisi kaikkien loppukauden otteluiden voittoa... hmmm..... vaikeaa tulee olemaan. Tässä on monenlaista mietitty tota nousuakin ajatellen esim. parin lisäpelaajaa on ehkä vielä kiikarissa, tämä kyllä sijoittuisi loppukauteen. no saas nähdä mitä tuleman pitää, vesi kielellä sitä kuitenkin odotetaan. ;)

Pekassa sulla on kyllä raaka jalokivi käsissä, siitä saat tehtyä vaikka mitä! Ykkös PG vaikka aikuisten majuun. Niin noiden palkkakulujen takia on pakki nousta viimeistään ensi kaudella ylemmäs. Ja siitä sitten vielä ylemmäs jos haluan pitää nuo kaksi päätreenattavaa joukkueessani. Tervetuloa perässä, mieluiten samaan sarjaan, niin saadaa juttua sinnekkin =)

Ajattelin, että sinulla olisi ollut vielä jotakin sukanvarressa ja niillä mässäillyt ensikaudella nousuun mun nenänedestä :D Areenaa on kyllä hyvä laajentaa. viimeisellä kaudella kakkosessa tankkasin oikein kunnolla, tosin kaikki ne rahat hävisivät areenaan, joka rupee kyllä nyt olemaan pikkuhiljaa sopivalla tasolla korkeampiin sarjoihin.

Juu tuo McCabe on kyllä ollut korvaamaton apu joukkueelle ja erityisesti palkan puolesta. Loppukaudesta olen miettinyt hankkivani samanlaisen pelaajan kuin McCabe, mutta kaikilta puolilta kovemman! Tolla kun lähiheitto ja levypallot eivät ole mitää kaikkein parasta laatua :D Juuri tuolta ko. puusta sain idean testata blokkaamista, omat mietteeni ovat olleet kyllä kaikin puolin positiivisia kokeilun suhteen. Suosittelen tälläisten pelaajien hankintaa kyllä kovasti!!!

PS. Huomenna olen tääs lähdössä matkan päälle, joten tämä BB jää taas vaihteeksi vähän vähemmälle huomiolle. Toivottavasti se ei haittaa menoa sarjassa! :D

From: kbasket

This Post:
00
225736.9 in reply to 225736.8
Date: 10/12/2012 16:14:28
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Ai ai.. Kiva olis kyllä Pariisissa ja Brysselissä päästä käymään. Etenkin tuo Bryssel jäänyt harmittamaan, kun jokunen vuosi sitten oli tarkoitus kaverin luo mennä Gentiin. Nyt jo palautunut Suomeen, joten voi olla ettei ihan heti tule tapahtumaan Belgian reissu.

Eipä tuolta meidän kohtaamiselta kovin isoja odotusarvoja ole. Toki aina lähdetään voittamaan, mutta enemmänkin voitto olisi pienellä marginaalilla tappio, ei vaan rahkeet riitä... :(

Hyvä huomio. Kenties tuo viides on kuitenkin paras tai kuudes, mut katsotaan vielä kuinka pelit etenee.

Kyllä mä kohteliaasti "annan" sun nousta ensin.. ;) Uskoisin kyllä sun pääsevän todella lähelle nousua jo tällä kaudella, etenkin jos vielä pystyt jengiä vahvistaan. Ens kaudella alan jo vähän saamaan ulkohyökkäystä kiinni, että jos et nyt nouse, niin lupaan jo tarjota vähän vastustakin... ;D

McCaben kaltaisia pelaajia saa suht halvalla, kun taitaa tuo siirtovertailu olla suhteellisen huono työkalu BB:ssa(määrittää kuitenkin aika paljon hinnan). Itsellä ainakin sellainen mutu, että esim. DR:a ja HD:a saa lähes ilman lisähintaa. Otin myös tuota blokkaamista omille isoille kavereille, mutta aika vaatimattomat vs. sun monsteri..

Perskuta! Mäkin haluan reissuun! Tai no, olinhan mä just viime viikon ja tämän viikon olin "reissussa" asuin kaupungissa, kun työ vähän vei... Lomalle voisin kyllä jäädä ja kävästä jossain päin.

From: abe1234

This Post:
00
225736.10 in reply to 225736.9
Date: 10/15/2012 22:00:21
Overall Posts Rated:
2525
Pitää liittyy tänne keskusteluu mut nyt ei ehi ni kirjottelen tällä viikol myöhemmin jotai tarinaa munki joukkueen osalta!!

From: kbasket

This Post:
00
225736.11 in reply to 225736.10
Date: 10/16/2012 05:08:36
PaaPoo
II.3
Overall Posts Rated:
394394
Loistavaa! Saadaan vielä aktiivinen sarja. Nyt alan toivomaan, että Nuke ei nouse, niin hyvä meininki jatkuu ens kaudellakin isommalla porukalla... ;)