BuzzerBeater Forums

Bulgaria - III.16 > драфт

драфт

Set priority
Show messages by
This Post:
00
165889.1
Date: 12/10/2010 06:59:16
Overall Posts Rated:
1414
Начинът, по който работи драфта, е следният: През сезона, вие ще може да купувате точки за разузнаване, които след това могат да бъдат използвани за да разкриете информация за потенциални таланти в драфта. Информацията, която имате на разположение за всеки играч зависи от това колко пъти е бил разузнаван. Това функционира както следва:
Неразузнаван: Скаутите ви дават много груба оценка на уменията и потенциала на играча, базирайки се на това какво се говори по улиците. Не очаквайте тази оценка да бъде съвсем точна.
Разузнаван веднъж: Вашите скаути гледат един мач на този играч, и предоставят резултата на играча за този мач. Сега вече те могат да дадат по-точна оценка на настоящите му умения. Разузнаването на играч струва 1 точка за разузнаване.
Интервюиран: Вашите скаути канят този играч на тренировка на съоръженията на отбора ви. Заедно с цялата информация, която сте научили от началното разузнаване, сега вие имате по-добро схващане за настоящите умения и потенциалните способности на този играч (основен рейтинг). Вие също така откривате колко висок е играчът и дали е на 18 или на 19 години. Интервюирането на играч струва 2 точки за разузнаване.
Освен това, след паузата за Мача на Звездите ще има две налични опции, всяка от които струва 10 точки за разузнаване:
Комбинирано Разузнаване: Всеки играч в предстоящия драфт ще може да се оцени. Може да изпратите скаут, който да научи възрастта и височината на всички 48 играчи в предстоящия драфт.
Групова Демонстрация: За да се спомогне да научите имената им, всички играчи, които скаутът ви е оценил като перспектива с 1 топка или 2 топки предлагат да организират демонстрация на уменията им. Тази опция е еквивалентна на това да разузнаете веднъж всеки един от тези играчи, въпреки че това няма да даде допълнителна информация за играчи, които вече сте разузнали.
Поставете реда, по който бихте искали да изберете тези играчи като дърпате играчи в списъка. Когато сте удовлетворени от подредбата на драфта ви, кликнете Потвърди Реда по-долу за да потвърдите този списък. Трябва да кликнете бутона за да може да се използва списъка когато драфтът се проведе по време на следващата пауза между сезоните. Кликвайки бутона за разузнаване или интервюиране също ще потвърди текущата подредба на играчите от драфта.
За да видите резултатите от най-скорошния драфт на отбора ви, посетете страницата Резюме на Драфта.