Da povem še jaz moj pogled na tole. Jaz bi storil isto, enkrat to sezono sem že, in nisem niti približno vedel ali se poglabljal v to kaj bo to prineslo nekomu drugemu ampak samo kaj ima dobrega od tega lahko moja ekipa. Pa čeprav praviš, da Dreamcatcher nima "nobenih" možnosti v končnici, ter da bi moral gledati na škodo, ki jo bo povzročil tebi, ter ne na korist svoje ekipe, se jaz ne strinjam.
On ima recimo (to si bom izmislil) 5% možnosti za zmago v četrtfinalu končnice, zadnjo tekmo je odigral z levo roko (zvišanje entuziazma) ter brez prve postave, tako da ni novih poškodb ključnih igralcev, minute so normalne (dobra pripravljenost), z vsemi temi dobrimi stvarmi si bo on povišal možnosti (spet si izmišljujem) na 10%, tako da moj pogled na to je tak da stori vse kar se da, da si čimbolj izboljšaš možnosti za uspeh pa čeprav so še tako minimalne.
A če bi ti imel minimalne možnosti za obstanek, se ne bi potrudil da bi vseeno probal obstat? (res da tole ni povsem enakovredno tistemu od dreamcatcherja ampak vseeno).
Lp, Eli