BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Προβληματισμός

Προβληματισμός

Set priority
Show messages by
This Post:
00
212702.11 in reply to 212702.10
Date: 03/15/2012 09:01:57
Overall Posts Rated:
6565
ποπο με ξετρυπωσες και ευκολα κιολας.
το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι σε ποιον αναφερεται ο φιλος κενταυρος..

From: akage14
This Post:
00
212702.12 in reply to 212702.11
Date: 03/15/2012 10:39:02
Kentauroi Cholargou
IV.16
Overall Posts Rated:
348348
αν δεν βαριέστε ακολουθούν 3 μεγάλα πόστ...
ευχαριστώ όσους αφιερώσουν χρόνο να τα διαβάσουν

From: akage14
This Post:
00
212702.13 in reply to 212702.11
Date: 03/15/2012 10:39:53
Kentauroi Cholargou
IV.16
Overall Posts Rated:
348348
λοιπόν καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν σας χαλάω την "διασκέδαση"...απλά εμένα δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα και θέλω να τα πώ.
Η ομορφιά της σωστής επικοινωνίας είναι ότι αν διαφωνείς σε ήπιους τόνους μπορείς να το κάνεις και να παραμένεις φίλος...όπως με τον Kajabbar με τον οποίο διαφωνώ σε αυτό το θέμα.

Μια μικρή αναδρομή: όποιος διαβάζει ελάχιστα στο φόρουμ το οποίο δεν είναι υποχρέωση για να παίζεις το παιχνίδι) σε πολλές στιγμές, είτε σαν προπονητής της U21 είτε όταν βρέθηκα κατα λάθος στην Α1... όταν μου πρότειναν αμοιβαίο χαλαρό αντέδρασα και μάλιστα είχα ενημερώσει τότε ότι όποιος μου το ξανα προτείνει θα του πώ ναι αλλα θα τον παίξω δυνατά

Αυτό έγινε σχετικά πρόσφατα, όταν χωρίς ποτέ να έχω ξανα ανταλλάξει μήνυμα με τον συγκεκριμένο manager... μου πρότεινε αμοιβαία χαλαρά...

το λάθος που είχα κάνει στο παρελθόν το έκανα και τώρα και αποκάλεσα αυτήν την τακτική..ανήθικη και για αυτό ανακαλώ και απολογούμαι. αυτό που έπρεπε να τονίζω συνέχεια..είναι Α-Δ-Ι-Κ-Ο.

δυστυχώς και ο Kajabbar και ο εν λόγω manager αναλώθηκαν στην συγκεκριμένη λέξη και δικαίως φωνάζουν-το ειπαμε όμως-πάμε παρακάτω στο ζουμί της υπόθεσης???

θα σας παραθέσω κάποιους φανταστικούς διαλόγους (για τον φόβο του cencored) που ΘΑ μπορούσαν να είχαν γίνει...;)

Καταρχην καλησπέρα, είναι 1 το πρωί λίγες ώρες πριν τον αγώνα μας και τώρα γύρισα απο μια συνάντηση με μερικούς manager ένας εκ των οποίων ο kajabbar.

Γιατί το αναφέρω αυτο?? θα εξηγήσω ...

Αν παρακολουθείς το φόρουμ ίσως γνωρίζεις την μεγάλη μου αντιπαθεια για όσους προσπαθούν να κλέψουν και κανονίζουν στα μεταξύ τους παιχνίδια απο πριν τον ενθουσιασμό. Το θεωρω κλεψιά, ανήθικο και άδικο απέναντι στους υπόλοιπους του ομίλου.

Με ενοχλούσε πάντα και μου χε συμβεί αρκετές φορες ακόμα και όταν ήμουν προπονητής της u21. Τότε είχα αποφασίσει και το χα πει και στο φόρουμ , ότι οποίος μου ξανα ζηταγε χαλαρα, θα τον έπαιζα κανονικά και θα το εκανα βουκινο στο φόρουμ.

Έτσι είχα αποφασίσει για το παιχνίδι μας, θα σε έπαιζα κανονικά και μετα θα έβγαζα στο φόρουμ το μήνυμα που μου έστειλε ώστε να το διαβάσουν και οι υπόλοιποι manager.
Πριν μου στείλεις το μήνυμα είχα αποφασίσει να σε παίξω χαλαρά, με το που μου έστειλες για αμοιβαία χαλαρα....με ξενερωσες. Βλέπω την ιστορία σου στο παιχνίδι και πριν σε σεβομουν σαν αντίπαλο ....
Που κολλάει ο kajabbar? του είπα αποψε τι έγινε και ότι σκεφτόμουν να σε αναφέρω και μου μίλησε για σένα, και μου είπε να σου δώσω μια ευκαιρία....τον εμπιστεύομαι τον kajabbar....αλλα με ενόχλησε αυτο που έκανες....

Αποφάσισα αύριο να παίξω όπως το είχα προγραμματίσει πριν το μήνυμα σου, χαλαρά και με προφύλαξη παικτών ελεω κυπέλλου.
δεν θέλω να μου γράψεις πως θα κατέβεις, κανε ότι θέλεις, μόνο σε παρακαλώ σταματα να κανονιζεις ενθουσιασμο.
Θα αναφερθώ και στο φορουμ μας χωρίς να σε κατονομαζω ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα.
Με καλή διάθεση,
Akage14


όπως βλέπετε...το λάθος που αναγνωρίζω είναι ότι χρησιμοποίησα την λέξη ανήθικο, όμως πιστεύω ακράδαντα,
ότι όταν έχω παίξει 10 αγώνες και 9 manager δεν μου έχουν ζητήσει να στήσουμε τον αγώνα και βρίσκεται 1 πονηρός που το ζητάει...τότε ίσως να υπάρχει θέμα...
για μενα η "χαρά" (που λέει η Brola) του παιχνιδιού είναι να φτιάξεις καλή ομάδα, να έχεις καλή στρατηγική και βασικό ατού όπως ο ενθουσιασμός να αποτελεί έκπληξη την ώρα του παιχνιδιού...για κάποιους άλλους δεν ισχύει αυτό...

όμως όταν έχω παίξει -παράδειγμα δίνω- με 3 ομάδες που χαροπαλεύουν τον υποβιβασμό και με τις 2 έχω παίξει χωρίς να ξέρουν τον ενθουσιασμό μου και η 3η ομάδα εκ του ασφαλούς μου ζητάει να παίξουμε χαλαρά ( αποκτά αυξημένα ποσοστά νίκης, αποκτά σίγουρα μεγάλα ποσοστά μικρής ήττας άρα και διαφορά πόντων που μερικές φορές στερούν κατηγορίες) θέλετε να μου πείτε ότι η 3 ομάδα δεν κερδίζει...????αφήστε τον ενθουσιασμό που μαζεύει ώστε όταν αντιμετωπίσει τις άλλες 2 ομάδες θα έχει ένα πλεονέκτημα που με κόλπο απέκτησε....
αυτό δηλαδή δεν είναι άδικο???

From: akage14
This Post:
00
212702.14 in reply to 212702.1
Date: 03/15/2012 10:40:14
Kentauroi Cholargou
IV.16
Overall Posts Rated:
348348
(part 2)

δηλαδή αν ο ψαράς έχει κανονίσει και έχει παίξει με όλους χαλαρά και έτσι έχει τρελό ενθουσιασμό το σάββατο, ενώ εγώ ρίσκαρα και μερικες φορές έχασα παιχνίδια...σημαίνει ότι ο ψαράς είναι καλύτερος manager και έχει καλύτερα skills απο μένα???

-το παραπάνω αποτελεί τυχαίο παράδειγμα-

παιδιά...έχουμε πέσει στην παγίδα ότι αφού το επιτρέπει το παιχνίδι είμαστε οκ...είμαστε όμως??

κανονικά περίμενα απο τον εν λόγω manager μια συγνώμη...έλαβα όμως -μάλλον θα μπορούσα να έιχα λάβει το εξής-:

Σόρι φίλος αλλα η δουλεια μου τρωει πολυ ωρα... Κατ'αρχας συγχαρητηρια για τη νικη...
Σόρι αν ειναι μεγαλο το μήνυμα αλλα ειλικρινα (μιας που μιλησες ανοιχτα και ειλικρινα θα πραξω το ιδιο) περισσοτερο με προβληματισε η αποψη σου παρα η "κατηγορια" σου προς εμενα.

Για να ειμαι ειλικρινης όταν διαβασα το μηνυμα σου δεν ήξερα αν αξιζεις εστω μια απαντηση ή απλα να σε αγνοησω.
Τεσπα αποφασισα να σου απαντησω όχι για να σου αλλαξω γνωμη για κατι αλλα μπας και καταλαβεις οτι σεβαστο να εχεις μια αποψη αλλα το να κατηγορεις καποιον ως "ανήθικο" για κάτι τοσο υποκειμενικο οπως ο λογος που μου ανεφερες σε κανει πολυ πιο ανηθικο στα μάτια του αλλου

Δεν ξερω τι εμπειρια εχεις απο τέτοια παιχνιδια γενικα (παιχνιδια που συμπεριλαμβανουν ήθικο και παρεμφερη) αλλά παιζω τέτοια παιχνιδια στο ιντερνετ απο το 2005. Την αρχη μάλιστα την έχω κάνει από το hattrick. Παιζω επομένως 7 χρόνια διάφορα τετοια παιχνιδια με ξερουν πάρα πολλα άτομα και γνωριζουν αν ειμαι τιμιος ηθικος δικαιος και χιλια δυο ακομα και σιγουρα δεν περιμενω από κάποιον που δε με εχει γνωρισει καν πχ εσύ ο Kajabar ή και ο κάθε alexfos να με κρινουν. Το τι έχω κάνει εγω σε όλα αυτα τα παιχνιδια και ποσο τιμιος ειμαι ασε με να το κρινω εγω..


έχεις δίκιο δεν έπρεπε να σε αποκαλέσω ανήθικο

Οσον αφορά το αμοιβαίο χαλαρό που είναι το μείζον πρόβλημα σου και απλα για μενα είναι αστειο μόνο που γράφω πάνω από 10 λέξεις για αυτο το θέμα που εσυ το βρισκεις τοσο ανηθικο, 7 χρονια παιχνιδιου μα το θεο εισαι ο πρωτος που βρισκω αντιθετο. Έχω μιλήσει (στο χατρικ κυριως) με άπειρο κοσμο, έχω ζητήσει ή μου εχουν ζητήσει παρα πολλες φορες να παιξουμε αμοιβαιο χαλαρο, ο αριθμος των ατομων που εχει κανονιστει είναι τριψήφιος ενω και σε οσους ανεφερα απο χατρικ ή από bb την άποψη σου απλα γελασανε με μια αντίδραση "έλεος τι λεει ο άνθρωπος".
Σορι κιολας αλλα η αποψη σου περι αδικιας ειναι αυτη που δηλητηριαζει το παιχνιδι και μου εμφανιζεσαι ως σωτηρας μου που δε θα με δωσεις στο λαο? Ποιο λαο να με δωσεις φιλε μου? Ευχαριστως οταν τελειωσει η σεζον να βγω στο φορουμ και να δημιουργησω σχετικο νήμα να με κραξουν εσυ και οσοι άλλοι έχετε τέτοιες αποψεις. Δε θελω διαφορετικη μεταχειριση επειδη έτυχε και γνωριζω διαδικτυακα και μονο τον kajabar. Άμα αυτό που σου προτεινα που για το 99,99999999%] των χρηστων ειναι απολυτως λογικο εσενα σου φαινεται παρανομο ανηθικο άτιμο κτλ δεν ειναι δικο μου προβλημα, ψάξε μονος σου γιατι κάτι φυσιολογικο το θεωρεις εσυ ανηθικο.


ειλικρινά υπόσχομαι να σταματ'ησω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό αν η πλειοψηφία των χρηστών συμφωνήσει με τα bold...

Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει οι κανονες του BB αλλα όσο το θυμαμαι δεν απαγορευοταν ποτε το αμοιβαιο χαλαρο.

έχεις δίκιο επιτρέπεται...

Δεν καταλαβαινω καν αυτό το "αδικο απεναντι στους άλλους του ομιλου". Η κάθε ενέργεια έχει τα θετικά της και τα αρνητικα της. Εμενα το δικο μας αμοιβαιο χαλαρο μπορει να μου βγει σε καλο ή σε κακο (εκ του αποτελεσματος βγηκε σε κακο με σενα). Απο πότε είναι κακο να επιλεγω κάτι τετοιο? Παιχνιδι τ ακτικης είναι το BB. Δε χρησιμοποιω κατι παρανομο για να παιξω. Τα εργαλεια του παιχνιδιου χρησιμοποιω


εδώ απλά νομίζω ότι ίσως ο συγκεκριμένος manager να μην έχει το capacity (χρησιμοποιώ έναν κλινικό όρο) να καταλάβει
ότι είναι άδικο να προσυμφωνεί το χαλαρά, όχι να το χρησιμοποιεί...

From: akage14
This Post:
00
212702.15 in reply to 212702.1
Date: 03/15/2012 10:40:46
Kentauroi Cholargou
IV.16
Overall Posts Rated:
348348
(part3)

Tόσα χρονια στο BB μου εχουν ζητησει να μου δωσουν παιχνιδια με ανταλλαγμα bid ή να τους δωσω εγω παιχνιδι και απλα έχω αρνηθει, τόσα χρονια τερματιζω εγω ανετα πρωτος στον ομιλο για να με παιξει crunch time ο κάθε αμπαλος 4ος και ας ξερει ότι με το crunch time του το μονο που πετυχαινει είναι να πεταξει εμενα εξω να χασει στο επομενο ματς με 40 ποντους και να δωσει την ανοδο σε καποιον άλλο και εγω ουτε εχω κατηγορησει καποιον ουτε εχω απειλησει ότι θα τον δωσω σε κανεναν.
Εγω κυριε παιζω για την πάρτη μου και με θεωρω τιμιο, ολοι οι αλλοι ας κανουν ότι θελουν. Δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα να με πουν ανηθικο και μετα από αυτό δε με νοιαζει πλεον ουτε η δικη σου αποψη που τοσο επιπολαια θα με πεις ανηθικο ουτε κανενος αλλου με αντιστοιχες αποψεις.


δυστυχώς ξανα αναφέρεσαι στην ανηθικότητα που πολύ σωστά σε εκνεύρισε, όμως δυστυχώς αυτή η διάθεση παίζω για την πάρτη μου θα ήταν πιο ξεκάθαρη αν δεν ζήτιάνευες να σε αντιμετωπίζουν "χαλαρά"

Ότι και να μου πεις ότι και να γραψεις στο φορουμ και με κανεις «βουκινο» ειλικρινα δε με ενδιαφερει. Εγω με μενα τα εχω καλα ξερω πολύ καλα ότι δεν εχω κανει κατι παρανομο αλλα κάτι που μια μικρη (ευτυχως μικρη) μεριδα ανθρωπων το βλεπει ως αντιδεολογικο. Από εκει και περα ότι και να κανεις εσυ δεσμευομαι ότι στο τελος της σεζον για πρωτη φορα θα βγω ο ιδιος στο φορουμ για δημοσιο λιθοβολισμο για να προσφερω ευχαριστηση σε σενα και σε οσους αλλους έχουν αντιστοιχες αντιληψεις και νιωθουν ότι τους καταστρεφω το παιχνιδι με το να παιζω απλα. Ειλικρινα εμενα η αποψη σου μου ακουγεται του στυλ «Φιλε το ξερεις ότι είναι άδικο να έχεις Αμερικανο PG ενώ εγώ προπονώ Έλληνα». Δικαίωμα σου να μην παιζεις «αμοιβαια χαλαρα» αλλα κρατα τις αποψεις (γιατι μονο αποψεις είναι) για τον εαυτο σου.

αν ισχύει το bold παύω να ασχολούμαι...επειδή δεσμεύτηκες...ΔΕΝ θα αποκαλύψω το όνομα σου..κάντο μόνος σου...

Στα ματια μου μετα από το χθεσινο σου ΚΑΤΗΓΟΡΩ, μου φαίνεσαι ρηχος. Σαν μανατζερ εισαι καλος και το απεδειξες και μεσα στο γηπεδο, σαν ανθρωπος δες το σαν συμβουλη ή και αγνοησε με εχεις δρομο μπροστα σου για να μπορεσεις να με κρινεις.

εδώ κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ...προβαίνεις σε χαραkτηρισμούς..άστο καλύτερα γιατί εκτός απο ρηχός είμαι και τραμπούκος...και πίστεψε με αν τα λέγαμε απο κοντά θα το μετάνιωνες τον χαρακτηρισμό αυτό( άσχετα αν θα στο επιβεβαίωνα με τις πράξεις μου...;))) χμμμ γμτ παγίδα είναι....

Και κατι τελευταιο. Εχω φετος (και πιο παλια σε αλλους ομιλους) παιξει αρκετα «αμοιβαια χαλαρα» με αρκετα παιδια από τον ομιλο αρα μην πεσεις από τα συννεφα αμα δε σκοτιστουν ιδιαιτερα από την αποκαλυψη σου ή κάνουν τους εκπληκτους. Και μαλιστα αρκετοι από αυτους ήταν ιδιαιτερα ανακουφισμενοι που τους το ζητησα. Και μετα από αυτό που ανεφερες νομιζω καταλαβα το λογο. Προφανως εσυ και οι ομοιδεατες σου εχετε σπειρει τρομοκρατια και οι καημένοι φοβουνται να το ζητησουν για να αποφυγουν τα αντιποινα!

Το καλο για το παιχνιδι είναι ότι το ποσοστο σας είναι 0,5%. Το κακο είναι ότι ειστε γνωστοι στα φορουμ και η αποψη σας μετραει επειδη σαν ονοματα εχετε βαρυτητα και ας είναι απαραδεκτη.


1) εδώ αρχίζουν τα ωραία........ευτυχώς που ανακούφισες πολλούς εδω μέσα...
2) είμαι και ρηχός και τρομοκράτης, sorry παιδιά αν σας τρομοκρατώ

Καλα μυαλα σου ευχομαι και απλα απολαυσε το παιχνιδι. Αμα εχει καποια απορια ο Kajabar πες του να μου στειλει…

ας σου απαντήσει προσωπικά ο υποστηρικτής σου...;)


Σορι που εκφραζω την αντιθεση μου στις πεποιθησεις σου αλλα δεν ειμαι εδω ουτε να σου χαιδεψω τα αυτια ουτε να πω τι καλος μανατζερ που εισαι. Με προσεβαλες αναιτια και απλα σου λεω να κοιταξεις την ομαδα σου και να αφησεις τους χαρακτηρισμους γιατι στη μεταξυ μας κουβεντα ο μονος που εκτεθηκε εισαι εσυ!


για αυτό ειπα ότι πήρα ένα μάθημα ζωής....σε ευχαριστώ

τελείωσα


This Post:
11
212702.16 in reply to 212702.15
Date: 03/15/2012 11:02:18
Overall Posts Rated:
6565
με λιγα λογια αναφερεσαι στον αθενς λαμπς αν καταλαβα καλα..
απλα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις με αυτα τα μνμ.
εγω βλεπω 2 ανθρωπους που εχουν διαφορετικες αποψεις για ενα απλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ κ καθονται και σπαταλανε το χρονο τους σε ανουσια μντ αντι να στελνουν κειμενα του στυλ
ποπο μια τριποντελα π σου ριξα στο τελος η
σε καρφωνα 4 περιοδους παρε το καροτο του καραφλοχετουλα η του δουλοπουλου

This Post:
00
212702.17 in reply to 212702.16
Date: 03/15/2012 11:07:05
Kentauroi Cholargou
IV.16
Overall Posts Rated:
348348
βρε BROLA, δεν θέλω να πώ τίποτα!!! εσένα αυτή είναι η αντίδραση σου...κανένα πρόβλημα :)))

μα το ξανα είπα..δεν θέλω να δικάσουμε κανέναν..ήθελα απλά την άποψη των συμπαικτών μου στον όμιλο ΙΙ.1

επίσης ελπίζω να μην σε πειράξει που δημόσια θα ζητήσω να παίξουμε αμοιβαία χαλαρά με τον ψαρά το σάββατο...κσι με τον crete (μου ξέφυγε ο nikolas) όταν έρθει η σειρά του....αυτό βέβαια δεν θα έχει καμία διαφορά όταν θα σε αντιμετωπίσω με full ενθουσιασμό...;))))


This Post:
00
212702.18 in reply to 212702.16
Date: 03/15/2012 11:18:57
Overall Posts Rated:
231231
Πάρε μία μπαλίτσα και να ξέρεις πως την πρώτη στην έριξα εγώ...

Πλάκα, πλάκα δες 2 άτομα με εξαιρετική ευφράδεια λόγου να χαλιώνται πάνω στην έννοια του ηθικού-ανήθικου που πλέον έβγαλε από την εξίσωση ο Ανδρέας.

Άσε που μία μεμονομένη ανήθικη ή ηθική πράξη δεν καθιστά τον θύτη ανήθικο ή ηθικό τον ίδιο στο σύνολο των πράξεών του.

Κατά την προσωπική μου άποψη θεωρώ πως είστε λίγο παραπάνω εύθικτοι από ότι θα έπρεπε.

This Post:
00
212702.19 in reply to 212702.9
Date: 03/15/2012 11:23:01
Panathinaikos-1908
IV.19
Overall Posts Rated:
2020
Συμφωνώ Kajabbar πως το πλεονέκτημα υπάρχει ακριβώς επειδή υπάρχουν χρήστες που δεν ακολουθούν την χρήση της αμοιβαίας χαλαρής διάθεσης. Όμως, δεν συμφωνώ με το οτι τις ισορροπιές δεν τις διαταράσσουν εκείνοι που παίζουν χαλαρά μεταξύ τους, αλλά εκείνοι που δεν παίζουν. Με την ίδια λογική στον πραγματικό αθλητισμό, χαλάνε τις ισορροπίες οι αθλητές που δεν ντοπάρονται ( οσοι υπάρχουν), κ όχι αυτοι που ντοπάρονται. Δεν είναι έτσι... Δεν συμφωνώ με αυτήν την οπτική. Δέχομαι όμως που το ψάχνεις κ μ αρέσει που το βλέπεις απ' όλες τις μεριές.

Last edited by mikesot at 03/15/2012 11:52:22

This Post:
00
212702.21 in reply to 212702.17
Date: 03/15/2012 11:27:03
Overall Posts Rated:
6565
θελω να πιστευω πως δεν εκνευριζεσαι με αυτα που γραφω...δεν πα να μην κατευετε και καθολου δεν με ενδιαφερει καθολου.
εγω θελω να κερδιζω περισοτερο για να μην με κοροιδευουν οι ριαλ φιλοι μου..πριν 2 χρονια οταν μαζευομασταν για καφε ολοι στο βολο το δυωρο εφευγε με καραμουζες γι αυτον που τολμησε να χασει την προηγουμενη μερα...
ειναι παιχνιδι, το ηθικο και το ανηθικο ειναι στην κανονικη ζωη.οσοι μπερδευονται και θελουν να γινουν μπεοι κ ψωμιαδηδες θα πρεπει να το κοιταξουν..
δεν παει σε σενα το τελευταιο γιατι σε βλεπω λιγο ετοιμο να εκραγεις χωρις λογο και αιτια

Advertisement