Ajde i ja da napisem nesto kao neko ko je srce ostavio ovoj igrici, pa ga uzeo nazad neko vreme, pa ga sada opet delom dao 😄😄😄
Činjenica je da se mnogo toga promenilo od nastanka BB-a do sada
U ono vreme ova igrica je bila revolucija i mi koji smo bili medju prvim korisnicma u Srbiji ništa bolje niti smo imali niti smo videli.
Tako da to iščekivanje svakog treninga, svake tekme, svakog transfera bilo je sastavni deo života, prioriteti su se menjali zbog BB-a.
Danas, kada je mlađim generacijama sve instant, kada pažnja drži koliko i jedan reel od 15 sekundi, teško da ovako nešto može da ih zainteresuje i da imaju strpljenja da godinu dana (a verovatno i mnogo više) čekaju na neki rezultat, transfer, sagrađenu arenu...
Zato ovo igramo samo mi sa verovatno 30+ gde oni sa tipa 32-33 igraju već makar 7-8 kalendarskih godina (ja sam daleko preko 30+ 😄😄😄)
Za repku nikad nisam imao specijalna interesovanja, to što sam jedan od selektora sa najboljim odnosom pobeda i poraza je zato što sam na to bio tada primoran 😄😄😄
Glasam na izborima uvek, a jedino što ne volim kod selektora je što se ne oglašava na forumu iako je to naravno predizborno obećanje svih. Rezultati su takvi kakvi su, na to baš on i ne može da utiče, sve je do treninga i forme vlasnika timova (naravno sugestije treba i mora da daje, ali znam da su mu dobrim delom ruke vezane).
Dakle BB Srbije (a i BB-a uopšte) biće dok je nas starih korisnika, za nekih verujem 10-ak godina igrica neće više ni postojati (mada svaka čast i na ovom broju godina).
Last edited by dumbarajko at 11/22/2024 4:19:31 PM