preserava se dok može. šta će. i ja bi da imam račun kao on :))))laže starosta, moraš im dat 48 minuta kroz tjedan.daj starosta prestani lagat ljude i narod. jesi izbornik al daj pomozi ljudima. ne moraš biti pičkica kad već jesi.
Pa ne bi se htel mešati ali dobro mu je rekao...Izvadak iz pravila...Prva trening mogućnost je Momčadski trening, a ta varijanta je malo drugačija od ostalih. Kada je odaberete na drugom meniju će te dobiti opcije: Forma, Slobodna bacanja i Izdržljivost. Te opcije služe za trening svih igrača u momčadi, bez obzira jesu li taj tjedan igrali u utakmici.Znam ja da ti to znaš i da se zezaš, ali mogli bi te ljudi ozbiljno shvatiti...=)))
Prva trening mogućnost je Momčadski trening, a ta varijanta je malo drugačija od ostalih. Kada je odaberete na drugom meniju će te dobiti opcije: Forma, Slobodna bacanja i Izdržljivost. Te opcije služe za trening svih igrača u momčadi, bez obzira jesu li taj tjedan igrali u utakmici.
Naša je želja da svi korisnici uživaju u igri na koji kod žele način i da iskorištavaju resurse do maksimuma.
preserava se dok može. šta će. i ja bi da imam račun kao on :))))laže starosta, moraš im dat 48 minuta kroz tjedan.daj starosta prestani lagat ljude i narod. jesi izbornik al daj pomozi ljudima. ne moraš biti pičkica kad već jesi.Starosta, ignoriraj mou. Ima hangover od jučer. Ubio se skoro ko ja :) Al ja imam staminu, haha.
a vidi ovog isusa. niti jedan klub ga nećeu manageru i on se neš javlja. de idi vrit :)))
de zovi onu malu od sinoć da te nije đaba za karoseriju hvatala :))))
izgleda da ga još drži alkohol :)
koja plava. ti si kosu zamjetia pored onih par sisa?de idući put gledaj di treba ;))))
Pa ne bi se htel mešati ali dobro mu je rekao...Izvadak iz pravila...Prva trening mogućnost je Momčadski trening, a ta varijanta je malo drugačija od ostalih. Kada je odaberete na drugom meniju će te dobiti opcije: Forma, Slobodna bacanja i Izdržljivost. Te opcije služe za trening svih igrača u momčadi, bez obzira jesu li taj tjedan igrali u utakmici.Znam ja da ti to znaš i da se zezaš, ali mogli bi te ljudi ozbiljno shvatiti...=)))vid njega. a jebate tko si ti. koji k..... ti hoćeš. daj me nemoj prat. mogu se i sam (valjd) :))))sad on meni vadi izvadak iz pravila. e pa i ja ću tebi:Naša je želja da svi korisnici uživaju u igri na koji kod žele način i da iskorištavaju resurse do maksimuma.a štaš sad?!dobro si i reka, šta se mešaš?NY mene zna. zna da sam ja glup. glup,tup i neupotrebljiv.
kod? šta, bar kod? ne razmem. ništ ja ne razmem. sve mi je mutno.