BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 41

Sezona 41

Set priority
Show messages by
This Post:
44
291330.71 in reply to 291330.70
Date: 4/3/2018 1:56:02 PM
Overall Posts Rated:
189189
Hvala najlepše na čestitkama Menadžeru. Nisi ničim zaslužio da ispadneš!
Da si bliže pa da odemo na pivo..

This Post:
44
291330.72 in reply to 291330.70
Date: 4/3/2018 1:56:42 PM
Overall Posts Rated:
189189
Odavno nisam video ovako uzbudljiv meč. Nijednog trena do trojke mog trenirca na oko pola minuta pre kraja apsolutno se nije znalo ko će opstati.

Koristim prilku da pohvalim svog trenera jer mi je ubacio najboljeg defanzivca u igru u zadnjih 50 sec iako mu je jasno stavljeno do znanja da strogo prati naređenja velikog šefa i njegovog brata od tetke iz Kanade.

This Post:
11
291330.73 in reply to 291330.69
Date: 4/3/2018 1:59:09 PM
Overall Posts Rated:
5757
AU svaka vam cast obojici na ovako zanimljivom duelu.Hteo sam iskreno malo da pogledam duel finalista ali je on apsolutno ostao u senci vaseg fenomenalnog meca.Opet ta LAVOVSKA borba,opet do poslednjeg daha.Svaka cast momci,odusevili ste me.
Pogotovo i narocito Snesko sa ovako hrabro izvedenom taktikom u presudnim momentima sezone.To su odlike pravog lidera.

@Lajons
Svaka cast i tebi druze,nisi se dao ali eto tako je valjda bilo zapisano ove sezone.Puno srece do narednih duela.

Ovosezonski zaklucak:
Definitivna dominacija plavaca nad crvendacima ove sezone.Makar sto se tice donjeg doma ali moje iskreno misljenje djeste da su generalno i ove ekipe pri vrhu kvalitetnije kod komsija.Eto da Insomnicari nisu imali malo srece bila bi rpotpuna cista ove sezone.Sezona svima nama za nauk.

Sta da vam kazem za kraj,eto praticu vas i dalje jer ce sledeca sezone tek da bude paklena.Ali ne samo u borbi za opstanak nego i u borbi za najvisi plasman.Odlaze dve ekipe koje su klasu iznad nas i eto prostora naredne seozne za ostale clanove lige da pokusaju da se domognu pehara.
Gradjani i Mufloni vrv vec sada kuju kolje za narednu sezonu.Dzi dzi je itekako iskusan i verujem da ce isto pokusati da iskoristi taj prazan prostor koji ce nastati odlaskom Lazarevcana i Gakova.

Crveni sledece sezone sve lepo da im naplatite za ove poslednje 2-3sezone a pogotovo za ovu .
Salu na stranu spremajte ekipe i od prvog kola u borbu za sto bolje pozicije.Racunam vec sada da je naredna sezona mozda i najperpektivnija od kada sam ja u ovoj ligi za osvajanje sampionata jer kao sto rekoh ne bi trebalo da bude vise izrazito dominantnih ekipa.
Trening staje,sve sto se stedelo ma kakvi sto se stedelo i hipoteku dizite samo se sto bolje opremite i pravac na put ka prvoj ligi.

Al ce da grmi eee,pa niste svesni..Gde sam sad naso da ispadam kad je corba najvrelija.
Aj uzdravlje do nekog narednog puta

From: Dzi-Dzi

This Post:
00
291330.74 in reply to 291330.73
Date: 4/3/2018 3:03:07 PM
Svemirski Kosarkasi
II.4
Overall Posts Rated:
128128
Second Team:
Distopija
Kad vidim ko sve ispada iz lige, prosto ne mogu da verujem, valjda je to posledica ovog relativno novog sistema takmičenja. Prednost je upravo ta kompetitivnost i zanimljivost, a mana da se češće menjaju ekipe u ligi čime se možda i gube neka rivalstva i prijateljstva.
Iskren da budem malo sam iznenađen ishodom serije u plejautu između Lionsa i Ice cream, očekivao sam da prednost imaju Lionsi, a i iskustvo je na njihovoj strani. Svaka čast na borbi i opstanku ekipi Ice cream. Moram da pohvalim ekipu Lazarevca, čovek ide na pobedu u svakoj utakmici i želi da završi sezonu sa perfektnim učinkom. Respekt!
Samo tako nastavite momci, čast je igrati se u ovoj ligi!

From: kane_kv

This Post:
11
291330.75 in reply to 291330.73
Date: 4/5/2018 10:49:12 AM
Overall Posts Rated:
4444

Gradjani i Mufloni vrv vec sada kuju kolje za narednu sezonu.Dzi dzi je itekako iskusan i verujem da ce isto pokusati da iskoristi taj prazan prostor koji ce nastati odlaskom Lazarevcana i Gakova.

sto se mene tice nisi pogodio. u ovoj sezoni sam uspeo da malo sredim finansije ali tek toliko da ne ostanem bez kluba, kasica je i dalje u losem stanju. dakle planovi u sledecoj kao i tekucoj je 7-o mesto, ostanak u ligi i trening ova dva beka uz nadam se dobar draft posto sam dosta ulozio u njega. pozdrav.

From: AirWolf

This Post:
00
291330.76 in reply to 291330.24
Date: 4/8/2018 5:30:23 PM
Overall Posts Rated:
229229
Lazarevac juri plasman sa 22:0 u elitu i to je pametno jer će imati vremena da našpanuje tim za sledeću sezonu, plus 2 nedelje bez plata i bonus za promociju to je 2M+, a ne mora da strahuje od povreda u doigravanju. Na njegovom mestu uradio bih isto i to je jedan od razloga što nisam zapinjao u našem duelu prošle nedelje.

Mislim da ce te ovo progoniti, zajedno sa imenom Meuiner-a (37020981) koji ti je sipao 68 poena u finalu. Zao mi je sto nisi usao, ali opet, ne bi bilo fer prema ekipama iz ostale tri lige da je Lazarevac uradio to sto si napisao. No i tako, igrao je sa slabijim sastavom u trecem mecu finala (da li namerno ili ne), pa je nekako pobedio u produzetku.

Puno srece sledece sezone svim ekipama!

Edit: Nisam video da ti se Jolic povredio. Steta. Te povrede uvek useru, i moj se glavni trening igrac povredio u trecem mecu finala, srecom pa je ostatak tima bio dovoljno dobar da izdrzi do kraja da ne zavisim od vaseg meca. :-) No, opet je Lazarevac ispao bas fer kad je odigrao sa slabijom postavkom... Jedino mu se moze zameriti sto te nije pustio, no opet ne bi bilo fer mozda prema Dorcolu, no ko te pita. Navijam za tebe naredne sezone, ekstra ekipu si skockao. Lazarevac je bio bolji.

Last edited by AirWolf at 4/8/2018 9:13:29 PM

From: kane_kv
This Post:
00
291330.77 in reply to 291330.76
Date: 4/10/2018 10:07:00 AM
Overall Posts Rated:
4444
ulaganje u draft je, pokazalo se ponovo najdebilnija stvar u ovoj igri. cele sezone sam ulagao max novca i dobio jedno veliko nista. uvek sam bolje prolazio kada je odabir draft igraca bio random...

This Post:
33
291330.78 in reply to 291330.77
Date: 4/10/2018 10:54:04 AM
Overall Posts Rated:
189189
Čestitke finalistima na odličnoj majstorici, odlučenoj u produžetku.
Po postavkama, tekma je opravdala očekivanu neizvesnost. Zanimljivo je da su se oba menadžera odlučila na strpljivu igru. Ekipa Lazarevca je pokazala veću spremnost da asistencijama dođe do boljeg % šuta i time poništile prednost od 14 skokova (+ 6 u napadu) Đakova. To je uz domaći teren bio jezičak na vagi.
Iako su obe ekipe zaslužile da se takmiče u Prvoj ligi, Mateja ostaje ovde još malo da se poigrava sa ostalima.