Yeni sezonda da forum sessizliği konusunda fazla umutlu değilsem de ben kuyuya taşı atayım bakalım kimler peşimden gelecek:)
Herkese başarılar 18. sezonda. Şampiyonluk için en büyük favoriyi yine takımında uyumu yakalamış olan bağkur olarak görüyorum. Bilmediğim ise kasadaki paralar. Kim ne kadar maaş harcaması yaptı geçen sezon, ya da şu an kimin takımı ne durumda, pek inceleme yapmadım henüz. Kasası sağlam olanlar -benim gibi olmayanlar- yine lige renk katacaktır.
Kendime gelince, yine Batı'ya düşmüş olmanın düşüncesi, geçmişi hesaba katınca biraz tedirgin ediyorsa da, artık sanki durumlar eskisi gibi değil gibi:) Zaten ben gittim gideli Batı All-Star da kazanamamış. 10 sezonluk serimizin ardından Doğu'ya 3 sezonluk seri vermişiz, hiç olmamış:)) Neyse ben döndüm artık Batı yastan çıkabilir! :P
Yalnız Doğu'da veya Batı'da olsun, bir eksiğimiz daha var burada. Ortalığı hareketlendirmek için biraz da kırkısrak etkisine ihtiyacımız var. Sahana dön diye buradan ona da sesleniyorum, duy sesimi Eren Hoca:)
Not: Maç tahminleri olayını da tez elden başlatıyoruz. Herkes katılsın millet ona göre. Şu ana forumdaki ödüllü maç tahmini başlıklarından sonra zaten, ligsel forumlardaki maç tahmini başlıkları öldü. Yok artık size ödül falan..! Hadi bakalım şimdi herkes bir silkiniversin... :)