Не в цьому справа, було б бажання.
ну бажання одного мало. до прикладу, що толку, якщо я хочу мати трьох-чотирьох збірників, але які в мене в клубі протримаються місяць-півтора, а далі підуть з молотка через банкрутство команди. чи наприклад, який толк, що я хочу купити Гуртового, якщо в мене немає тих 3-х лямів.
Я вважаю, що просто не знайшов із вільних гравця, який биі задовольняв його клубні інтереси. А продавати вже награних виконавців може не хоче.
з цим згідний. ну, по-перше, коли я купував Урпека та Мілутіновича для трені, то, здається, одночасно придбав і Краковця, якого недотренив і який пішов за бугор через банкрутство. звичайно, замість казаха і боснійця я міг купити і всіх наших гравців. але за весь час пошуку таких на трансфері я українців, таких як хотів, не знайшов, тому і придбав вище вказаних. по-друге, цих двох гравців я дійсно не мав бажання продавати, оскільки тренував для себе і радів їх апами як за своїх. звичайно ,якби декілька тижнів назад я придбав би Алексєєнка, на якого зробив першу ставку ,то їх бох прийшлось би продати.
А про бюджет це все відмазки, я в цій же лізі Алексеєнко з 300к зп сезон тримав, а Барабулька до того як вийшов у супру, дофіга сезонів Алекса годував.
я дійсно радий, що у вас це виходило. можливо скоро чекає і мене схожа доля :)