Pozdrav svima!Imam jedno pitanje; odnosno molbu za pomoć!Uskoro idem na svadbu gdje sam postavljen za barijaktara! Ono što ne znam jest koje su otprilike moje dužnost; osim mahanja zastavom naravno???Da li postoje nekakvi običaji, tradicionalni postupci!?!? Bilo što!Unaprijed hvala!!!
Na svadbi nakojoj sam ja bila a bio je lik koji je obnašao ovu dužnost koju navodiš to nije bilo preteško.Prvo: Kod mladoženje već moraš bit pijan ko čep.DrUgo: Kad ideš po mladu, netko te vozi a ti ko divljak i nabrijani agresivac mašeš kroz otvoreni prozor frendovog auta.Treće: Na svakom semaforu izlaziš iz auta sa litrom loze/rakije/absinta/whatever i nudiš povorku ili bilo kojeg vozača mkoji se nalazi u koloni.Četvrto: Piješ taj isti otrov iz čepa jer baš nekak briješ da je to fora.Peto: Krećeš dalje (jebi ga- zeleno), ali se vraćaš pješice na semafor jer si skužio da si zaboravio zastavu.Šesto: Dolaziš po mladu, mrtav pijan, kopljem od zastave joj malo sjebeš haljinu, te je još par puta nagaziš jer joj moraš reć da ti nju užasno voliš i da će ona bit prava žena za tvog frenda.Sedmo: ponovi od točke dva do točke pet samo u smjeru Crkve.Osmo: U crkvi ni ne budeš jer bljuješ iza svakog ćoška.Deveto:Gdje je zastava?????Desto: U restoranu se gađaš hranom i čagaš ko na techno pariju kada sviraju "matu" od Škore.Jedanaesto: Cura prekida s tobom i demostrativno se kupi doma dok joj ti objašnjavašš zašto je bilo krucijalno skinut se do gola na "Ružu Hrvatsku".Eto, mislim da barjaktar upravo to radi.