Таке питання до тебе, чи є десь описані мінімальні вимоги до гравців молодіжки?
Які навики потрібні під внутрішню і під зовнішню тактику? Чи потрібні взагалі блокери молодіжці ?
Є якась стратегія тренування молодих взагалі?
От наприклад я роздумую з наступного сезону тренувати гравців, гордон також це розглядає, цікаво б розуміти що треба молодіжці.
відповів тут, бо там це офтопом пахне )
молодіжці кожен сезон потрібно все. немає такого, що в цей сезон потрібні центри, но непотрібні АЗ, а в наступний навпаки
якщо тобі все рівно яку позицію тренувати, ти хочешь тренувати ту, на яку не вистачає гравців в це покоління... в мене немає відповіді на це питання заздалегідь. я не знаю сьогодні кому що випаде на драфті, хто що буде/погодиться тренувати з того, що випаде, хто тренувати не буде...
кого нашій молодіжці бракує найчастіше?
* впертих великих з потом 9. але таких ще потрібно знайти заготовку
* АЗ з діапазоном 13+
* РЗ/комбогард
малі з ближнім кидком, МФи, блокери - зазвичай є. хоча, наприклад, серед 18річних минулого сезону (яким зараз 19) був гравець, з якого роблять АЗ з діапазоном, але не було нікого, хто б захотів тренувати блокера...
в нас це ще сильно залежить від драфту. люди хочуть тренувати топові заготовки. і коли я рекламлю не топові, то їх ніхто не купляє, не тренує... а топових недостатньо...
чи є десь описані мінімальні вимоги до гравців молодіжки?
описаних ніде немає. я обговорюю що хотів би бачити коли обговорюємо план. чи не обговорюю, якщо впевнений в менеджері. не бачу сенсу обговорювати мінімальні вимоги до гравця з гордоном, чи святославом, гелло... список більший. коли я впевнений в якості тренування. можу запросити якісь точкові зміни
взагалі в нас замало гравців, щоб ставити якісь мінімальні вимоги. бо подивиться хтось на них, побачить що його гравець не зможе таке зробити, і заб'є на тренування цього гравця. а потім з'ясується що покоління слабке і той гравець грав би в старті, хоч і був би гірший за мінімальні вимоги... а ставити дуже низьки вимоги і потім постійно пояснювати чому цього гравця немає в збірній хоч він кращий за вимоги...
Є якась стратегія тренування молодих взагалі?
що ти розумієшь під цим?
план тренування кожної позиції? так є, обговорюється якщо потрібно
якісь прожекти? як ти можешь бачити такого немає, бо я, по-перше, не розумію психологію прожекту, по-друге, мені не дуже подобається ідея мати "топ" збірну 1-2 сезони, а потім декілько сезонів мати слабчу за середню...