я твой кальцо мячом шатал )
Ukraina vs. Türkiye U21 95 - 94 (35596) +1Матч імені Коваля !!! За 1.5 хв до кінця матчу, програючи 7 очок, коваль кидає 2 трьошки, і вириває шанс на перемогу, який реалізував Опанас закинувши 2очковий кидок ))
я просто на нервах і емоціях від матчу ) Оголошується конкурс на придбання валідолу для Кампота )) Гордон, ти там в лікарні працюєш?) відправ новою поштою пару пачок халявних )
По матчу
Читався щит турків, навіть дуже читався, але я думав що він когось довикличе перед матчем і зіграє шось інше. На жаль мене не було вдома і в 17 40 я не міг перевірити його склад і точно залишити угадайку на внутрішню тактику, яку я хотів ставити
Щодо тактичних дій, то фішкою цього матчу було протистояння ЛФів! Їхній юджин, який є номінально ВФ при щиті міг розтовкати Бугая під щитом, тому Ангарський (який може зіграти як ЛФ, бо має файну внєшку) з більшим ближнім захистом повністю перекрив їхнього Юджина.
Також я задоволений вирішенням одної проблеми - проблеми зовнішнього захисту (на початку сезону через периметр дуже багато летіло), але поспілкувавшися з власниками наших малих на рахунок трені внєшки дало свій результат ! 0 - 15 трьошок у виконанні турків!!!
Але не все так гладко, зявилася нова проблема - підбори... ну просто ппц як вони рішали в цьому матчі на користь турків
для порівняння8 35 наші підбори
18 46 підбори турків
10 !!!! Додаткових атак для турків!!!!
Але турки тим не скористалися сповна: чи через їхню слабківсть в атаці, або ж нашу силу в захисті.
Порівняння №2 . Загальна реалізація
Ми - 42-75 (56%)
Турки - 42 - 94 (44%)
Забрати б в турків тих 10 додаткових атак, і віддати половину нам - +15 очок відриву гарантовано!
Герої матчу: Коваль та Гуртовий, які є справжніми лідерами молодіжки!
Що ж, перед новим календарем маємо +2 перемоги над доволі сильними суперниками!!!
надіюся календар наступних 6 матчів підкине легших суперників!!
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 11/30/2015 1:00:52 PM