Ups!!!
Oprosti! Sem šel še enkrat pogledati, kaj sem mislil in vidim, da je "legendarni veteran" prišlo zaradi tega, ker nisem imel očal in se mi je zdelo, da igraš že od 4. sezone, haha!! Odpovedujem se torej besedi "veteran".

Glede "pomanjkanja talenta" ... ah, tukaj pa nimam izgovorov. Po mojem sem opazil par star in all star nivo igralcev, predvsem pa da nosilci, ki so MVP niso nikoli bili do konca razviti. Talent je torej bil, oziroma je. Vsi tamladi imajo superstar nivo, vendar izgleda, da ne dobijo vsi dovolj priložnosti. Kot si zapisal, težko je resno trenirati več kot dva igralca. Mislim, gre, dokler treniraš dvopozicijsko, ko pa začneš enopozicijsko, pa bi moral rezultatsko žrtvovati preveč.
Sam se tega lotevam tako, da imam tri trenirance, različno stare (da je vsaj eden že nosilec igre). Eden od trenirancev je primarni in trening se dela po njem, druga dva pa morata biti dovolj komplementarna, da jima isti trening koristi. No zadovoljstvo je vseeno bolj delno, ni mi še uspelo natrenirati niti enega, ki bi bil sposoben biti nosilec igre v SKL.