Bok lijudi, evo da se i ja uključim, kandidati su vidim ozbiljni i vjerujem da će opet biti mala razlika na kraju. Najrađe bi i ja odgovarao na chodina pitanja, ali više čekam situaciju kada će ta pitanja biti postavljena njemu.
Ovak za sve kandidate, i budućeg izbornika među njima, naime, ja sam zamijenio sve stare igrače novima, ali, naravno, to nije definitivno, to sam samo ja izdvojio neke da imamo malo više vremena da vidimo na čemu smo, na vama ostaje da to finiširate. Zadnja tekma U21 repke baš i nije bajna, jer izbornik protivnika nije htio zamijeniti stare novima, pa je ispao nerealan rezultat, s obzirom da je ent kod nas na 1, nakon zamjena. Savjet za budućeg je da treba upozoravati vlasnike na formu igrača, jer nekad znaju pretjerati sa korištenjem reprezentativaca, to se uglavnom odnosi na klubove stranaca.
I najvažnije, tek od ove sezone, U21 reprezentacije, dobijaju svoj pravi smisao, a to je da su to ustvari mladi igrači u usponu i da tek trebaju dostići starije kolege, a samim time od ove sezone će jaz među dvama reprezentacijama biti znatno veći, te iz toga želim izvući zaključak da je ovo dobra sezona za neko konkretno ostvarenje.
Puno sreće svim sudionicima

))
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing