AU svaka vam cast obojici na ovako zanimljivom duelu.Hteo sam iskreno malo da pogledam duel finalista ali je on apsolutno ostao u senci vaseg fenomenalnog meca.Opet ta LAVOVSKA borba,opet do poslednjeg daha.Svaka cast momci,odusevili ste me.
Pogotovo i narocito Snesko sa ovako hrabro izvedenom taktikom u presudnim momentima sezone.To su odlike pravog lidera.
@Lajons
Svaka cast i tebi druze,nisi se dao ali eto tako je valjda bilo zapisano ove sezone.Puno srece do narednih duela

.
Ovosezonski zaklucak:
Definitivna dominacija plavaca nad crvendacima ove sezone.Makar sto se tice donjeg doma ali moje iskreno misljenje djeste da su generalno i ove ekipe pri vrhu kvalitetnije kod komsija.Eto da Insomnicari nisu imali malo srece bila bi rpotpuna cista ove sezone.Sezona svima nama za nauk

.
Sta da vam kazem za kraj,eto praticu vas i dalje jer ce sledeca sezone tek da bude paklena.Ali ne samo u borbi za opstanak nego i u borbi za najvisi plasman.Odlaze dve ekipe koje su klasu iznad nas i eto prostora naredne seozne za ostale clanove lige da pokusaju da se domognu pehara.
Gradjani i Mufloni vrv vec sada kuju kolje za narednu sezonu.Dzi dzi je itekako iskusan i verujem da ce isto pokusati da iskoristi taj prazan prostor koji ce nastati odlaskom Lazarevcana i Gakova.
Crveni sledece sezone sve lepo da im naplatite za ove poslednje 2-3sezone a pogotovo za ovu

.
Salu na stranu spremajte ekipe i od prvog kola u borbu za sto bolje pozicije.Racunam vec sada da je naredna sezona mozda i najperpektivnija od kada sam ja u ovoj ligi za osvajanje sampionata jer kao sto rekoh ne bi trebalo da bude vise izrazito dominantnih ekipa.
Trening staje,sve sto se stedelo ma kakvi sto se stedelo i hipoteku dizite samo se sto bolje opremite i pravac na put ka prvoj ligi

.
Al ce da grmi eee,pa niste svesni..Gde sam sad naso da ispadam kad je corba najvrelija

.
Aj uzdravlje do nekog narednog puta