דבר ראשון, אני מודה לכל מי שמנסה להגן עליי, אבל יש לי אצבעות ואני מסוגל להביע את דעתי בעצמי.
דבר שני, אין סערה, סה"כ דיון שהתחיל להיות רציני. אין שום בעיה עם זה.
לעניין:
1) כשאמרתי שההגנה החיצונית נכשלה, התכוונתי שהגארדים נכשלו בשמירה. אז זו בעיה שלי בניסוח.
2) לבקש ממני לכתוב עם איזה הרכב הייתי עולה זה חסר משמעות כי אין לי גישה לתכונות השחקנים ולמאגר השחקנים.
מה שאני כן יכול לעשות זה להגיד עם איזה סוג של גארדים הייתי עולה. הייתי מתפשר על ההגנה החיצונית של הגארדים ומביא שחקנים עם קליעה חיצונית ומרחק נמוכים, אבל חדירה, מסירה, קליעה פנימית והגנה פנימית גבוהים יותר. סוג של ס"פ עם דגש קל על הגנה החוצה.
JS: 8 JR: 8
OD: 15 HA: 17
DR: 17 PA: 15
IS: ~12 ID: 12
RB: 2 SB: 8
משהו כזה (ד"א, שחקן כזה הוא פוטנציאל אולסטאר מתקדם).
3) אין לי גישה מהמחשב הזה לניתוח משחק, אבל אני זוכר שראיתי שהעלת את שולמן על הש"ג שלהם ואת הש"ג שלנו על הס"פ שלהם (אם זה לא נכון אז פשוט תתעלם, זה מה שאני זוכר). המצ' אפ הזה יצר בעיה כי שולמן לא עצר את המסירות של הש"ג שלהם וגם לא עזר מאוד בצבע. הס"פ שלהם לא עשה יותר מדי, אבל גם אותו הש"ג שלנו לא הצליח לעצור (55% מהשדה).
4) אתה כותב ש"מאוד קל לבוא בדיעבד ולהגיד מה לא היה נכון" - אתה באמת מצפה שאני אבוא מראש ואגיד מה לא יהיה בסדר כשאתה מפרסם את ההרכב והשיטה שאתה עולה אחרי שהמשחק התחיל?
אם אני לא אגיד בדיעבד מה לא היה בסדר, אני פשוט מאוד לא אגיד כלום.
5) אם אתה חושב שהביקורת שלי לא הייתה ביקורת בונה (כי אין לי "לא ידע ולא נתונים") אז מעניין אותי מה זו כן ביקורת בונה בעינך?
1. עלינו עם המגינים הכי טובים שיו לנו- לא תמיד זה מספיק
היינו אמורים לנצח במצאפ בצבע בקלות ומשם לנצח את המשחק. זו הייתה טקטיקת פנים. איבדנו בבת אחת את השומר והקלעי הכי משמעותי שהיה לנו וספגנו בגלל זה יותר בהגנה כמה נקודות וקלענו בגלל זה פחות בהתקפה כמה נקודות והנה לך ההפרש במשחק.
2. תודהשסוף סוף הסברת מה אתה מתכוון , אני חושב שקצת הגזמת בוויתור על קליעה+אין כמעט שחקנים כאלו בעולם עם מסירה כ"כ גבוהה ונתוני חדירה והגנה כאלו+אני ממש לא חושב שזה סוג מוצלח במיוחד של שחקן לנבחרת ושרמת ההגנה שהצגת נמוכה מאוד לרמת נבחרות ומצביעה על מעט הבנה בעולם הנבחרות.
3. מצחיק שדווקא בנוגע לשולמן הערת כי הוא המגן הטוב ביותר שיש לנו למשחק פנים שגם עדיין יכול לשמור על גארד. זה נכון שהוא לא נתן משחק טוב אבל לידיעתך הוא השחקן הכי מתאים בנבחרת לטקטיקה כזו ולהגנה מול יריבה שתוקפת פנימה - גבוה משמעותית מנתוני ההגנה שהצעת בשחקן ה"אידיאלי " שלך למשחק כזה. על הנייר לעולם לא היית מוותר עליו אילו היית במקומי למשחק הזה כשהוא בכושר שיא ואין אחרים במיוחד אחרי סוג השחקן שתיארת.
אני מזמין את ניר ערן קני אהוד וגל לומר לך מי בכל נבחרת ישראל השחקן שהכי מזכיר את השחקן שתיארת...רק הרבה יותר טוב ממנו אז הסכמת עם השיבוץ שלו כנראה בלי לדעת. מה לעשות שהוא לא היה ביום טוב.
4+5 זכותך להעביר ביקורת. זכותי לא להסכים ,הגבתי לטענות שלך והסברתי בצורה מאוד מנומקת ועניינית למה אני לא מסכים. אני חושב שחלק מהדברים שכתבת מעניינים וחלק מצביעים על פחות ידע. אני שמח לראות התעניינות ועוד יותר שמח לשמוע ביקורת לא מתלהמת פשוט חשבתי שספציפית במקרה הזה טעית ובגדול - קורה. אני חושב שכמה מהדברים שטעת רחוקים שנות אור מהמציאות. זה בסדר שאתה לא מכיר את הסגל אבל אחרי שהתלוננת על הגנה חיצונית קיבלת תשובה בנוגע להגנה החיצונית של הגארדים שנבחרו והבנת שזה לא נכון. עכשיו אתה אומר שהייתה בעיה בניסוח והגארדים נכשלו בשמירה- אני מסכים- אני עד עכשיו לא מבין איך הגארד של אנגליה קלע 7 מ10 מול השומר שלו שהוא שומר טוב אבל לא בגלל זה הפסדנו- השומר שלו וסנובר הוא הפוינט גארד הכי טוב שלנו ושהיה בכושר שיא אם אני צריך להתייחס לחלק שלו בהפסד זה קודם כל היכולת האיומה שלו בהתקפה שאמורה הייתה לאזן את המצ'אפ. ממש בניתי עליו והתאכזבתי. אני מתנצל שאני עושה את זה שוב אבל כדי שתאמין לי- אני מזמין שוב את מי שמכיר את שחקני הנבחרת לומר לך האם יש סיכוי בעולם שהוא במקומי לא היה עולה עם וסנובר בכושר שיא בחמישיה בכל טקטיקה שהיה בוחר (במיוחד שלא היו יותר מדי גארדים בכושר בנמצא)
אני לא אומר שאם אתה לא מכיר את שחקני הסגל לא תעביר ביקורת. אבל נראה שאתה לא מכיר לא את הסגל שלנו ברמה שטחית אפילו, לא את הרמה בעולם הנבחרות אז כדאי שתהיה קצת פחות נחרץ בדעותיך. זה מה שקומם אותי קצת. יש כאן חבר'ה שלא מכירים את התכונות של השחקנים אבל באמת ראו את המשחק/עוקבים אחרי הנבחרת ומגיבים לעניין ובמקום להגיד לי ה"גארד
Last edited by LA-dov bear at 6/26/2012 2:46:45 PM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...