(29655) - перемогли +12 непросту команду, хоча з перших хвилин наші хлопці почали впевнено йти до своєї переможної мети. в принципі, перша та остання чверть стали і результативними, і "легкими".
а тепер чому ми грали Прінстон:
по-перше, мені сподобався цей вид атаки в товариських матчах проти Туреччини та Португалії. напевно, шкода, що ми жодного разу не спробували її в офіційних матчах Євро попереднього сезону. хоча визнаю, що раз чи два мені радили втикнути її.
по-друге, їх Захисники в гіршій формі, аніж Великі, тому хотілось щось зіграти зовнішнє. Карусель та Периметр відпадав через не найкращу форму наших Малих. моя думка, що Прінстон в такому випадку саме то.)
по-третє, в минулому сезоні аргентинці двічі поступались тоді ,коли проти них грали сам цю атаку.
по-четверте, у мене було 3 варіанти щодо атакувальних дій наших гравців в цьому матчі: Ізо внутрі, Внутрі та Прінстон. з обставин, наведених вище, була вибрана остання тактика. в принципі, вона стала переможною, тому добре так як є.
по гравцях, то здорово відіграла перша результативна четвірка: Гранкін, Андрюха, Невельський, Чернюк. Гуртовий, Сівуха та Шевчук майже не виходили на майданчик.
по статистиці матчу, то порадувала високий відсоток влучних дальніх кидків, зовнішній захист та кількість перехватів.
далі - слабша Болівія, та все-рівно велике прохання награвати гравцям 55-68 хвилин.