יכול להיות שלא הייתי ברור בנושא הקיזוז:הכוונה הייתה שצבירת התלהבות יותר קשה בנבחרת מאשר לצבור אותו בקבוצה, ההתלהבות עולה בצורה יותר איטית.כאשר אני עולה עם התלהבות 5 נגד הרוסים והם נצא מתוך הנחה שהגיעו אחרי שלושה רגועים אכן ההתלהות שלהם תהיה 8, הפרש הגישה יבטל כאן בערך שניים מה שתכלס כאילו עלינו עם התלהבות 7 באותה גישה נגד הרוסיםונגד הפינים עלינו קראנץ מה שמוסיף בערך 4 לההתלהבות ואז הגעת להתלהבות 9 כאשר הפינים הגיעו אחרי 4 רגועים עם התלהבות בין 9 ל10, כך שגם כאן זה למעשה מתבטל.גם לפינים וגם לרוסים היה את הלוקסוס לשמור התלהבות במשחקים הראשונים שלהם מה שלצערי אנחנו לא יכולנו לעשות.אתה טוען שהיינו צריכים לעלות קראנץ או רגוע נגד הרוסים?? או קיי בוא נצא מתוך הנחה שהיינו עולים רגועאני מזכיר לכם שוב היה לנו הסכם רגוע עם הרוסים שלא כובד כל ידיכך שבמקרה הזה בוודאי שהיינו מפסידים באיזה 40 הפרש וההתלהבות שלנו הייתה מגיעה ל6 לא יותר נגד הפינים.עכשיו בוא ניקח קראנץהיינו מנצחים את המשחק הזה משהו כמו 6-8 נקודות ומגיעים למשחק נגד הפינים עם התלהבות 3 ואז מקבלים על הראש 40 הפרש.דבר אחד אתה צודק איגור, אם היינו עולים קראנץ נגד הרוסים תיאורטית עדיין היינו בתמונה עם 2 נצחונות על רוסיה וסרביה במרחק נצחון אחד מהמקום השלישי ושניים מהשני שמוביל לסיבוב הבא.ויכול להיות שטעיתי ואלי היתי נוהג אחרת, באותו רגע קראנץ נגד הרוסים מול רגוע שלהם לא נראה לי שהיה שווה את זה.