Moram ti priznat da sam pomalo ljut...ali, zato jer je tekma zavrsila ovako bez obzira sto si fulao i fokus i tempo
Moj ent ponistava tvoj domaci teren i rekao bih cak i dio tvoje bolje forme...prema momcadskim ocjenama bolji si jedino u vanjskom poentiranju i to 9(nisko) vs 8 (srednje), dok smo izjednaceni jedino u skoku, a u svim ostalim ocjenama sam jaci.
Moj PL zavrsi tekmu s 0 asistencija i 28 upucenih suteva, umjesto da zavrsi tekmu s 15 asistencija na BS i C, a njih dvoje svaki 35p.
Znao sam da bi Dirliceva vanjska obrana zeznula glavni atribut Arciozzia, pa sam racunao da ce bolje doci do izrazaja protiv cisto centra, a na Zullingera sam racunao da ce opaliti 5-6 suteva i vjerojatno neuspjesno, ali to je trebala biti zrtva za rezultat haha ali posto si ti okrenuo obrane onda si napravio upravo ono sto sam pokusavao izbjeci i vidi se na statistici Arciozzia
Ono sto me takodjer ljuti je da si igrao kretanje i zabio 107p na moju vanjsku obranu 10(srednje) i da si sutirao za 3p 12-25
Ocito si rasporedio skillove svojih igraca puno bolje od mene, jer barem na papiru imamo vrlo slicne ekipe, morat ce moja ekipa jos dosta palente pojesti i ne preostaje mi nista nego da se izivim na marijohu :D