Upozorenje, proslijedite svima!Tijekom ovog mjeseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare! Jednostavan odlazak po neki alat postao je traumatično iskustvo. Evo o čemu je riječ:Dok vi mirno ukrcavate stvari koje ste kupili, dvije mlade djevojke u ranim dvadesetima priđu vašem autu i počnu prati stakla. Dok to rade majčice im jedva zadržavaju grudi da ne ispadnu. Kada vi završite s utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale ali ne uzmu novac nego vas zamole da ih odbacite do željezničke postaje. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sjedalo. Dok se vozite one se, onako još mokre, počnu ljubiti i maziti a uskoro jedna od njih pređe na prednje sjedalo i oralno vas zadovolji.Za to vrijeme druga vam ukrade novčanik. Meni su ga tako ukrale sedam puta dosad ovaj mjesec, a vjerovatno će i ovog vikenda!!!
pa svi su ti preko 100 minuta odigrali i ti se čudiš:::)))
neznam baš stari moj meni nek su odigrali preko 80 minuta već je bio pomor...neznam kak je to za tebe iznenađenje pa već dugo igraš::))nije to ništa novo o formi već dugo raspravljamo
pa svi su ti preko 100 minuta odigrali i ti se čudiš:::)))Igrali su i prije toliko pa nije bio takav potop forme
neznam baš stari moj meni nek su odigrali preko 80 minuta već je bio pomor...neznam kak je to za tebe iznenađenje pa već dugo igraš::))nije to ništa novo o formi već dugo raspravljamoNapokon si dobio tuć zbog nečeg pametnog što si napisao...a ne u onom cirkus threadu :))))