BuzzerBeater Forums

Türkiye - TBL > 15. Sezon (Genel)

15. Sezon (Genel)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
168633.94 in reply to 168633.93
Date: 3/2/2011 12:40:58 AM
Overall Posts Rated:
153153
teşekkür ederim hocam. kaliteli bir takıma yenildim. içim rahat.:) samimi olarak söylüyorum; bu oyunda en keyif aldığım maçlardan biriydi. Serkan hocanın maçında olduğu gibi gene 1-2 saçma 3'lük bulduk, özellikle Medrano'nun üzerinden bulduğum 3'lük evlere şenlikti ama maç sonunda hak yerini buldu ve kazandın. tebrik ederim. 3 kulvarda birden ilerlemek haliyle çok zordu. seninle eşleşmem işimi kolaylaştırdı aslında hangisini feda etmem gerektiği konusunda.:) bir daha BEİ yüzü görebilir miyim bilmiyorum. o yüzden bulmuşken gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum BEİ'de.

left hand path@ hocam Fois'in yanına ölüyü bile koysan şakır şakır oynatır.:) bu adam bir acayip. dünkü maç da bunun en son göstergesi. 4 sayı daha bulsa kariyer rekorunu kıracaktı Flarex gibi bir takıma karşı hem de. Yaşar'ın dünkü rezil performansının açığını bile kapattı ama yetmedi o ayrı. bugün BEİ'de en ciddi maçıma çıkıyorum. diğer ciddi maç da haftaya.

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
168633.100 in reply to 168633.98
Date: 3/2/2011 10:45:21 AM
Overall Posts Rated:
153153
bugün evsahibi avantajıyla kazanırım diye düşünüyorum. haftaya oynayacağım rakip de bugünkünden çok güçlü değil ama saha avantajı ibreyi ona çeviriyor. KF'si çok etkili fakat Tufan'ın onu durdurabileceğini düşünüyorum. şimdiye dek aldığı yenilgileri inceledim. kendi sahasında bile olsa yenilmeyecek bir takım değil. bir üst tur şansı kalmamış ama neyseki ÇZ çekme olayı yok burda. yoksa duman ederdi beni.:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
From: aquila
This Post:
00
168633.102 in reply to 168633.101
Date: 3/2/2011 3:58:13 PM
Overall Posts Rated:
227227
doğuya geldiğimden beri ilk kez hiçbir oyuncum all-star a seçilmedi ( selim i satmamın etkisi de vardır kesin) ve gariptir ki ilk kez doğu yendi :)) bilmiyorum artık batıda oynamış oyunculardan bir efe kaldı :) benim takımın içindeki batı ruhunu atayım.

This Post:
00
168633.104 in reply to 168633.1
Date: 3/22/2011 4:01:27 AM
Overall Posts Rated:
6565
ve geleceğimizi tehlike atan bir hareketle ikinci dev polonyalımızı da takıma kattık. çok çelişkide kalmama rağmen, gelecek sezon kadaroda ısteyebılcegım, aynı zamanda bu sezon bana sınıf atlatacak makul maaslı uzun bulamadım. o yuzden kıralık olarak wısnıewskıye yoneldım. hedef ıkı kulvarda da basarı. bagkur hocam benı yenerse buyuk ıhtımal kupa macından sonra yollarım bu ekonomı dusmanını.:)

Advertisement