було таке, що і писав. і тут, і на форумі офсайту, і в скайпі. твої пости, як і інших менеджерів, якщо вони мене цікавлять, я дочитую завжди до кінця.
Колись, і десь далеко, багато хто писав.
якби ти це написав відразу у своїй першій відповіді, і без ЛОЛ, бо тобі дуже смішно з усього, то, можливо, в мене питань далі і не виникло...
Вибачте, що обідив вас, і написав ЛОЛ, а то у вас стільки питань після цього виникло.
я висловив припущення, а не назвав тебе так. якщо речення звучить "ну і, якщо ти, можливо, в житті...", то це явно не стверджувальне речення. і якщо не розбираєш де припущення, а де твердження - запитай про це спеціалістів. без образ.
А тобі не здається, що твої припущення переходять певну межу? Я ж про тебе щас понаписую 100500 слів таких, як ти вживаєш, а потім скажу це було припущення. Це нормально? Я вважаю що ні.
- ти не порівнював, але чомусь згадав про це. можливо, речення з "порівнянням" я виклав в чуть невірному змісті.
- я не вважаю, що в тій грі зоною 2-3 я провалив матч. повторюю, що про це я написав там на форумі. і якщо ти рахуєш, щось це не так, то велком до співбесіди на казахський форум. тут це все не до речі.
- я тобі сто тисяч пятсот постів не писав. як я вже писав вище, просто було прикро за поразку і я написав всього-навсього 2 речення, які виявились для тебе смішними.
- я знав на що йшов, і я не жалкую про це.
Да ну ? То ти припущення висовуєш, то в невірному змісті, не здається шо це вже починається чистий флуд?
Окей, грай дальше 2-3 проти зовнішніх тактик, а пояснювати тобі на казахстанському форумі чому ти програв , я не збираюся. Ти б і сам мав це побачити і зрозуміти. Ну да ці 2 речення дуже смішні, для мене особисто.
ок. а ти б зміг керувати збірної, не будучи "в шкірі" збірної? не знаючи кожної подробиці її і всього, що твориться навколо НЗ?
Та без проблем, шо не знав, я б запитав в людей що знають, або є для того форум.
форум читаю, дякую. але якщо ти на поздоровлення не реагуєш, на критику реагуєш негативно, чи тобі смішно від неї, то як ти хочеш підтянути активність? тим паче, є мертвіші форуми збірних, ти ж знаєш. я впевнений, що багатьом все, що відбувається з нашими збірними, в т.ч. і читати форум, дуже, навіть, цікаво. просто мовчазний народ такий...
А шо я маю на кожне привітання відписувати? Знову про критику ти висловив припущення? А хто сказав шо я збираюся підтягувати активність? Хоче людина пише на форумі, ні то ні. При чому тут інші форуми?
І да, можеш ше хоть 2 поста таких написати, далі відписувати не збираюся, ібо це флуд, і розмова ні про що. Якщо шось цікавить, скайп маєш. Удачі.