BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225850.97 in reply to 225850.87
Date: 9/26/2012 11:14:17 AM
Overall Posts Rated:
173173
אתה מציג פה רשימה של דברים שאני יכול לעשות עם רן שלכאורה לא יפגעו בקבוצה שלי אבל לפי הבנת המשחק שלי הם כן יפגעו, ובגדול.

לאמן אותו עד שיהיה לו שכר גבוה ואז למכור- יופי, אז אני אאמן אאמן אאמן אקבל מפלצת שאף קבוצה תחרותית לא יכולה להחזיק ואמכור אותו בשני גרושים, איך זה בדיוק טוב עבור הקבוצה שלי?
ואז מה אם בכל המדינות האחרות זה עובד?
אני יודע איך ולמה זה עובד? לא! אני לא יודע, זה למה ביקשתי את עזרת צוות הנבחרת במחשבה שזה כן אפשרי. שיתנו לי עצות לאך לאמן את וובר.

ולגבי ה"מה אני מקשקש"- אתה רציני? אתה באמת חושב שאני מצפה שלא יעלה לו השכר בכלל?
אולי כן כי אפילו לא טרחת לברר למה אני מתכוון, ישר שמעת סוג של "לא" ועברת הלאה, דווקא מזה הנחתי שכן יש לכם הרבה פוטנציאלים ושרן לא כל כך חשוב לתוכניות שלכם.
מה שאני מצפה זה שיהיה לי שחקן שאני מסוגל להחזיק בליגה 2 עם סגל סביר מסביבו, וזה הכל, אם את זה אתה לא יכול להבטיח לי אז באמת אין לנו על מה לדבר.

בסופו של דבר כל התוכניות גם שלך וגם של ברוך עבורי מסתכמות בכך שאני אמכור את רן, בין אם אחרי אימון או ישר, ואני לא מאמין שזה צעד נכון עבור הקבוצה שלי.
יופי טופי לעזור לנבחרת זה תמיד נחמד אבל יש גבול והוא עובר כשהקבוצה שלי מתחילה להיפגע (בנוסף תחסוך ממני את כל ה"אין לכם זכות לבקר כי אתם לא תורמים" כי דבר ראשון עוד לא יצא לי לבקר את התוצאות ודבר שני בתור חלק מצוות הנבחרת אתה צריך לצפות לקצת ביקורת אם אין הצלחה אין מה לעשות זה העולם), אם אני מוכר את רן מה אני עושה עם הכסף שאני ארוויח ממנו? אקנה שחקן אחר בעמדה שלו כמובן, רק שמהשחקן הזה אני לא ארוויח כל שבוע כסף ממרצ'נדייז (כרגע ההכנסות שלי ממרצנדייז גבוהות פי 1.5 מההכנסות ההמוצעות של הליגה שלי שזה דיי הרבה לעולה חדשה לליגה 2) כמו שאני מרוויח מרן והוא גם כנראה יהיה בנוי פחות לטעמי כי מין הסתם שחקן שבניתי בעצמי נראה בדיוק כמו שאני רוצה ויהיה קשה מאוד למצוא שחקן שנראה בדיוק אותו דבר, ובגלל כל אלה למכור את רן זאת לא אופציה מבחינתי.

לסיכום (בדיוק עשיתי פסיכומטרי אז אני חייב :) ) בכל הדרכים שנתתם לי להביא את רן לרמה של נבחרת בסופו של דבר יוצא שהקבוצה שלי נפגעת קשה בכל אחת מהן, בין אם למכור ולהביא שחקן שיהיה הרבה פחות טוב עבורי במקומו ובין אם לאמן ולהיתקע עם מפלצת של 250 אלף שכר ובכלל האופציה ההזויה של לאמן ואז כשאני כבר תקוע עם מפלצת שכר למכור אותו ולצאת בהפסד ענק, ולכן אני לא רואה סיבה שאני או אחרים (שהם לא בליגת העל) יפעלו על מנת להביא שחקנים לנבחרת הבוגרת, כאשר התנאים הכרוכים בכך יפגעו בקבוצתם, ללא אלטרנטיבה הולמת.

From: Shadamher

To: ig
This Post:
00
225850.98 in reply to 225850.94
Date: 9/26/2012 1:00:08 PM
Overall Posts Rated:
492492
פעם אחרונה שאני בדקתי באס מרוויח 199 אלף בשבוע - ככה שנראה לי שבאס משופר זה לא יהיה ממש זול....

שולמן הוא שחקן נדיר, מדהים וגורם לי לבכות בלילות אבל לייצר שחקן כזה זו באמת משימה בלתי אפשרית ופעם בדור נראה אחד כמוהו - זה יהיה אדיר אם יהיו כמה שייקחו על עצמם לייצר איזה כמה שולמנים כאלו - זה דורש תכנית אימונים רצינית ומדויקת מאוד.

אבל! עם כל הקומפלימנטים על שולמן צריך להבין ששחקנים מסוגו (עם כל הגיוון המדהים שלהם) לא יכולים להיות השלד של הנבחרת, זה שחקן שמתאים רק לסיטואציות מסוימות - אל תשכח שמול הרוסים שולמן היה חור בהגנה ובכ"ח.
אין איך לסובב את זה - חייבים שומרים טובים! חייבים שחקנים של 200 בפנים ן180 בגארדים ל-פ-ח-ו-ת

שאתם חושבים על מה מתאים לנבחרת ומה לא - תסתכלו על מי היריבות שלנו ותחשבו שהשחקנים שלנו צריכים לעצור אותם.

This Post:
00
225850.99 in reply to 225850.97
Date: 9/26/2012 3:07:09 PM
Overall Posts Rated:
492492
טוב, תראה, אני לא הולך להכנס איתך לוויכוח אישי על רן.

העובודות הן שהתקשורת ביננו היתה של יותר ממייל אחד וגמרנו, הבהרת את עמדתך, כיבדתי אותה ועברתי הלאה - אני לא אחד שיושב על הורידים ואני לא מתכוון להציק לאף אחד - לא שמעתי "סוג" של לא - שמעתי לא חד וחלק - אם אתה חושב אחרת אתה לא מבין מה הרמה שדרושה לנבחרת.

אני לא מתכוון לחזור על דברים שנאמרו - תקרא טוב את מה שנאמר פה ע"י ניר ואהוד - זאת הדרך לייצר שחקני נבחרת. או שתעלה איתם ליגה או שתמכור - לא רוצה? סבבה אין בעיה, אבל קבל את העובדה שאם כולם יעשו כמוך לא תהיה נבחרת חזקה- אין דרך אחרת.

בוא אני אסביר את הבנתי בעניין - שחקן עם פוטנציאל 10 או 11 שווה, בגיל צעיר, אקסטרה כסף רק בזכות הפוטנציאל (גיל צעיר כלומר עד 24) מעבר לכך המחיר יורד כי הפוטנציאל כבר לא רלוונטי. אם מאמן של שחקן כזה מחליט להפסיק אימון (לא כשהשחקן מגיע ל200 אלא הרבה לפני) הוא למעשה מפסיד ולא מרוויח, אסביר עם דוגמא:
מאמן של שחקן בן 22-24 שהגיע לנק' שבה המאמן מחליט לאמן אותו - מאותו רגע ערך השחקן יורד משמעותית כל עונה - המעשה הנכון כלכלית הוא למכור ולקנות שחקן דומה בגיל מבוגר יותר 25-27 בחצי מחיר
תחשוב על זה ככה: עד גיל 24 בערך לפוטנציאל יש משמעות כלכלית אדירה, ואם אתה רוצה שחקן שיישאר אצלך ושלא יעבור (סתם אני זורק) את ה100 אלף - תקנה פוטנציאל 8 - אבל לקחת פוטנציאל גבוה ולעצור זה פשוט הפסד.

שוב פעם - מי שרוצה לייצר שחקן חלומותיו שייחשב כמה המשכורת שלו הולכת להיות שיביא צעיר עם פוטנציאל
מתאים. שחקנים עם פוטנציאל 10-11 ועם נתוני התחלה טובים הם נדירים ומי שנופל על אחד כזה ולא מתכוון להביא אותו לרמה של הפוטנציאל הזה שיהיה קצת פחות חמדן וקצת פחות אגואיסט וימכור למישהו שכן יביא אותו למיצוי פוטנציאל. - זה גם כלכלי וגם נכון לנבחרת זה בדיוק מה שאני מתכוון כשאני אומר עבודת צוות בקהילה והתאמת שחקנים למאמן.

וזה כל העניין שמדובר פה - אף אחד לא מבקש מאף אחד לפגוע בקבוצה שלו - מה שכתבתי םה למעלה זה מה שצריך כדי לייצר שחקני נבחרת ברמה גבוהה יותר ולדעתי זה לא בקשה מוגזמת.

ותקרא כמו שצריך את מה שאמרתי - לא אמרתי שאי אפשר לבוא בטענות לנבחרת - אמרתי שאל תבואו להתלונן על איכויות שחקנינו ועל העומק של הנבחרת - טענות כמו "צריך יותר הגנה מול לוק אינסייד" וכאלו.

ביקורת על החלטות המאמן תמיד לגיטימיות ואף נדרשות.

Last edited by Shadamher at 9/26/2012 3:11:51 PM

From: ig

This Post:
00
225850.100 in reply to 225850.98
Date: 9/26/2012 4:52:40 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
כשרן הגיע אלי בדראפט, הייתי צעיר יחסית במשחק ולא ידעתי כיצד לאמן אותו. למרות זאת חשבתי להפוך אותו לסמול, רק שלא הייתי בטוח לגבי הנכונות לעשות כך, כי היה לו 2 חורים בולטים: הגנה חיצונית וקליעה מרחוק. כשפניתי לקהילה ושאלתי האים כדאי לי לפתח אותו להיות סמול או פאואר, כולם פה אחד הצביעו על פאואר, ושלא אעיז לנסות ולאמן אותו תכונות חוץ, כי אחרת אהרוס את הפוטנציאל (הייתה לו משכורת של 6.5 אלף כשקיבלתי אותו עם הדראפט).

והיום, אחרי 12 עונות במשחק, אני מצטער יותר מכל על הרגע ששמעתי בקולם של האנשים, וזאת למרות שרן הגיע לצעירה כבר בגיל 20, היה הכוכב שלה בגיל 21, ובסופו של דבר הגיע לנבחרת. עם כמות הזיעה ששפכתי על האימונים שלא בעמדה שלו בגילאים מאוחרים במשך מספר עונות אפשר היה להעלות באופן ניכר את מפלס הכינרת. אילו הייתי מתחיל עם ההגנה החיצונית כבר בגיל 18, אני בטוח שהייתי מצליח להפוך אותו לשחקן סטייל שולמן אבל הרבה יותר טוב ממנו (בערך מה שתיארתי בדוגמא), ולא עובר את ה-150 אלף משכורת. וזאת הייתה הכוונה שלי לרן באס המשופר. ההבדל בין 150 ל-200 זה סה"כ 2 ראשיות. רמה אחת בהתקפה וריב שווה איזה 3-4 נקודות בצבע ועוד איזה 2-3 פוזשנים נוספים של היריבה. אני בטוח שעם כל האקסטרה שהגבוה מביא איתו אפשר לחפות על ה-6-8 נקודות האלה.

To: ig
This Post:
00
225850.101 in reply to 225850.100
Date: 9/26/2012 5:00:06 PM
Overall Posts Rated:
492492
אוקיי, מבין את כוונתך - רק התלוצצתי....

רן די גבוה לאימוני חוץ, ואימוני קליעה ממרחק והגנה חיצונית הם הכי קשים - ככה שלא בטוח שהייתה מספיק להביא אותו לרמה של סמול בתכונות החוץ.

From: Gal G

This Post:
11
225850.102 in reply to 225850.75
Date: 9/27/2012 4:23:46 AM
Overall Posts Rated:
3737

צוות הנבחרת שלום
העלתי זאת כשאלה לפני שבועיים בערך
אני חושב שכיום אתה יכולים לקחת זאת כאחת המסקנות לקמפיין הנ"ל
- שלא תבינו לא נכון, אין לי ולא הערה מקצועית אחת על התפקוד -

תיכנון סדר המשחקים והצבת יעד משחקים לניצחון ו/או להפסד
אני חושב שניתוח להבא של הסיכויים לניצחון ולהפסד של כל משחק ומשחק אינו נכון בראיה של קמפיין
הרי בסופו של דבר היעד של מקום שלישי או שני אם היינו מכוונים נכון את ההתלהבות, עלייה בטקטיקות שונות ומגוונות בכדי להטעות יריבות ו/או בקיצור שאתה נחות בסגל אתה חייב לפעול אסטרטגית שונה
"בתחבולות תעשה לך מלחמה"

אינני יכול לשפוט טקטיקות, או לומר אם ובכלל נעשו טעויות
אני רק חושב שחייבים לפעול קצת יותר
באסטרטגיה אחרת

From: 1melond
This Post:
00
225850.103 in reply to 225850.102
Date: 9/27/2012 6:09:14 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
שלום חברים, אני אחרוג ממנהגיי וכן יענה על המון דברים שעלו כאן בזמן האחרון.

לגביי הקמפיין של הנבחרת:

ראשית קיבלנו הגרלה קשה של סדר המשחקים ולא של הנבחרות . בלאו הכי היינו קבוצת דירוג 5 והיינו מקבלים נבחרות מעולות!!

חשוב לציין שמבחינתי - רוסיה, צ'כיה וסרביה נבחרות יותר טובות מאיתנו ורק ביום מוצלח במיוחד אנחנו יכולים לנצח נבחרות שכאלה (כושר משחק, התלהבות וכ"ו.)ל
נגד צ'כיה עלינו לוק אינסייד ונורמל עם 3 גבוהים במטרה לנסות ולהפתיע אותם!

המילה "להפתיע" היא לא סתם - כל הקמפיין הקודם שיחקנו משחקים מהירים ובתנועה. מעולם לא שיחקנו לוק אינסייד או לואו פוסט ולכן הם לא היו ערוכים לכך!

כמעט וגם הצלחנו לנצח אותם אבל הם באמת חיות רעות, ולא סתם הם בקבוצת דירוג ראשונה. מה גם ששולמן האגדי לא היה בכושר משחק אבל זה לא תירוץ להפסד אבל ראוי לציון!.

מישהו פה דיבר על היכולת של הצוות של הנבחרת שהוא לא מגוון מספיק ולא יודע להפתיע או בקיצור קטלו אותנו ישר?
הרי לכם טקטיקה מובהקת!!!!!!!!

את המשחק נגד הסרבים ניצחנו אבל גם חשוב לציין ניצחנו כי השתמשנו בהתלהבות והם שיחקו עם 5 שחקנים בלבד מה שמוביל ישר לסיפור המשחק והפירוק שלהם ברבע האחרון שהסיבולת שלהם בקרשים.
שוב אציין זאת הם עדיפים עלינו בהרבה פרמטרים אבל כן, כן הצלחנו לנצח!

במשחק נגד הרוסים כבר ראינו את הבדל האיכויות של הנבחרות. כן הם יותר טובים.
עשינו כל שביכולתנו בשביל לא לקבל תבוסה מה גם שאחד הברגים החשובים בנבחרת- אשכנזי לא בכושר משחק ואם אינני טועה גם 2 גארדים לא היו בכושר משחק(לא היו בכושר משחק מדובר על 6,7)כ

גם פה השתמשנו בהתלהבות כי חשבנו שכך אפשר אולי לגנוב משהו או הפסד מינימלי בידיעה שהם עולים רגוע.
שוב יצירתיות לא הייתה חסרה.

מנקודת הראיה שלי הבית מחולק ל-3 סרבה, רוסיה וצ'כיה.
ישראל ופינלנד
וכל השאר.

נגד פינלנד היינו צריכים לנצח!

גם קראנץ' מול רגוע שלהם גם שוב לוק אינסייד (מה שלא רגילים לראות את נבחרת ישראל עושה) חשבנו שיספיק.

לא סוד שאני יעצתי לעלות עם 3 גבוהים למשחק הזה וגם נתתי את הניתוחים למשחקים הנ"ל ובמשחק הזה ספציפית סימנתי 2 שחקנים למטרה: ממאקאס הסנטר שלהם שהצלחנו לעצור אותו עד שקביליו יצא ב-6 עבירות ונילס שהוא פוינט מעולה שעלה במשחק הזה כשוטינג בשביל לעשות שטף משחק פנימה יותר טוב שיצא ב-6 עבירות.

הצלחנו לעשות זאת!

אבל עדיין זה לא הספיק.
אני לא בא להיות יפה נפש ולא חכם בדיעבד - לנבחרת יש מאמן ויש לו צוות וכולם יחד גם בטוב וגם ברע אז כל ביקורת שמופנת לברוך אוטומטית מופנית גם אליי ולגל ותומר - תסמכו עלינו חברים אנחנו עושים את המיטב!!

לסיכום הוגרלנו בקבוצת באיכות דירוג 5 - מילה שלי נסיים את הקמפיין ב-4.

דובר כאן על אימוני שחקנים לנבחרות.

גל עושה ותורם מהידע שלו רק למי שייחפוץ בכך. - השתמשו בו.
קטילות וביקורות כאלה ואחרות לא מתאימות למשחק שלנו.
גל רוצה את טובת הנבחרת - טובת הנבחרת היא שחקנים טובים - שחקנים טובים הם שחקנים שמאמנים!

בחירה שלכם אם ואיך לאמן אבל הוא תמיד ימליץ ויעזור בשיטות אימון.

הדוגמאות של תראו את צ'כיה יש להם פחות משתמשים והם אלופי עולם לא במקום!

המאמן שם 8 עונות ואם תסתכלו בהיסטוריה שלו הוא החזיק כמעט את כל שחקני הנבחרת והיום הוא מחזיק 4 שחקני נבחרת! זאת נבחרת של מאמן!!!!

הוא כנראה מה זה כנראה - בטוח! מאמן טוב ומאמן אותם לא משנה לאיזה תפקיד וככה נוצרים שחקנים טובים איך הוא מחזיק את המשכורות שלהם אלוהים יודע אבל מצליח ושאפו לו.

הוסיף את השקפתי למשחקי נבחרות.

80% מהנבחרות היום משחקות לוק אינסייד או לואו פוסט

ואל תסתכלו אל 2 המשחקים האחרונים של הצ'כים ותגידו לי אתה טועה. הם משתעשעים עם הנבחרות הקטנות.

לנו יש המון גארדים טובים, אבל מה לעשות לשיטת משחקים ברמת נבחרות זה לא מספיק.

יש את אשכזני אל כמר כמה אפשר למשוך ממנו הוא כבר מבוגר.

יש את שולמן שהוא אגדי אבל גם מבוגר

משחק הפנים של הנבחרת הולך להישען בשנים הקרובות על באס, קביליו,ברק,ארז . מנתונים שיש לי - ויש לי הולך וגדל כאן דור של סנטר עם קליעה פנימית גבוהה שיוכל לתת מענה לכל הנבחרות עם הסנטרים של המשכורות 300 אלף פלוס שקשה להחזיק.

.אל תבינו לא נכון. אימון גארדים משתלם גם כן

לסיכום: ביקורות תמיד כייף לשמוע גם לטוב וגם לרע.חברים בואו נעזור אחד לשני במקום לקטול.
אם נעזור אחד לשני לא משנה אם ננצח או נפסיד העיקר שעשינו זאת יחד בהרמוניה. הניצחונות יגיעו לבד.

חג סוכות שמח.

This Post:
00
225850.104 in reply to 225850.102
Date: 9/27/2012 6:17:24 AM
Overall Posts Rated:
492492
אתה מעלה נק' מצויינת ונכונה, אני חושב שברוך כבר ענה לך עליה, תלך אחורה ותקרא את מה שהוא כתב.

אני לא מתייחס לעניינים האלו, מפני שאין לי כ"כ נגיעה אליהם ואין מקומי לענות עליהם

Last edited by Shadamher at 9/27/2012 6:19:00 AM

From: Gal G

This Post:
00
225850.105 in reply to 225850.104
Date: 9/27/2012 7:21:18 AM
Overall Posts Rated:
3737
קראתי את התשובה גם אז .
אני מעלה זאת שוב, כי לדעתי זו מסקנה שצריך להסיק ממנה קדימה
קצת יותר בנייה על לוח המשחקים, על מה מוותרים ועל מה לא
קצת יותר מחשבה אסטרטגית ולא טקטית

זו לא טענה כלפי התוצאות
זו נקודה למחשבה קדימה

כי גם אז אמרתי, מספיק ניצחון או שניים במשחקים הצמודים והיינו מדברים אחרת

From: GM-Eran

This Post:
00
225850.106 in reply to 225850.105
Date: 9/27/2012 7:26:44 AM
Overall Posts Rated:
341341
אני בכלל חושב שאילולא ההפסד הצמוד לצ'כיה, שהיה יכול בקלות להיגמר גם בניצחון, הקמפיין היה נראה לגמרי אחרת.

From: ig
This Post:
11
225850.107 in reply to 225850.103
Date: 9/27/2012 7:47:42 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
קודם כל, תודה על פוסט מרענן ומעניין, בו נחשפו גם כמה דברים שלא ידעתי. אנסה להתייחס לכל נקודה.

הגרלה: הגרלת סדר המשחקים תמיד נעשית באופן בו הקבוצות שמדורגות 1-4 פוגשות קבוצות שמדורגות 5-8 בארבעת המחזורים הראשונים, ובשלושת המחזורים האחרונים הן נלחמות ביניהן. לצד החיסרון של השיטה יש גם יתרון, והוא צבירת התלהבות בשלושת המחזורים האחרונים במידה והיינו בתמונה (וזה ממש לא היה רחוק מזה). לכן שוב אני חוזר ואומר, שלא משנה איזה דירוג נהיה, תמיד נוכל להפיק ממנו מקסימום תועלת. בקמפיין הקודם היינו דירוג רביעי וקיבלנו את מולדובה המוקרנצ'ת, ובקמפיין הזה כולם עלו נגדינו רגוע. זה שלא ידענו למצל זאת לא אומר שההגרלה הייתה יותר קשה. זאת דעתי המוצקה ולא תוכלו לשכנע אותי אחרת.

רמת הנבחרת: בניגוד לרבים כאן, אני לא חושב שהנבחרת שלנו עד כדי כך פחות טובה מהנבחרות שמעלינו, אם בכלל. הבעייה שלנו היא עומק. אין לנו תחליפים מספיק איכותיים לקביליו, ונסובר ואשכנזי. ברגע שהשניים האחרונים לא בכושר, הרמה שלנו יורדת באופן דרסטי, ומכאן אנחנו נאלצים לאלתר. וגם כשכולם כן בכושר, אין לנו מספיק כוח בשביל לסיים משחקים, וזה משהו שאפשר וצריך לתקן באופן מיידי על מנת לתת בוסט לא קטן לנבחרת. הדבר בלט במיוחד נגד צ'כיה ורוסיה. אני לא מודע על רמות הסיבולת של השחקנים שלנו, אבל בטוח שאם הסיבולת של כל השחקנים הייתה גבוהה ב-2-3 רמות, היינו מדברים על היריבות האפשריות שלנו בשלב הבא. לאמן סיבולת לא עולה כסף, וזה המוטו שאפשר להעביר למאמנים.

ניהול הקמפיין: דיברתי עליו מספיק ואין לי יותר די מה להוסיף, מעבר לזה שגם אם 99.9% של הנבחרות משחקים פנימה, זאת לא סיבה לעשות זאת בעצמינו. אני גם אוסיף, שאני מאוד מאריך את התעוזה של הצוות נגד רוסיה וצ'כיה, אך אם נגד צ'כיה אני לגמרי איתכם, מול רוסיה אני נשאר בדעתי שאם כבר הולכים להתפרקה ההגנתית (ואני מדגיש הגנתית, כי התקפית זאת הייתה הפתעה גמורה, מה שהמאמן הרוסי הודה בעצמו) עם שולמן ב-4, היינו חייבים לחזק אותה בקראנצ' במטרה לנצח. הרעיון להפסיד בכמה שפחות לא מיישר קו עם החורים בהגנה שנוצרו עקב המהלך הזה כשהגישה הייתה רגילה, וזאת למרות שבסה"כ לא הפסדנו בהרבה. אני בטוח שהיה אפשר להפסיד עד 20 הפרש עם טקטיקה בונקריסטית אחרת ברגוע על רגוע.

אימונים: כפי שכבר ציינתי, אימוני סיבולת לא עולים כסף, ואין שום סיבה לא להרים את הנבחרת הנוכחית דרך זה (אלא אם כן, הדבר כבר נעשה. לגבי החזקת השחקנים-בהחלט חידשת לי המון לגבי המאמן הצ'כי, שככל הנראה צבר הון בעונות המוקדמות והחליט להשתמש בו לטובת הנבחרת, מה שהשתלם לו בזכייה באליפות העולם. את האמת, לא אוהב את הגישה בכלל, כי מה שלא יהיה, המנגנון הזה לא יוכל להימשך לנצח ויום אח הוא יקרוס. אני מעדיף מנגנון קבוע ויציב, ושמח שגדל כאן דור גבוהים שייתן מענה למפלצות של היריבות-עוד דבר שלא ידעתי. אם כך, זאת הדרך האסטרטגית הנכונה. לזה חיכיתי ופיללתי.

לסיכום, כל מה שנכתב על ידי, גם אם זה נשמע ביקורתי מדי ואולי גם לא נכון (כי בכל זאת איני מכיר את הכל מבפנים), בא במטרה אחת ויחידה, והיא לנסות ולעזור לנבחרת להתקדם. אני חס וחלילה לא העלתי בדעתי לקטר או משהו כזה. לא בשביל זה הרצתי קמפיין תמיכה גורף ואגרסיבי לטובת הצוות הנוכחי כנגד כוחות הרשע שעכשיו חוגגים על דמינו אך אני בטוח שיגיע זמנם לאכול את הכובע, ואת הכובע כבר הכנתי

חג שמח לכל עם ישראל!
שלכם, יו"ר חוג אוהדי הנבחרת, איגור.

Advertisement