отже, розпочинаємо виїзний матч проти середнячка ББ-світу - збірної Ірландії.
в складі сьогоднішнього суперника є трійка гравців із з/п 200к+ з хорошою формою. в попередніх трьох матчах ірландці зуміли здолати вдома непростих малазійців та на виїзді також непоганих алжирців. при чому, в першому матчі явно наплужив менеджер азіатів. між цими перемогами була виїзна поразка від англійців. всі матчі були зіграні на однаковому настрої, хоча я сумніваюсь, що то все були піки.
після нашого матчу у ірландців є 3 з 4-х важких матчів, і я думаю, що хоча б в одному з них, менеджер Ірландії поставить "Важливий матч". надіюсь, що це буде не проти нас. з іншої сторони, наступна гра ірландців проти збірної Ізраїлю, і, напевно,і десь їх менеджер захоче здобути перемогу. та і потім Сінгапур в гостях... взагалі, фіг знає, як він буде розподіляти настрой...
щодо тактик, то від суперника очікую одну з трьох тактик: Щит Раннє або Внутрі, оскільки цими тактиками суперник грає протягом останніх двох сезонів. та і грають ірландці визначеною розстановкою.
в нас же після Ірландії ще одна виїзна гра проти збірної Сенегалу, яка дещо слабша за сьогоднішнього суперника. якщо чесно, то останніх секунд вагався з настроєм...
щодо виставлення тактики, то як зазвичай я намагаюсь не повторюватись в цьому. та цього разу була трішки змінена стратегія. тому в атаці виставлено Щит. ця тактика була також виставлена після аналізу матчів суперника останніх тих же 2-х сезонів.
на відміну від попереднього матчу, то заявка на матч була дещо відредагована. було виставлено в старт на РЗ Чернюка, на ЛФ - Ключнікова. решту - пуста. в заявку ввійщли також Андрюхович, Алексєєнко, Доробанту, Гранкін, Гончар, Матюшев, Невельський, Осіпов, Савченко, Сівуха.
успіху нам!!!