BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת עונה 21

הנבחרת הבוגרת עונה 21

Set priority
Show messages by
From: baruch2

To: ig
This Post:
00
225850.72 in reply to 225850.70
Date: 9/25/2012 6:02:52 AM
neve hof b.c
III.3
Overall Posts Rated:
111111
יכול להיות שלא הייתי ברור בנושא הקיזוז:
הכוונה הייתה שצבירת התלהבות יותר קשה בנבחרת מאשר לצבור אותו בקבוצה, ההתלהבות עולה בצורה יותר איטית.
כאשר אני עולה עם התלהבות 5 נגד הרוסים והם נצא מתוך הנחה שהגיעו אחרי שלושה רגועים אכן ההתלהות שלהם תהיה 8, הפרש הגישה יבטל כאן בערך שניים מה שתכלס כאילו עלינו עם התלהבות 7 באותה גישה נגד הרוסים
ונגד הפינים עלינו קראנץ מה שמוסיף בערך 4 לההתלהבות ואז הגעת להתלהבות 9 כאשר הפינים הגיעו אחרי 4 רגועים עם התלהבות בין 9 ל10, כך שגם כאן זה למעשה מתבטל.
גם לפינים וגם לרוסים היה את הלוקסוס לשמור התלהבות במשחקים הראשונים שלהם מה שלצערי אנחנו לא יכולנו לעשות.

אתה טוען שהיינו צריכים לעלות קראנץ או רגוע נגד הרוסים?? או קיי בוא נצא מתוך הנחה שהיינו עולים רגוע
אני מזכיר לכם שוב היה לנו הסכם רגוע עם הרוסים שלא כובד כל ידי
כך שבמקרה הזה בוודאי שהיינו מפסידים באיזה 40 הפרש וההתלהבות שלנו הייתה מגיעה ל6 לא יותר נגד הפינים.

עכשיו בוא ניקח קראנץ
היינו מנצחים את המשחק הזה משהו כמו 6-8 נקודות ומגיעים למשחק נגד הפינים עם התלהבות 3 ואז מקבלים על הראש 40 הפרש.
דבר אחד אתה צודק איגור, אם היינו עולים קראנץ נגד הרוסים תיאורטית עדיין היינו בתמונה עם 2 נצחונות על רוסיה וסרביה במרחק נצחון אחד מהמקום השלישי ושניים מהשני שמוביל לסיבוב הבא.
ויכול להיות שטעיתי ואלי היתי נוהג אחרת, באותו רגע קראנץ נגד הרוסים מול רגוע שלהם לא נראה לי שהיה שווה את זה.

From: aharon

This Post:
00
225850.73 in reply to 225850.72
Date: 9/25/2012 6:27:38 AM
Overall Posts Rated:
5858
בהחלט תוצאה מבאסת, כולנו רצינו יותר

עכשיו המטרה היא לחזק את הסגל בעונה וחצי הקרובות

גמר חתימה טובה לכולם וצום קל

Last edited by aharon at 9/25/2012 6:28:00 AM

From: ig

This Post:
00
225850.74 in reply to 225850.72
Date: 9/25/2012 7:23:52 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
יכול להיות שלא הייתי ברור בנושא הקיזוז:
הכוונה הייתה שצבירת התלהבות יותר קשה בנבחרת מאשר לצבור אותו בקבוצה, ההתלהבות עולה בצורה יותר איטית.
כאשר אני עולה עם התלהבות 5 נגד הרוסים והם נצא מתוך הנחה שהגיעו אחרי שלושה רגועים אכן ההתלהות שלהם תהיה 8, הפרש הגישה יבטל כאן בערך שניים מה שתכלס כאילו עלינו עם התלהבות 7 באותה גישה נגד הרוסים
ונגד הפינים עלינו קראנץ מה שמוסיף בערך 4 לההתלהבות ואז הגעת להתלהבות 9 כאשר הפינים הגיעו אחרי 4 רגועים עם התלהבות בין 9 ל10, כך שגם כאן זה למעשה מתבטל.
גם לפינים וגם לרוסים היה את הלוקסוס לשמור התלהבות במשחקים הראשונים שלהם מה שלצערי אנחנו לא יכולנו לעשות.

אתה טוען שהיינו צריכים לעלות קראנץ או רגוע נגד הרוסים?? או קיי בוא נצא מתוך הנחה שהיינו עולים רגוע
אני מזכיר לכם שוב היה לנו הסכם רגוע עם הרוסים שלא כובד כל ידי
כך שבמקרה הזה בוודאי שהיינו מפסידים באיזה 40 הפרש וההתלהבות שלנו הייתה מגיעה ל6 לא יותר נגד הפינים.

עכשיו בוא ניקח קראנץ
היינו מנצחים את המשחק הזה משהו כמו 6-8 נקודות ומגיעים למשחק נגד הפינים עם התלהבות 3 ואז מקבלים על הראש 40 הפרש.
דבר אחד אתה צודק איגור, אם היינו עולים קראנץ נגד הרוסים תיאורטית עדיין היינו בתמונה עם 2 נצחונות על רוסיה וסרביה במרחק נצחון אחד מהמקום השלישי ושניים מהשני שמוביל לסיבוב הבא.
ויכול להיות שטעיתי ואלי היתי נוהג אחרת, באותו רגע קראנץ נגד הרוסים מול רגוע שלהם לא נראה לי שהיה שווה את זה.

שנינו מסכימים עם העובדה שאחרי הקראנצ' או הרגוע נגד הרוסים היינו בכל מקרה עם מאזן 2-2. אמנם קל להיות חכם בדיעבד, אך גם לפני המשחק זה די ברור שנקיטה באחת הגישות תעלה את הסיכוי לכך בהרבה. המחלוקת שלנו היא סביב ההפרש. וכאן לדעתי אפשר היה למצוא טקטיקה שלא תיתן ליריבה לנצח אותנו ב- 40 הפרש. אולי אפשרי היה להפסיד גם בפחות מ-25, ובהתחשב בעובדה שהבסנו את הסרבים ב-23, אפשר היה לבנות על הפרש הסלים.

ולגבי הקיזוזים רק חיזקת את טענותי , בכך שלמעשה התמודדנו מול כל האריות האלה בתנאים שווים, ושלא יספרו סיפורים עד כמה אנחנו גרועים אם הפסדנו לו עם הפרש של 2 גישות לטובתינו. היה לנו קמפיין נפלא. יש לנו נבחרת מצויינת, שלצערי סבלה מחוסר מזל שלא נראה כמוהו, וזאת לעומת המזל הבלתי נגמר של הפינים. בהצלחה בטורניר הניחומים. אני בטוח שיהיה לנו מה למכור שם.

From: Shadamher

This Post:
55
225850.75 in reply to 225850.74
Date: 9/25/2012 8:18:51 AM
Overall Posts Rated:
492492
אני רוצה רק להגיד כמה מילים בנושא שיותר קשור אלי.

אין ספק שיש לנו בעיה בכמות שחקני-העל בישראל ואני לא חושב שזה קשור לכמות המשתמשים במדינה. אפשר
להסתכל בקנאה על הפינים ולראות איך יש להם 2 גארדים של 200 פלוס ועוד אינסוף גבוהים כאלו, כי מה לעשות לנו פשוט אין את זה.

אני יכול לזרוק עכשיו לפחות 10 שמות של שחקנים ישראלים צעירים שהיו יכולים להגיע לרמות האלו, אבל בגלל בחירתו של המאמן שלהם הם אפילו לא הגיעו לרמה של מחליף בנבחרת. יש ממש מעט שחקנים בגילאי 22-25 שיכולים והמאמנים שלהם מתכוונים להביא ואתם לרמות הגבוהות ביותר ככה שאין גם למה לצפות יותר מידי בעתיד הקרוב.

אני לא מאשים כי אני מבין את זה שכל אחד רוצה לעשות אם השחקנים שלו מה שהוא רוצה ושלאמן לנבחרת זה לא תמיד בהכרח הכי משתלם למאמן.

וכל אלו שאומרים שצריך לפתח את הסגל ולדאוג שיהיו לנו יותר שחקנים לכל עמדה, זה קצת לדבר על ריק, תאמינו לי שאף אחד לא יושב ואומר "טוב סנטר אנחנו לא צריכים כי יש לנו את קביליו", כל שחקן שאני מזהה בו פוטנציאל להגיע לרמה הכי גבוהה אני פונה למאמן ומבקש ממנו את שיתוף הפעולה שלו, אם אני נתקל בסירוב אני מבקש יפה שישקול למכור את השחקן כדי שמישהו אחר יוכל לפתח אותו, אבל אני לעיתים רחוקות נתקל במישהו שמוכן למכור. וחוצמזה אני כמעט לא ראיתי מצב שמישהו מהקהילה פה עושה מעשה (אולי קצת אלטרואיסטי) וקונה שחקן כזה שמפורסם בפורום (חוץ ממך, איגור ,שקנית את אילוז - לא זכור לי עוד מקרה)1

אנחנו קהילה מאוד ביקורתית והמאמן הלאומי שלנו תמיד תחת זכוכית מגדלת - וזה מדהים, כי זה מראה כמה אכפת לנו מהנבחרת וכמה אנחנו רוצים שתצליח, כראיה גם כמות המשתמשים שרואים את המשחקים ושמגיבים בפורום. אבל זה לא מספיק!!! אם רוצים נבחרת מוצלחת צריך יותר עבודת צוות (בין חברי הקהילה - כלומר התאמת שחקנים פוטנציאלים למאמנים מתאימים) ויותר מוכנות לעזור לתת קצת למען הנבחרת ( כמו לאמן שחקן בהתאם לדרישות גם אם זה לא 100% כמו מה שרציתם, כמו להסכים למכור במחיר סביר שחקן, או להשקיע טיפה מעבר כדי להציל שחקן אחר), כל עוד נמשיך לקטול ולשבח את המאמן הלאומי אחרי כל הפסד וניצחון אבל לא נדאג בעצמנו לשפר את מאגר השחקנים - המצב ישאר כמו שהוא.

אולי במדינות אחרות יש יותר מחויבות לנבחרת או תיאום טוב יותר בתוך הקהילה, או אולי יש משתשמים שמוכנים להיות "חממות" של שחקני נבחרת, לא יודע! אבל המצב שלנו הוא כמו שתיארתי לכם.

From: Ehud

This Post:
00
225850.76 in reply to 225850.75
Date: 9/25/2012 12:43:03 PM
Overall Posts Rated:
274274
כרגיל - כתוב היטב, כיף לקרוא.
מסכים עם כל מילה...

אפילו כדור קיבלת

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

To: Ehud
This Post:
00
225850.77 in reply to 225850.76
Date: 9/25/2012 12:53:42 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
השאלה היא האם יש לנו מה לעשות עם זה, או שזאת גזירה מלמעלה, איתה נמשיך לחיות בתקווה שיקום דור חדש של מאמנים שפתאום ירימו את הנבחרת בצורה דרסטית כלפי מעלה?

This Post:
00
225850.78 in reply to 225850.77
Date: 9/25/2012 1:03:56 PM
Overall Posts Rated:
274274
לא חושב שמדובר בגזרה משמים
אפשר לנסות לשפר את הקשר עם הקהילה ולנסות ליצור יותר מעורבות

אבל בגדול גם בכלים הנוכחים ובקצב הגידול של השחקנים הנוכחי שלנו אפשר להוציא יותר.
זה לא אומר שברוך עושה משהו לא בסדר - קצת יותר מזל או שינויים נקודתיים לפה ולשם יכולים לקבוע את גורלו של משחק, במיוחד משחקים צמודים ....

This Post:
00
225850.79 in reply to 225850.75
Date: 9/25/2012 1:21:39 PM
Overall Posts Rated:
173173
אני אישית קיבלתי הודעות גם ממך וגם מברוך לגבי רן וובר.

התשובה שלי היתה שאני יותר ממוכן לאמן אותו לנבחרת במידה ותמצאו לי תוכנית אימונים שתביא אותו לרמה כזאת שגם יהיה אפשרי ומשתלם עבורי להמשיך ולהחזיק אותו בקבוצה שלי, נראה ששניכם נכנעתם עוד לפני שבכלל ניסיתם ולא חזרתם אלי.

אם אתה מצפה שפתאום יקומו חבורה של פראיירים שיתחילו לאמן את השחקנים שלהם בצורה לא אחראית לנבחרת הבוגרת וכתוצאה מכך יפגעו בקבוצות שלהם, אז מצפה לך אכזבה לא קטנה.

This Post:
11
225850.80 in reply to 225850.79
Date: 9/25/2012 1:27:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
כמאמן שנמצא בליגה השניה - המציאות הכלכלית לא תאפשר לך לאמן שחקן שיהיה פעיל בנבחרת - אתה תוכל רק להכין אותו לרמה מספיק טובה שמישהו בליגה בכירה יותר יאמן אותו לרמת נבחרת.
גארדים שפותחים בנבחרת הולכים באזור ה150 - 200 אלף וגבוהים מ180 ומעלה...
אי אפשר לצפות ממאמן בליגה השניה להחזיק שחקן ברמות האלו

כל שניתן לקוות זה שתאמן שחקן עד לרמה שאתה יכול להחזיק אותו ואם תרצה למכור, עדיף אם לא, אז השחקן ישרת אותך נאמנה אבל לא את הנבחרת...

או שתעלה ליגה

To: Ehud
This Post:
00
225850.81 in reply to 225850.80
Date: 9/25/2012 1:37:46 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
או שלעלות איתם לליגת העל עם סגל קצר, כפי שעשיתי עם רן. אבל אפשר להיות בטוח שזה בדיוק לעוד עונה

This Post:
00
225850.82 in reply to 225850.81
Date: 9/25/2012 1:49:26 PM
Overall Posts Rated:
274274
ת'אמת שעונה של עליה ואז ישר ירידה מאפשרת אחלה אימונים מגוונים - לא??

Advertisement