казахстан вище нас в рейтингу. в них є пара великих 39к та 26к (блокер 14-12-14 без ЗЗ та пасу). але далі гравці нижче 20к. один малий з 16к з зз 11, кус 12, діапазон 4
великий з 39к - класичний центр, він у формі 7. блокер у 8ці. отой самий малий у формі 9. ще один великий та один малий у 8ці. я не дуже розумію чим вони можуть нас атакувати, бо в них нікого немає. лише цей великий 39к, але сумніваюсь, що вони полізуть під щит, тим більше що він у формі 7
весь минулий сезон вони грали 3-2 і я не думаю що це зміниться. навіть з урахуванням що в нас 3 великих з зарплатнею 50+. форма в нас 50/50, 3 великих у формі 8 та 3 малих, немає тотальної переваги в великих, том я скоріше не вірю в імовірність 2-3
у зв'язку з цим все ж таки думаю краще зіграти щось внутрішнє, хоча перша думка була зовсім іншою. все ж таки щіт...
(80712)неоднозначна гра. з одного боку +20, 109 набраних очок - не те щоб погано. з іншого, я очікував значно кращого результату. звісно перший тур, але ми вдома...
наша гра мені не сподобалась зовсім. хоча знов таки, за цифрами не все так погано (окрім підборів), але я все ж таки очікував і кращий наш відсоток влучань, і інший розподіл кидків. хоча, дивлюсь зараз тову проти хорватії, де ми грали щит і там було те саме. тобто це моя помилка, щось я не перевірив це при підготовки до гри... ок, половина претензій до наших гравців переноситься на мене
але все рівно, відсоток в атаці міг би бути і трохи кращим. 50% (+1 кидок) в більшості гравців... непогано, але... не було нікого хтоб виділився позитивно. те ж саме в захисті: ніби то непогано, але могло бути краще
вщенть програні підбори... вони грали в 3 великих. не впевнений чи тренували підбір ЛФу, але в мінкіна підбір 12, в почекутова він не більший за 12. і як можна бачити командний рейтинг підборів в нас на підрівень вищий. не повинно було бути такого програшу
фан факт: всі гравці які виходили на майданчик ставали на лінію. 39 спроб - це показник в 10ці (рекорд 58), 33 влучних - це 6й результат (рекорд 37).