Tako, sezone je konec! Lahko bi rekel, da se mi je izšla po načrtih, pa ni čisto tako. Utrpel sem dva poraza, enega v pokalu proti FC Leno in drugega proti templju v zadnjem kolu. V prvem primeru bi se še lahko izgovarjal na ponesrečeno taktiko in uravnavanje minut (kar je krasen dokaz, da ne smeš zasledovati preveč ciljev hkrati), v drugem pa sem edino treniral na PG poziciji, vendar je igralec že v zaključni fazi treniranja. tempelj me je dovolj zastrašil, da v PO nisem želel tvegati in sem igral na polno.

Ko sem hotel nekaj povedati o ekipah, ki so zasedle drugo polovico lestvice na obeh straneh, mi je padlo nekaj v oči... Vsi imate perspektivne mlade slovence v ekipah. Čisto vsak ima vsaj enega takega, okoli katerega bi lahko gradil dolgoročno strategijo ekipe, ampak... le redki dobijo dovolj minutaže in bojim se, da nekateri od teh niso pravilno trenirani

Mogoče bo komu pomagal tale link,
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...), lahko pa me tudi kaj vprašate po privatnem mailu...
V zgornji polovici lestvic sta zame v naslednji sezoni ožja favorita FC Leno in tempelj. Širši krog favoritov pa sestavljajo kar vsi ostali: Jesenovo (če bo uspel s prenovo ekipe), zgube (če bo uspel ekipo dopolniti), Bar Brothers (pravzaprav ne vem, zakaj ni imel več uspeha že to sezono) in MVP (če bo zapolnil luknjo na SF) in Ihan (če bo poiskal enega ali dva nova igralca prve peterke).
No, sedaj vidim, da je tale moj zapis vse bolj nekakšna pridiga, haha

bolš da kar neham

Dobre novince in veliko veselja vam želim v naslednji sezoni in se še "vidimo"