אני מצטער, אני לא רוצה להישמע נודניק, אבל התשובה שלך ממש לא משכנעת.
השיקול ברכישה של שחקן אינה דומה לשיקול בצירוף לנבחרת, כי בנבחרת, אתה יודע בודאות שתוכל לקבל את השחקן הזה כשיהיה בן 20 והרבה יותר טוב, מה שלא תמיד נכון ברכישה, אז למה לצרף אותו כשהוא בן 19? חייב להיות יתרון כלשהו להכללתו בסגל.
אתה טוען שזה יגדיל את המחוייבות של המאמן להיענות להנחיות אימון של צוות הנבחרת. יש לך הוכחות לזה? אני אישית יודע שאם אני סומך עליך כמאמן טוב, אני שמח לקבל ממך עיצות אימון, אם אני אעריך שזה יכול להואיל גם לי, בלי קשר לעובדה ששחקן שלי נמצא או לא נמצא בנבחרת.
לעומת זאת, סביר להניח, שגם אם יש לי שחקן בנבחרת, אני לא אקבל את דעתך, אם אני לא מעריך את יכולותיך, (תיאורטית) או אם תציע לי משהו שיפגע בתוכניות שלי לגבי שחקנים אחרים.
יכול להיות שאני יוצא דופן בעניין הזה ומנג'רים אחרים ישנו לעצמם תוכניות גם אם זה לא לטובת הקבוצה, רק כדי שיוכלו להגיד שיש להם שחקן בנבחרת, אבל אני חושד שזה לא ממש ככה
יוני אמר שנצבר ניסיון נוסף. אני מניח שזה נכון, אבל זה שולי ביותר, כי לא מדובר במערכת כמו בהאטריק, שבה משחק נבחרת מהווה בוסט רציני לניסיון.
הניסיון הזה נצבר רק לשחקנים משחקים, וזה ייתרון שולי, כי במקביל אליו גדל גם הסיכון לפציעה ולעיכוב האימונים של השחקן
אז אני שואל שוב, ולא בשביל להיות קטנוני, אלא באמת בשביל להבין את ההיגיון שלך. למה לזמן את בן ה 19 לנבחרת, אם אפשר לפתח ולטפח אותו לא פחות טוב מחוץ לנבחרת? י
תודה