BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
225850.86 in reply to 225850.85
Date: 9/25/2012 3:16:46 PM
Overall Posts Rated:
168168
זה לא יעבוד. זה כמו שהיה ניסיון ליוזמה שכל קבוצות ליגת העל ירוויחו כסף נטו בשבוע- אבל זה פשוט לא עובד, כי המטרה היא לנצח. ואם ההסכמים פוגעים בסיכוי לנצח, ומי שלא חלק מההסכם יכול לנצח בקלות יותר, זה לא משתלם לאף אחד.

This Post:
00
225850.87 in reply to 225850.79
Date: 9/26/2012 9:50:21 AM
Overall Posts Rated:
492492
שמח לתגובתך, והנה תשובתי אליך:

לא מצפה לי שום אכזבה ולא בטיח, כי אני יודע מה המצב וזה בדיוק מה שהסברתי בטרד שלי.

אני גם לא מצפה "שפתאום יקומו חבורה של פראיירים שיתחילו לאמן את השחקנים שלהם בצורה לא אחראית לנבחרת הבוגרת וכתוצאה מכך יפגעו בקבוצות שלהם", אבל אני כן מצפה שתקבלו, כקהילת באזר ישראל אחת משתי אופציות:
או שתהיה יותר עבודת צוות בקהילה לגבי קידום שחקני נבחרת, או שתפסיקו להתלונן על יכולות אלו או אחרות של שחקנינו בצורה קבועה - אחת מהשתיים.

בוא נפתח את המשפט שלך:
חבורה של פראיירים:
העובדה היא שלא צריך להיות פריירים - למה עובדה? כי אם בכל המדינות האחרות זה עובד אז כנראה שזה אפשרי, ובנוסף (כמו שציין אהוד) שחקני נבחרת הם שחקני ליגת על לגיטימים.
בצורה לא אחראית:
מישהו ביקש משהו לא אחראי? אף אחד לא מחפש מפלצ נוסח דוד מדינה שכבר כולם שמעו עליו. אבל מה לעשות שיש בעולם הנבחרות של הבאזר סטנדרט מסויים? רוצים שנתחרה מול רוסיה ופינלד? תקבלו את העובדה שאנחנו צריכים עוד קביליו ועוד אשכנזי - ושלא נתחיל לדבר על הגארדים שם אנחנו במצב הרבה יותר קשה.

עכשיו לגבי המשפט הבאה שלך:

התשובה שלי היתה שאני יותר ממוכן לאמן אותו לנבחרת במידה ותמצאו לי תוכנית אימונים שתביא אותו לרמה כזאת שגם יהיה אפשרי ומשתלם עבורי להמשיך ולהחזיק אותו בקבוצה שלי, נראה ששניכם נכנעתם עוד לפני שבכלל ניסיתם ולא חזרתם אלי.

תסלח לי על הבוטות, אבל מה אתה מקשקש??? שנמצא לך תכנית אימונים שתביא אות ובר לרמת נבחרת רק בלי השכר??? תתעורר אין דבר כזה!1

ואם כבר העלית את עצמך כדוגמה, אני אעשה זאת גם: הנה משתמש פעיל וחיובי מאוד בקהילה, שאפילו הצטרף לצוות הצעירה, דבר שמעיד על הנכונות שלך לעזור ולתרום לנבחרת. אבל כשזה מגיע לשחקן עם פוטנציאל אדיר שנמצא אצלך אתה מראה אפס נכונות להביא אותו לשם. וובר יכול להתפתח או לפאוור או לסנטר אבל אתה במפורש הסברת שאין בכוונתך לשפר את תכונות הפנים שלו שכרגע לא מגרדים אפילו את הרמה של מחליף בנבחרת - המשכורת של דבר כזה היא 180 אלף לפחות (רוצים שנהיה באמת חזקים אז כן - 200 לפחות) אם אתה לא יכול לעמוד בזה - תמכור למישהו שכן ותעשה רווח נאה. לא רוצה? סבבה אני מבין לגמרי אבל אל תבוא לבקר את זה שאין לנו שחקנים (ואני לא טוען שאתה אישית עושה זאת אני בדבר אל חברי הקהילה בכלליות).1

תקראו טוב טוב את מה שאהוד כתב כתגובה ליותם - ככה זה עובד. כשכתבתי שאנחנו כקהילה צריכים לעבוד יותר ביחד ולתת מעצמנו קצת למען הנבחרת - לזה בדיוק הייתה הכוונה - אם יש באמתחתכם שחקן שיכול להגיע לרמות הכי גבוהות (ושתבינו שיש 3-4 כאלו גג בכל שכבת גיל- וובר הוא אחד מ4 שחקנים בגילו -שלושה גבוהים וסמול) תאמנו הכי טוב שאפשר ואם המשכורת נהיית גבוה מידי תמכרו .הלאה למי יכול להמשיך לפתח. בלי זה לעולם לא יהיה לנו סגל רחב וחזק באמת. וכיום רמת השיתוף פעולה שיש למען קידום שחקנים היא שואפת לאפס.

יש דרך לעשות את זה בלי פראיירים ובלי הקרבה עצמית, אך היא כן דורשת קצת גמישות, רצון לעזור ובייחוד ברבה שיתוף פעולה. כל קבוצה נמצאת בשלב אחר של התפתחות ולכל שחקן אפשר למצוא מאמן שמתאים לו, לאימון הנכון שלו, ולמשכורת שלו.

From: Shadamher

To: ig
This Post:
00
225850.88 in reply to 225850.77
Date: 9/26/2012 10:01:25 AM
Overall Posts Rated:
492492
השאלה היא האם יש לנו מה לעשות עם זה, או שזאת גזירה מלמעלה, איתה נמשיך לחיות בתקווה שיקום דור חדש של מאמנים שפתאום ירימו את הנבחרת בצורה דרסטית כלפי מעלה?

אז יש מה לעשות ולא צריך דור חדש של מאמנים, צריך לפתוח ערוצי תקשורת ולייצר כמה סטנדרטים שברגע שייתפסו זה יתחיל לזרום.

לדעתי צריך צוות של משתמשים שלא מתחלף על 2 עונות ולא קשור ישירות לנבחרות אלא רק לפיתוח שחקנים, צריך ערוץ תקשורת פתוח וקבוע שנוגע רק לנושא זה, ובייחוד צריך שכל משתמש בישראל יהיה בקשר עם הצוות הזה באחת משתי בחינות:

1) בעלי שחקנים עם פוטנציאל להגיע לנבחרת
2) משתמשים שעקב המצב שלהם יכולים לאמן שחקן במצב כזה או אחר

למעשה כל משתמש פעיל בישראל עונה על הקטגוריה השנייה, וברגע שנתחיל לדבר, ולשתף פעולה נוכל אולי להעביר שחקנים למאמנים המתאימים. כל מה שזה דורש זה שאנשים יסכמו למכור שחקנים שיכולים להגיע לרמות הגבוהות האלו למישהו שכן יכול לאמן, ואולי צריך קצת גמישות משני הצדדים גם בעניין המכירה.

בנוסף יש לנו כישראלים, בנק של משתמשים/חיילים ששמים את הקבוצות שלהם במצב המתנה שכזה, ואולי אפשר לציור מצב שקבוצות אלו יהיו חממות של שחקני על.

סתם כמה רעיונות שעלו מאתמול - אני בטוח שיש עוד טובים יותר ושהדרך לשיפור היא אפשרית ולא כוללת חבורה של פראיירים.

Last edited by Shadamher at 9/26/2012 10:04:13 AM

This Post:
00
225850.89 in reply to 225850.87
Date: 9/26/2012 10:03:20 AM
Overall Posts Rated:
343343
לא מבין איך הגעתם למסקנה שלהחזיק שחקן נבחרת הופך אותך לפראייר

רוב קבוצות ליגת העל מחזיקות לפחות שחקן נבחרת אחד כזה או אחר אני מחזיק 3 למשל תבורי שלנו קוקייה ברזיל וניקורוב בלרוס

שאני עשיתי את המהפך בקבוצה שלי לאחרונה פניתי למאמן של וונאסובר הצעתי לו 1.2 עליו והתושבה הייתה שהוא רוצה באזור ה 2 מליון

העדפתי ללכת על שחקן אחר בסוף שגם מתאים לי יותר לקבוצה וגם יותר זול

הבעיה הגדולה היא לא הנכונות של המאמנים בליגת העל להחזיק שחקני נבחרת היא יותר החמדנות של המאמנים הישראלים מעטים המאמנים שמוציאים שחקני נבחרת שלנו במחירים שפויים וזה לא הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת

בזמנו שקניתי את תבורי (במחיר קצת מופקע גם בזמנו אני חייב להגיד) חיפשתי עוד שחקן לאמן לכיוון הסמול רק גבוה התשובות שקיבלתי מהמאנים של השחקנים הפוטנציאלים גם הישראלים וגם הזרים (שהחזיקו שחקנים ישראלים) היו מצחיקות ביותר

אז כן בסופו של דבר קניתי את תבורי ואימנתי אותו לפי הצרכים שלי ולצערי הוא נתקל בתקרת הפוטנציאל לפני שהגיע לרמה שרציתי ושהיה תורם יותר לנבחרת אבל מעטים השחקנים המגוונים ברמה שלו בנבחרת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
225850.90 in reply to 225850.87
Date: 9/26/2012 10:13:21 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
כל מילה בסלע!
אני אביא כאן דוגמא הפוכה דווקא למה שהביא גל במקרה של יותם.
יש לנו במאגר השחקנים שהם פוטנציאל לנבחרת עוד שחקן מעולה שלו דוידוביץ(21073356)
שנכון להיום בגיל 22 עומד על 16 בכל אחד משלושת התכונות החשובות לגבוה קליעה מבפנים,הגנה פנימית וריבאונד.
המאמן הקפריסאי של אותו שחקן שאני בקשר עימו מדווח לי על כל קפיצה שלו ברמה(אם יש) והוא בהחלט מראה שיתוף פעולה מלא, הוא גם אמר לי שבסוף העונה אם השכר יהיה כבד עליו יוציא אותו למכירה ורבותי זה לא מאמן ישראלי, הוא לא חייב שום דבר לנבחרת ישראל, אבל מה הוא מבין שהוא יכול לקבל שחקן אדיר לעונה או שניים ואז אחרי אימון אינטנסיבי למכור אותו ואפילו ברווח נאה.

אז אני בהחלט חושב שצריך לקחת ממנו דוגמה.

Last edited by baruch2 at 9/26/2012 10:27:11 AM

From: Ehud

This Post:
00
225850.91 in reply to 225850.89
Date: 9/26/2012 10:41:13 AM
Overall Posts Rated:
274274
מסכים לגמרי.

האינטרס שלי כמאמן ליגת העל זה לקחת שחקנים ישראלים חברי נבחרת ולהרוויח שחקנים טובים מאוד עם שכר גבוהה אבל שמחזירים לי במרצ'נדייס.

אני לא פילנטרופ יהודי טוב, אבל אני כן יכול להגיד ששילמתי אקסטרה על מספר שחקנים בעבר רק בגלל שהיו ישראלים ויכלו להגיע איתי לנבחרת.

בוקרה נקנה אצלי בסכום גבוהה מאוד כשהיה בלי יכולת מסירה, כמוהו גם תמיר שנקנה בסכום גבוהה ממחיר השוק. לא מרגיש שיצאתי פראייר, כי נהנתי מהם ואני עדיין נהנה מספר עונות, והם עזרו לי לקבוצה, אבל כן, הוא בהחלט עלו אקסטרה. העובדה לכך היא שקניתי אותם בהצעה אחת - כלומר, אף אחד לא חשב שחכם להציע מעלי. אגב גם על דודו ברק שלימתי סכום דיי גבוהה כשבאותה תקופה גבוהים עם שכר גבוהה נמכרו בחצי מהסכום...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

This Post:
00
225850.92 in reply to 225850.90
Date: 9/26/2012 10:44:27 AM
Overall Posts Rated:
168168
אני מבין א הנקודה שלכם ואת ההיגיון שלכם, אבל מה לעשות שבשביל כל מאמן שפוי- הקבוצה האישית שלו היא בראש מעייניו?
אם אני חושב שכרגע הכי משתלם מבחינתי יהיה להמשיך ולהחזיק את הפוטנציאל המטורף שאני מפתח מגיל 18 ולהפסיק לאמן אותו/לאמן תכונות שלאו דווקא טובות לנבחרת, כי אני חושב שהמשכורת תגדל יותר מידי ואני דואג לכלכלה של עצמי, אני חושב שזאת החלטה לגיטימית לגמרי ואני לא צריך להרגיש רע אם אני מחליט שלא למכור אותו ברגע שאני לא יכול להמשיך לאמן אותו. במיוחד כשמדובר בשחקנים מאוד ייחודיים שקשה למצוא להם תחליף מהיר בשוק.
בסופו של דבר עבור כל מאמן הקבוצה נמצאת במקום הראשון (ואם לא, אז מדובר במקרה מאוד מיוחד), והמטרה היא לפתח את הקבוצה כמה שיותר. אם מטרות הנבחרת נמצאות בדרך, מה טוב. אם לא, אני לא חושב שמאמנים בארץ צריכים לשנות את שיטת המשחק שלהם לשיטה שפחות טובה (או לפחות פחות מתאימה להם), בשביל נבחרת כזו או אחרת.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מברך על המאמן הקפריסאי הזה, אבל מצד שני אני גם מבין את יותם שלא מתכוון למכור את רן וובר בטווח הזמן הקרוב, כי זה שחקן שיהיה לו קשה למצוא לו תחליף.

This Post:
00
225850.93 in reply to 225850.92
Date: 9/26/2012 10:49:34 AM
Overall Posts Rated:
492492
ברור, גם אני מבין וגם ציינתי זאת.

אבל צריך להכיר בצד השני של ההתנהלות הזו - שיפור משמעותי בנבחרת לא יהיה

From: ig

This Post:
00
225850.94 in reply to 225850.87
Date: 9/26/2012 10:55:27 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
את האמת, יש עוד דרך לפתח שחקנים שיכולים להיות בנבחרת מבלי להיגרר למשכורות עתק, וזה לפתח שחקנים סטייל שולמן משופר, כלומר לוותר טיפה יותר על הראשיות לטובת הפלואו והגיוון. למשל פאואר עם 16 בה"פ וריב, 12 בה"ח, 6 חסימה ו-14 בכל השאר (כולל קליעת מרחק) משתכר בכ-150 אלף על פי הבאזר-מנג'ר. אם להתחשב בעובדה שעצם הצמאותו של השחקן בנבחרת מעלה את מכירת המוצרים בכ-40 אלף, וגם התפוקה ממנו בלתי ניתנת להחלפה, בהחלט אפשר להחזיק שחקן כזה בנבחרת, ואף לתת לו דקות משמעותיות בתור פאואר או סמול. כנ"ל לגבי הגארדים, שם בעיית השכר טיפה פחותה, כי כבר עכשיו השכר של 150 אלף עם קצת גיוון יכול להספיק.

אז אולי את הקביליו והאשכנזי הבאים יפתחו בליגת העל, עם כל הקושי שבדבר, אבל את השולמן-באסים המשופרים ישאירו לקבוצות בליגות הנמוכות יותר, בעיקר בליגה 2.

דרך אחרת היא לנצל את האפשרות של תחלופה בהגנה ולפתח גארדים אדירים התקפית עם הגנה חיצונית של בסביבות 8-9, והגנה פנימית של 18-19, וההיפך לגבי הגבוהים. יש באסטרטגיה הזאת סיכון מסויים בזה שיום אחד יחליטו לרדת מהעניין של חילופי הגנה, אך בכל זאת זה משהו שיכול להיות מועיל. למשל, הגארד בעל 8 בה"ח ו-17 בשאר 5 הראשיות, בתוספת ל-19 בה"פ ו-10 ריב וק"פ משתכר גם כן בכ-150 אלף. כנ"ל גם גבוה עם 19 ה"ח, ק"פ וריב, 8 הגנה פנימית, 10 קליעת מרחק, 14 קליעת ניתור ו-12 חדירה, שליטה ומסירה.

אז נכון, לפתח שחקנים כאלה מאוד קשה, אך בהחלט אפשרי. אני אנסה לבנות משהו כזה עם גבי שן שלי, שההגנה הפנימית שלו מאוד נמוכה.

Last edited by ig at 9/26/2012 10:57:00 AM

To: ig
This Post:
00
225850.95 in reply to 225850.94
Date: 9/26/2012 11:06:19 AM
Overall Posts Rated:
168168
זה לא ריאלי. פיתוח שחקנים כמו שאתה מציע פוגעת בקבוצה אפילו יותר מאשר מכירת הכוכב הגדול של הקבוצה בשיאו.

From: LA-Nir
This Post:
00
225850.96 in reply to 225850.93
Date: 9/26/2012 11:06:25 AM
Overall Posts Rated:
343343
שחקנים מובילים בנבחרות לא אמורים להיות בליגות נמוכות זה לא קורה בשום מקום בעולם (במציאות)י

מצד שני קבוצות צברת במדינה לא יכולות להרשות לעצמם לפתח שחקן מ 0 הדוגמא היחידה שאני רואה לשחקן נבחרת שפותח מ 0 בקבוצה במתנדנדת בליגות העל והשניה זה פרישמן של צ'ארלס וגם הוא הקריב 2-3 עונות בליגה 2 כדי לאמן אותו כמו שהוא רצה

העובדות בשטח הם פשוטות קבוצות בליגת העל לא מאמנות שחקנים בגילאים נמוכים הם קונים אותם שהם כמעט מוכנים ונותנים להם שיפצורים אחרונים

יהודה היה עושה על זה אחלה כסף על אימון שחקנים מגיל 19-20 ואז מוכר אותם לקבוצות ישראליות בעיקר בסכומים גדולים (תבורי שלי הוא רק דוגמא אחת מזה אבל יש עוד לפחות 3 שאני חושב עליהם עכשיו)י אבל חוץ ממנו מאמנים אחרים נקשרים לשחקנים שלהם בטירוף ואז מה שקורה זה שהשחקנים האלה נמצאים בקבוצות ליגה 2-3 אבל כדי לא להגיע למשכורות גבוהות הם מפסיקים לאמן אותם במה שהנבחרת רוצה

ואם פונים אליהם אז הם מנפיצים סכומים מטורפים כדי שיקנו את השחקן הזה

הרעיון בגדול בגבול ההכנסות בבאזר הוא די פשוט קבוצות בליגות נמוכות יכולים לאפשר לעצמם לאמן שחקנים צעירים אבל שהם גדלים על הקבוצה הם מוכרים אותםלקבוצות בליגות גבוהות יותר שממשיכים לאמן אותם עד שהם נהיים יותר גדולים מהמיקום של הקבוצה וכך הלאה

אבל זה אל עובד פה בארץ אם אתם רוצים להיקר לשחקן שיכול להיות פוטנציאל נבחרת ולהיות בליגה 2-3 אין שום בעיה אל תבואו בטענות לנבחרת אחרי זה שאין לה מגוון שחקנים

העובדות מדברות בשטח אין כיום שחקן נבחרת אחד שלא נמצא בליגה הראשונה במדינה כלשהיא אפילו לא אחד
חלק לא קטן מהם נמצאים או היו בליגת העל שלנו אפילו

אז זה מאוד פשוט רוצים בהצלחת הנבחרת? תלמדו למכורת את השחקנים שלכם בזמן ולהפסיק להיקשר אליהם
לא רוצים ל? גם טוב תפסקו לבכות על הגיוון וכמות השחקנים בנבחרת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Advertisement