BuzzerBeater Forums

BB Eesti > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Mulk
This Post:
00
217067.6 in reply to 217067.5
Date: 05/16/2012 16:12:27
Overall Posts Rated:
10991099
Mulk kandideerib U21 peatreeneriks.
Olulisema kirjutasin eile ja postitasin selle meie U21 foorumisse selleks, et kõik noori puudutav oleks ühes pajas. Paraku on mu jutt sealt kustutatud, kui teemasse "U21 tegemised" mittesobiv.
Täna teen jutust lühikokkuvõtte, sest juba kirjutatud ja avaldatud loo uuesti kirjutamine ei mahu minu tänasesse ajaplaani.

Kandideerimise põhjused
Haistan uue EM-tsükili alagrupist edasipääsuvõimalust. Konnasööjad paigutan mõttes reitingus eespool olevatest saksa poistest ettepoole. Põhjuseks pean prantslaste enam kui 2x suuremat mängijate kogukonda - see = suurem arv mängijate silmi, suurem arv arvajaid/abilisi ja loomulikult suuremat arvu mängijaid, kelle vahel peatreeneril valida.
eesti koondise mängugraafik on ideaalne. Reitingu nõrgim (AZE) on esimese vastane, teine (MOL) teine jne (DAN, SLO), kuni sakslasteni. Saab entut ja vastaste kohta luureandmeid koguda.

Täna ei sa rääkida ei meie ega vastaste meeskondade võimalustest ning taktikatest, kuivõrd lõviosa U21 koondises senistest mängijatest on vanuse tõttu koondistest lahkunud. Valitakse uued treenerid ja eks hakka needki oma äranägemise järgi mehi värbama ja taktikaid hauduma.

Lisaks himule meeskonda alagrupist edasi vedada, soovin minimaliseerida BB-Eesti mänageride suhtlemisleigust ning kaasata neid senisest kõvasti enam koondise käekäigule kaasa elama ja rääkima.
Sedasi, olles teemas sees, saame kokku rohkem tarku mõtteid ja kindlasti rohkem silmapaare, kes mängijateturul ringi konnates avastavad ehk mõne eest talendi aga kindlasti näevad mõnd konkurentide U21 koondises mängivat ja müüki paisatud meest, kelle skillidest peab Eesti U21 peatreener olema VÄGA huvitatud.

Veel. Palju hooaegu tagasi alustas toonane U21 peatreener Villem suure ja väärt ettevõtmisega - korjas ühte andmebaasi kokku võimalikult palju 18-, 19-, 20- ja 21- aastaste eesti noorte mängijaandmeid. Siis räägiti sünergiast põhikoondisega ja võimalike talentide arendamisest U21st koondisemeesteks välja.
Ideelt sarnast aga väiksemamahulist kavandan ka ise teha.

Kui eelöeldust oli veel vähe, siis ... kandideerin ka selleks, et enese BBs mängimise motivatsiooni tõsta. Eelmise hooaja keskel olin üksvahe üsna resigneerunud. Sain üle. Nüüd on tunne, et BB pole ennast minu jaoks veel ammendanud. :)
Hääletada saad siin: http://www.buzzerbeater.com/country/41/ntelection.aspx

Mulk kõrgliigast,
--------------------------------
U21 peatreeneri kandidaat