BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.1 > Doğu-Batı maçları ardından Playoff tahminleri

Doğu-Batı maçları ardından Playoff tahminleri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
235085.1
Date: 01/24/2013 04:11:11
Overall Posts Rated:
00
Herkese merhabalar, kendime göre geçmiş maçları ve playoff olasılıklarını şimdiden değerlendirmek istedim, yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.

Doğu konferansına baktığımızda en göze çarpan olay texas d-fender'sın kapanması yerine EfesPilsen'in gelmesiydi. Doğudaki dengeleri değiştiren aynı zamanda batı-doğu maçlarında hesapları bozan bir olaydı. Şu anki duruma göre Yozgat Team doğu finalini alır gibi gözüküyor. Bundaki dayanağım ilk maçını efespilsen ile oynayacak ve maça rahat çıkacak olması.Benim öngörüm yozgat doğuda ipi göğüsler.

Alt sıralarda ise sonuncu zaten direkt olarak düşecek ancak 6. ve 7. olan takımlarında Batı ile playout mücadelesini kaybedecekleri yönünde. Bunu da zaten doğu-batı maçlarında batının ezici üstünlüğünden anlayabiliriz.

Gelelim Batı tarafına;
Şuan ligden düşmemek adına kıyasıya bir mücadele yaşanmakta sonuncu olan takıma yazık olacak. Weeds BC olarak, fikstür avantajımızla birlikte sonuncu olacağımıza inanmamaktayız. Ancak dediğim gibi son dört mücadelesi kıran kırana olacak.

İlk dört takım ise playofflarda oldukça zorlanacak gibi gözüküyor. Kısıtlı kadrosuyla fenerbahceüler'e çok şans tanımıyorum. Konferansın zirvesini paylaşan 2 takımdan ise konferans finalinde kazanacak ismin Denizli Towers olduğunu tahmin ediyorum. Alkanzar namalup devam etse de denizli takımının tecrübesiyle ipi göğüsleyeceğine inanıyorum. İlk maçı Alkanzar kazanır ama son iki maçı Denizli Towers alır.

5. - 6. sıra için ise son hafta oynanacak MFK-WBC maçı belirleyici olur gibi.

Tüm takımlara başarılar dilerim.



Last edited by Boris Tunn at 01/24/2013 04:12:04

This Post:
00
235085.2 in reply to 235085.1
Date: 05/27/2013 17:29:56
Overall Posts Rated:
00
Valla sezon içerisinde 4. olmama rağmen ilk 3 sıradaki takımlarla aramda çok fark var.İlk maçımda zaten seninle.İlk maçtan veda ederim büyük ihtimal playoffa.Seneye artık :D