למה יש לאנשים את התחושה שהרצון לעשות הסכמי רגוע עם ישראל תלוי בשמירה שלנו על הסכמי רגוע עד היום..??
אני מוכן להתערב שהמאמן היווני לא בדק את המאזן שלנו בשמירה על הסכמי רגוע עד היום לפני שהוא הציע לנו את ההסכם הזה ואני בטוח שמאמנים אחרים לא יעשו את זה בהמשך.
היו הרבה מאמנים בבוגרת שלא השתמשו בהסכמי רגוע (אני וקני למשל) והגענו יותר רחוק מרוב המאמנים שהיו בבוגרת - קיצר חרטאה.
הסכמי רגוע הם החלט כלי חשוב במשחק ואפשר להשתמש בו בשביל לצבור התלהבות ואפשר להשתמש בו בשביל ליצר יתרון גישה - כל הכבוד לניר שהשתמש בו בחכמה והביא נצחון בנקודה.
כל התגובות האלו לגבי מה יקרה עם ירצו לעשות איתנו הסכמים בעתיד הם הודעות בלי שום תוכן מאחוריהם לצערי - בלי לבדוק בפורמים אתם מסוגלים לתת לי רשימה של כל מי ששבר נגדנו הסכמי רגוע בעבר??
וגם אם כן, זה אומר שהמאמן הנוכחי של אותן מדינות דוגל באותה גישה? התשובה היא לא.
אז תפסיקו להגיד שטויות - האפקט היחידי שיהיה לאי שמירה על ההסכם רגוע שניר עשה זה שכניראה לא יציעו לנו עוד הסכמים כאלו בהמשך הטורניר הנוכחי - וגם זה לא בטוח
כל הכבוד ניר! - ברגוע או בנורמאל נגד נורמאל היינו רושמים עכשיו הודעות כמו "לא נורא" או "המנוע דפק אותנו". עכשיו אפשר לעשות ניסוי מעניין ולהציע למאמן של קזחסטאן הסכם רגוע - ניראה מה יקרה

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy