herkesten çok özür diliyorum. hesapta olmayan bir ev taşınması olayıyla karşı karşıya kaldım. tapudaki alış-satış işlemi, eski aboneliklerin kapattırılıp yenilerinin açtırılması, yeni taşındığım evin eksiği gediği, adres değişikliğini nüfus müdürlüğüne bildirme ve daha pek çok ayrıntının halledilmesi süreci, benim şampiyonluk maçlarını kaçırmama ve devamında seçim sürecindeki forum modluğu görevimi istemeden de olsa aksatmama neden oldu. şampiyonluğun keyfini bile yaşamaya fırsat bulamadım henüz, hâlâ birşeyleri halletmek için koşturmakla meşgulüm çünkü. internetim açılana kadar bu süreç biraz daha devam edecek. şu an olduğu gibi fırsat buldukça akşamları kardeşimin bilgisayarından oyuna girmeye çalışacağım. herkese anlayışından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. daha hazırlık maçını bile ayarlayamadım. taşınmak ne rezil birşeymiş, sakın taşınmayın. herşey birbirine giriyor, çektiğiniz sıkıntı ve yaşayacağınız yorgunluk da cabası. oturun oturduğunuz yerde. özelden ve forumdan yazdığınız tebrik mesajlarını, internetim açıldıktan sonra tek tek cevaplandıracağım arkadaşlar.:)
Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach