Ей, няма кой да ви пусне тема за сезон 36, бива ли

След 7 сезона из долните дивизии, в търсене на мотивация и идеи за по-интересна игра, ето че пак ще се наместя при най-добрите 16. Поздрав за BC CSKA Sofia, Himik Vidin и gogobros с които оформяме карето новодошли!
Доволни ли сте от изминалия сезон, какви са очакванията ви за следващия? Всъщност цял сезон тишина сте изкарали, сигурно имате нещо да споделите...
Поздравления от мен и за шампиона! Нищо неочаквано, дори и за моите бегли наблюдения над А група в последните месеци, но смазващото му превъзходство е достойно за уважение. Стискам палци за достойно представяне в Б3.
Едно време си правхме анкети преди сезона. Реших пак да пусна подобна отново - ще ме прощавате за липсата на особен избор, но реалностите ми изглеждат точно такива, без да обиждам никой.
Аз не се кефя на призраци. Нека си пораздвижим пак форума - очаква се, че тук са събрени 16-те най-добри мениджъри в България. Винаги има какво да се каже и коментира преди/след мачовете. А ако се държим като възрастни и спазваме добрия тон, съвсем ще станат супер нещата.
3...4!...