merhaba,
bu kadar kısa bir sürede döneceğimi düşünmüyordum ama yeniden tbl'deyiz. bakalım bu seferki serüvenimiz ne kadar sürecek? bu kez batıya düşmemiz güzel olmuş, değişiklik iyidir.
tabii ki bu sefer kalıcı olmak niyetiyle geldik. sezon sonunda 5. olmak çok hoş olur ama zor duruyor. kkm daha muhtemel gibi. sezon uzun hesaplar sürekli değişecektir, belki değişen hesaplar bize 5.lik kapısını açar.
esas ağırlığı ise kupaya vermek niyetindeyiz. şimdiye kadar en fazla çeyrek final yapmıştık. biraz kura şansıyla bir yarı final neden olmasın diyoruz. kupanın ilerleyen turlarında daha güçlü kalabilmek için ligdeki ilk maçlara daha sıkı asılacağıız. parolamız: burası bozkır arena, buradan çıkış yok!
görüldüğü kadarıyla kimsenin yatmaya niyeti yok batıda. mücadele düzeyi açısından güzel olan bu durum para musluklarının da açılması demek. bir pivot takviyesi yapmamız lazım ama öyle yüksek maaşlar vermeye de gönül razı gelmiyor. beklemedeyiz şimdilik, bakalım ne olacak?
geçen seferki gelişimizde herkese cömert davranıp gelenden 50 gidenden 60 fark yemiştik. o zamanki cömertliğimizin ve misafirperverliğimizin karşılıksız kalmayacağını ümit ediyoruz.

benim maçlara rahat ol çıkmanız yeterli fazlasına gerek yok.

herkese sakatlıksız, huzurlu bir sezon diliyorum. umarım zevkli bir sezon olur.
cümleten başarılar!
Last edited by GM-incow sk at 11/27/2012 12:41:09