BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת בוגרת עונה 20

נבחרת בוגרת עונה 20

Set priority
Show messages by
From: chp3
This Post:
00
219149.61 in reply to 219149.60
Date: 6/25/2012 4:43:59 PM
Overall Posts Rated:
6767
הבעיה היא שאין לנו גארדים כאלה
יש לנו כמה סמולים
אבל גארדים עם הגנה פנימית טובה אין כמעט
יש לנו חבר'ה עם קליעה מבפנים, אבל לא עם הגנה פנימית מעל עשרר (זה לפחות היה המצב לפני כמה עונות למעט שחקן אחד
יכול להיות שיש כמה שחקנים ששידרגו את עצמם אבל גם אם כן הם בודדים והם לוקים בחסר בתכונות אחרות)

אני מסתכל על זה יותר כלמידה לעתיד
אני יכול להגיד לכם שאנחנו עובדים על ייצור של שחקנים טובים מהצעירה לבוגרת
הגארדדים של הצעירה מעונה הבאה יהיו פוטנציאלים לבוגרת (גם אשר ארגוב שהוא חלק מהנבחרת של העונה הוא שחקן שהיו מעטים כמוהו מבחינת הגיוון והיכולות פנים)
יש גם גבוהים, שיכולים להיות הדבר הבא, אבל במקרה שלהם זה הרבה פעמים זה תלוי ביכולת וברצון של המאמן לקחת על עצמו משכורת גבוהה כי בגבוהים עדיין הראשיות מאוד מאוד חשובות

שווה לשקול לבנות מודל של גבוה בעל משכורת נמוכה, שעדיין יכול להיות משמעותי כי לדעתי לפחות לא הגיוני שההבדל בין משכורות של גבוהים וגארדים יהיה כל כך משמעותי, לדעתי בגבוהים עוד לא מצאנו את האיזון הנכון בין התכונות שיאפשר להתגבר על חולשה יחסית בראשיות

לגבי המשחק שהיה, קורה
כושר לא טוב והרבה פציעות
זה פעמים רבות מכריע משחקים, וגם הפעם היה לזה חלק גדול
הטקטיקה הייתה הגיונית, אני חושב שכולם מסכימים עם זה
קצת שינויים לפה וקצת שינויים לשם, לא היה ניתן לשנות הרבה
זה פחות משנה אם הדברים בדיעבד או לא
אני מכיר את ארז ויודע שהוא לא רצה לתקוף אלא סתם להעלות נקודות למחשבה

צריך להמשיך לייצר שחקנים טובים (מה שנקרא מאגר רחב) כדי שיהיו לנו אופציות במקרה של פציעות
אני יודע שזה נעשה וצריך לקוות שהשחקנים הנכונים יגיעו למאמנים הנכונים שמוכנים להשקיע
צריך לשקול ליצור טיפוסים שונים של שחקנים כמו למשל מה שאתה מציע

אני מאמין שרוב הדברים האלה נעשים, אבל זה מחדד את הנקודה

This Post:
00
219149.62 in reply to 219149.60
Date: 6/26/2012 2:45:28 PM
Overall Posts Rated:
114114
דבר ראשון, אני מודה לכל מי שמנסה להגן עליי, אבל יש לי אצבעות ואני מסוגל להביע את דעתי בעצמי.
דבר שני, אין סערה, סה"כ דיון שהתחיל להיות רציני. אין שום בעיה עם זה.

לעניין:
1) כשאמרתי שההגנה החיצונית נכשלה, התכוונתי שהגארדים נכשלו בשמירה. אז זו בעיה שלי בניסוח.
2) לבקש ממני לכתוב עם איזה הרכב הייתי עולה זה חסר משמעות כי אין לי גישה לתכונות השחקנים ולמאגר השחקנים.
מה שאני כן יכול לעשות זה להגיד עם איזה סוג של גארדים הייתי עולה. הייתי מתפשר על ההגנה החיצונית של הגארדים ומביא שחקנים עם קליעה חיצונית ומרחק נמוכים, אבל חדירה, מסירה, קליעה פנימית והגנה פנימית גבוהים יותר. סוג של ס"פ עם דגש קל על הגנה החוצה.
JS: 8 JR: 8
OD: 15 HA: 17
DR: 17 PA: 15
IS: ~12 ID: 12
RB: 2 SB: 8
משהו כזה (ד"א, שחקן כזה הוא פוטנציאל אולסטאר מתקדם).
3) אין לי גישה מהמחשב הזה לניתוח משחק, אבל אני זוכר שראיתי שהעלת את שולמן על הש"ג שלהם ואת הש"ג שלנו על הס"פ שלהם (אם זה לא נכון אז פשוט תתעלם, זה מה שאני זוכר). המצ' אפ הזה יצר בעיה כי שולמן לא עצר את המסירות של הש"ג שלהם וגם לא עזר מאוד בצבע. הס"פ שלהם לא עשה יותר מדי, אבל גם אותו הש"ג שלנו לא הצליח לעצור (55% מהשדה).
4) אתה כותב ש"מאוד קל לבוא בדיעבד ולהגיד מה לא היה נכון" - אתה באמת מצפה שאני אבוא מראש ואגיד מה לא יהיה בסדר כשאתה מפרסם את ההרכב והשיטה שאתה עולה אחרי שהמשחק התחיל?
אם אני לא אגיד בדיעבד מה לא היה בסדר, אני פשוט מאוד לא אגיד כלום.
5) אם אתה חושב שהביקורת שלי לא הייתה ביקורת בונה (כי אין לי "לא ידע ולא נתונים") אז מעניין אותי מה זו כן ביקורת בונה בעינך?

1. עלינו עם המגינים הכי טובים שיו לנו- לא תמיד זה מספיק
היינו אמורים לנצח במצאפ בצבע בקלות ומשם לנצח את המשחק. זו הייתה טקטיקת פנים. איבדנו בבת אחת את השומר והקלעי הכי משמעותי שהיה לנו וספגנו בגלל זה יותר בהגנה כמה נקודות וקלענו בגלל זה פחות בהתקפה כמה נקודות והנה לך ההפרש במשחק.
2. תודהשסוף סוף הסברת מה אתה מתכוון , אני חושב שקצת הגזמת בוויתור על קליעה+אין כמעט שחקנים כאלו בעולם עם מסירה כ"כ גבוהה ונתוני חדירה והגנה כאלו+אני ממש לא חושב שזה סוג מוצלח במיוחד של שחקן לנבחרת ושרמת ההגנה שהצגת נמוכה מאוד לרמת נבחרות ומצביעה על מעט הבנה בעולם הנבחרות.

3. מצחיק שדווקא בנוגע לשולמן הערת כי הוא המגן הטוב ביותר שיש לנו למשחק פנים שגם עדיין יכול לשמור על גארד. זה נכון שהוא לא נתן משחק טוב אבל לידיעתך הוא השחקן הכי מתאים בנבחרת לטקטיקה כזו ולהגנה מול יריבה שתוקפת פנימה - גבוה משמעותית מנתוני ההגנה שהצעת בשחקן ה"אידיאלי " שלך למשחק כזה. על הנייר לעולם לא היית מוותר עליו אילו היית במקומי למשחק הזה כשהוא בכושר שיא ואין אחרים במיוחד אחרי סוג השחקן שתיארת.

אני מזמין את ניר ערן קני אהוד וגל לומר לך מי בכל נבחרת ישראל השחקן שהכי מזכיר את השחקן שתיארת...רק הרבה יותר טוב ממנו אז הסכמת עם השיבוץ שלו כנראה בלי לדעת. מה לעשות שהוא לא היה ביום טוב.
4+5 זכותך להעביר ביקורת. זכותי לא להסכים ,הגבתי לטענות שלך והסברתי בצורה מאוד מנומקת ועניינית למה אני לא מסכים. אני חושב שחלק מהדברים שכתבת מעניינים וחלק מצביעים על פחות ידע. אני שמח לראות התעניינות ועוד יותר שמח לשמוע ביקורת לא מתלהמת פשוט חשבתי שספציפית במקרה הזה טעית ובגדול - קורה. אני חושב שכמה מהדברים שטעת רחוקים שנות אור מהמציאות. זה בסדר שאתה לא מכיר את הסגל אבל אחרי שהתלוננת על הגנה חיצונית קיבלת תשובה בנוגע להגנה החיצונית של הגארדים שנבחרו והבנת שזה לא נכון. עכשיו אתה אומר שהייתה בעיה בניסוח והגארדים נכשלו בשמירה- אני מסכים- אני עד עכשיו לא מבין איך הגארד של אנגליה קלע 7 מ10 מול השומר שלו שהוא שומר טוב אבל לא בגלל זה הפסדנו- השומר שלו וסנובר הוא הפוינט גארד הכי טוב שלנו ושהיה בכושר שיא אם אני צריך להתייחס לחלק שלו בהפסד זה קודם כל היכולת האיומה שלו בהתקפה שאמורה הייתה לאזן את המצ'אפ. ממש בניתי עליו והתאכזבתי. אני מתנצל שאני עושה את זה שוב אבל כדי שתאמין לי- אני מזמין שוב את מי שמכיר את שחקני הנבחרת לומר לך האם יש סיכוי בעולם שהוא במקומי לא היה עולה עם וסנובר בכושר שיא בחמישיה בכל טקטיקה שהיה בוחר (במיוחד שלא היו יותר מדי גארדים בכושר בנמצא)
אני לא אומר שאם אתה לא מכיר את שחקני הסגל לא תעביר ביקורת. אבל נראה שאתה לא מכיר לא את הסגל שלנו ברמה שטחית אפילו, לא את הרמה בעולם הנבחרות אז כדאי שתהיה קצת פחות נחרץ בדעותיך. זה מה שקומם אותי קצת. יש כאן חבר'ה שלא מכירים את התכונות של השחקנים אבל באמת ראו את המשחק/עוקבים אחרי הנבחרת ומגיבים לעניין ובמקום להגיד לי ה"גארד

Last edited by LA-dov bear at 6/26/2012 2:46:45 PM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: ig

This Post:
00
219149.63 in reply to 219149.62
Date: 6/27/2012 4:34:26 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
מסכים עם כל מילה, במיוחד לגבי שולמן, שבמקרה יצא לי לראות את התכונות שלו. אבל אם להתייחס לתוצאה הסופית וההפרש שהפסדנו בו, יש אולי בכל זאת סיבה לחשוב שגם אם קביליו לא היה נפצע, לא בטוח שהיינו מנצחים, ועם כל הכבוד לאנגלים, לנו יש נבחרת טובה יותר.

יש תחושה (ויכול מאוד להיות שאני טועה), שלגארד המדובר שלהם מלבד יכולת חדירה פנומינלית יש גם יכולת קליעה פנים גבוהה מאוד, ואולי זה מה ששבר את ההגנה שלנו. אולי פה קבור הכלב?

בין אם כן ובין אם לא, לדעתי אפשר, וצריך ללמוד מההפסד הזה, ולא רק לטעון שהפסדנו רק בגלל הפציעה של שחקן מפתח, חשוב ככל שיהיה. אין לי ספק שיושגו המסקנות הנכונות.

From: aharon
This Post:
00
219149.64 in reply to 219149.2
Date: 6/29/2012 6:00:09 AM
Overall Posts Rated:
5858
איזה יופי
חוץ מלוז כל ההרכב בכושר טוב
כמובן שחבל שזה לא היה שבוע שעבר אולי זה יכל לשנות משהו
אבל גם עכשיו זה טוב
שבדיה אמנם נבחרת טובה אבל היא ברמה אחת מתחתינו

שיהיה בהצלחה

This Post:
00
219149.65 in reply to 219149.64
Date: 7/2/2012 1:30:39 PM
Overall Posts Rated:
114114
עלינו היום משחק בתנועה
חמישיה וסנובר בובליל לנדאו קביליו וברק
אישית עם חילוף ס ופ"פ
ספסל מור רוזנבלט תבורי טובי ורסנו רוטציה אשכנזי וברדפורד
תוצאת מחצית(עכשיו הגעתי למחשב) שוויון 45

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
219149.66 in reply to 219149.65
Date: 7/2/2012 2:47:33 PM
Overall Posts Rated:
114114
נסכם משחק מאוד מאכזב שברח לנו מהידיים ברבע האחרון- הפסדנו לנבחרת שבדית מעולה אם כי מעט פחות טובה לדעתי מאיתנו וזה מאוד מאכזב כאמור אבל כנראה שהביתיות שלהם הייתה מאוד משמעותית וקשה מאוד לנצח בחוץ.
זה רק מדאיג אותי עוד יותר שכן עכשיו למרות שאין לי ספק שעדיין נעלה שלב (שכן הסטורית וסטטיסטית מאזן טוב של שניים או שלושה הפסדים וחמישה שישה נצחונות מספיקים לעליה ואנחנו כבר עם 4 נצחונות וסביר שננצח עוד משחק אחד לפחות) אבל לא נראה שתהיה לנו ביתיות, אולי רק לסיבוב הראשון בזכות הפרש הטוב שלנו שייתן לנו עדיפות מול נבחרות אחרות עם אותו המאזן.בכל מקרה המשך הטורניר מסתמן כקשה במיוחד עם משמעות כה גדולה לביתיות

בכל אופן התפתח הערב משחק מאוד משונה - נשרקו לנו 27! עבירות לעומת 12 בלבד ליריבה, מאוד מוזר במיוחד כשהשומרים שעלו למשחק אינם נוטים לעבירות ברובם, נמצאים בכושר מאוד גבוה ויודעים לשמור בשני צידי המגרש- לא עליתי היום עם אף אחד בעייתי במיוחד בתחום הזה והרגיש ממש כמו שיפוט ביתי. דבר נוסף שמוזר הוא הריבאונד- עלינו עם ריבאונדרים טובים , בכושר, אבל הפסדנו בריבאונד ב 17 ושחקן מחליף שלהם לקח 14 ב18 דקות מול ריבאונדרים להערכתי לפחות ברמתו.מוזר.

ההתקפה שלנו דווקא הייתה יעילה במיוחד עם מעט איבודים, אחוזים טובים וכו' וגם ניצחנו דווקא במצ'אפ הכי קשה במשחק - לנדאו מול ניבורג (שהוא סמול נדיר והוא משהו בסגנון של שולמן - סמול נפלא למשחק פנים)אבל הפסדנו בגלל כמות העבירות והאחוזים הטובים של השוודים מהקו. השוודים הלכו היום לקו מספר הזוי של 46 פעמים וקלעו משם 35 נקודות לעומת - שימו לב 5- זריקות בלבד של כל הקבוצה שלנו.יותר מפי 9 זריקות עונשין.

אבל כל זה כבר סטטיסטיקות- בסופו של דבר התחושה היא של אכזבה מסוימת כי יכולנו לנצח אותם אפילו למרות כל זה וכי אחרי שניצחנו את גרמניה בתחילת הסיבוב סימנתי שני משחקי חוץ שיהיו מפתח כדי לסיים בטופ של הטבלה ולא במרכזה והפסדנו בשניהם. היום פחות מבאס ממול אנגליה כי באמת זו קבוצה טובה בחוץ אבל בכל זאת- אחרי שפתחנו כ"כ טוב התיאבון נפתח ורציתי להתברג בטופ של הטבלה.

בשבוע הבא מחכה משחק מרתק מול אקוודור שהיא נבחרת חזקה עמוקה וטובה אבל אנחנו בבית חייבים לקחת את המשחק וגם נעשה כל מה שצריך כדי שזה יקרה.

This Post:
11
219149.67 in reply to 219149.66
Date: 7/3/2012 4:33:34 AM
Overall Posts Rated:
168168
נשרקו לנו 27! עבירות לעומת 12 בלבד ליריבה, מאוד מוזר במיוחד כשהשומרים שעלו למשחק אינם נוטים לעבירות ברובם, נמצאים בכושר מאוד גבוה ויודעים לשמור בשני צידי המגרש

אולי זאת הסיבה שהפסדנו? ;)

This Post:
00
219149.68 in reply to 219149.67
Date: 7/3/2012 6:51:33 AM
Overall Posts Rated:
114114
חחחח... הכוונה כמובן שהם יודעים להגן גם בצבע וגם חיצונית.
זכית ביושר בכדור:)

From: baruch2
This Post:
00
219149.69 in reply to 219149.68
Date: 7/9/2012 2:16:08 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
היום אנו עולים למשחק חשוב ביותר נגד אקוואדור.
אסור להקל ראש באקוואדורים., אחרי הפסד לא מחוייב המציאות לבוליביה הם יגיעו לדעתי במטרה להקשות ואולי להפתיע.
הנבחרת מבוססת בעיקר על שני הגבוהים שלה פרננדז (12129498)
וכן יארמילו (10950091)
הם מגיעים אחרי שלושה רגועים, כך שצריך להיזהר.
אחרי המשחק היום ישאר לנו משחק די קל נגד פקיסטן, ולהם משחק לא קל נגד קולומביה.

צריך לקחת בחשבון שלאקוואדור יש עדיין סיכוי תיאורטי להיכנס לתוך 32 הראשונות ובשיחות סגורות עם ניסן אף אמרתי לו מה עלינו לעשות במשחק.

שיהיה בהצלחה, ובמקביל אני מאחל גם הצלחה לנבחרת הצעירה שעולה במשחק של להיות או לחדול נגד נבחרת פורטוגל.

This Post:
00
219149.70 in reply to 219149.69
Date: 7/9/2012 11:58:43 AM
Overall Posts Rated:
114114
עלינו היום כדור בתנועה ואישית מתוך הנחה שיש סבירות גבוהה להימור של האקוודורים ובעיקר מתוך השחקנים שבכושר ומאוד מתאימים בעיני לטקטיקה, לא נצבור היום התללההבות מתוך חשיבות המשחק והסכנה לקראנץ.
זימנו למשחק בשל מצוקת הגארדים את עידו בלום להופעתו הראשונה אי פעם בנבחרת הבוגרת ישר לחמישיה מתוך הערכה שההצטיינות שלו בלשים נקודות על על הלוח תהיה קריטית מול נבחרת שמצטיינת דווקא בצבע
רן באס יפתח בחמישיה לראשונה וצפוי להיות פקטור חשוב.
בהצלחה!

This Post:
00
219149.71 in reply to 219149.70
Date: 7/9/2012 3:08:55 PM
Overall Posts Rated:
114114
נצחון יפה הערב בבית על אקוודור - נבחרת טובה ומסוכנת. היינו חייבים לנצח משחק בית וכפייבוריטים עשינו את שלנו מעל ומעבר ונצחנו בקלילות. אקוודור עלתה בנורמל במטרה לגנוב את המשחק והלכה לצבע. המשחק לשמחתנו היה בשליטתנו מההתחלה וזה נשאר כך עד הסיום.

לא בדקתי הסטורית לכל השחקנים איך הם היו במשחק הראשון שלהם אי פעם בנבחרת אבל עידו בלום שזומן לראשונה
בגיל 29 למשחק היום נתן את משחק הבכורה הכי טוב שראיתי בנבחרת וסביר להניח שהוא אחד היותר טובים שהיו גם בכל הזמנים עם 29 נקודות ב61 אחוז מהשדה, חמישים אחוז לשלוש ו83 מהקו וכל זה ב32 דקות במשחק עם חשיבות ומול נבחרת טובה. בעזרתו ובעזרת לא מעט שחקנים ששיחקו היטב כמו רן באס,קביליו, תבורי וארז והאמת שכמעט כולם הבריקו היום ולכן ניצחנו ב25 הפרש משחק שעל הנייר לא היה פשוט מה שיכול לתת לנו פוש קטן בהפרש סלים.

קישור למשחק:
(20225)

בשבוע הבא משחק מעיק- פקיסטן שהיא נבחרת יחסית חלשה תסיים את דרכה בטורניר וכנראה תלך קראנץ ובנוסף יש לה ביתיות. בכל זאת כמובן שאנו פייבוריטים גם כך לנצח אותה ונקווה לסיים במקום שיוביל איכשהו לביתיות

Last edited by LA-dov bear at 7/9/2012 3:09:56 PM

Advertisement