nevazno sve osim kraja!
sutra pocinju kvalifikacije kod nas, kao direktor repke ja sam duzan priskrbiti nam neke sponzore tako ako je netko zainteresiran da bude sponzor moze meni na racun uplatiti neke pare (stavija sam dvojicu kretena na listu kako bi mogli izvrsiti tu transakciju), pa cu se ja vec nekako pobriniti da se te pare pametno uloze u orgaizaciju ovog turnira i u napredak repke :)
ja bi dao nesto, ali sam vec previse novaca i vremena utrosija kako bi organizacija ovog turnira bila na nivou, tako da je sad red na vama da se pokazete da niste cicije i pomognete repci i strucnom stozeru pri organizaciji ovog turnira :)
unaprijed hvala na svim donacijama.
p.s. kako u proslosti nisam bija odvec shvacan u svojim izjavama za javnost, samo napominjem da ne skupljam ja nikakve pare za repku vec samo pokusavam iskoristiti svoj polozaj direktora svemira kako bi izvuka iz vasih klubova neku lovu i prebacija je sebi na racun.
tako da sve sta ustvari trazim je da budete naivni i da kupite ovu dvojicu kretena za ogromne pare.
e, da sretno vikingu (koji inace ne voli kosarku) sutra u debiju, neka mu njive budu plodne i pilici zuti.
Last edited by choda at 5/18/2008 1:02:20 PM