שחקנים מובילים בנבחרות לא אמורים להיות בליגות נמוכות זה לא קורה בשום מקום בעולם (במציאות)י
מצד שני קבוצות צברת במדינה לא יכולות להרשות לעצמם לפתח שחקן מ 0 הדוגמא היחידה שאני רואה לשחקן נבחרת שפותח מ 0 בקבוצה במתנדנדת בליגות העל והשניה זה פרישמן של צ'ארלס וגם הוא הקריב 2-3 עונות בליגה 2 כדי לאמן אותו כמו שהוא רצה
העובדות בשטח הם פשוטות קבוצות בליגת העל לא מאמנות שחקנים בגילאים נמוכים הם קונים אותם שהם כמעט מוכנים ונותנים להם שיפצורים אחרונים
יהודה היה עושה על זה אחלה כסף על אימון שחקנים מגיל 19-20 ואז מוכר אותם לקבוצות ישראליות בעיקר בסכומים גדולים (תבורי שלי הוא רק דוגמא אחת מזה אבל יש עוד לפחות 3 שאני חושב עליהם עכשיו)י אבל חוץ ממנו מאמנים אחרים נקשרים לשחקנים שלהם בטירוף ואז מה שקורה זה שהשחקנים האלה נמצאים בקבוצות ליגה 2-3 אבל כדי לא להגיע למשכורות גבוהות הם מפסיקים לאמן אותם במה שהנבחרת רוצה
ואם פונים אליהם אז הם מנפיצים סכומים מטורפים כדי שיקנו את השחקן הזה
הרעיון בגדול בגבול ההכנסות בבאזר הוא די פשוט קבוצות בליגות נמוכות יכולים לאפשר לעצמם לאמן שחקנים צעירים אבל שהם גדלים על הקבוצה הם מוכרים אותםלקבוצות בליגות גבוהות יותר שממשיכים לאמן אותם עד שהם נהיים יותר גדולים מהמיקום של הקבוצה וכך הלאה
אבל זה אל עובד פה בארץ אם אתם רוצים להיקר לשחקן שיכול להיות פוטנציאל נבחרת ולהיות בליגה 2-3 אין שום בעיה אל תבואו בטענות לנבחרת אחרי זה שאין לה מגוון שחקנים
העובדות מדברות בשטח אין כיום שחקן נבחרת אחד שלא נמצא בליגה הראשונה במדינה כלשהיא אפילו לא אחד
חלק לא קטן מהם נמצאים או היו בליגת העל שלנו אפילו
אז זה מאוד פשוט רוצים בהצלחת הנבחרת? תלמדו למכורת את השחקנים שלכם בזמן ולהפסיק להיקשר אליהם
לא רוצים ל? גם טוב תפסקו לבכות על הגיוון וכמות השחקנים בנבחרת
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain