Poraz od Izraela - ocekivano
Izraelci su trenutno u top 3 momcadi na svijetu a mislim da ce se to na ovomu turniru i pokazati.
Protiv ovakve monstrumske momcadi uistinu nismo imali sto traziti i stoga sam ovu priliku iskoristio da malo napravim rosade u repci.
Trenutni kostur repke izgleda po godinama ovako
12 igraca do 30 godina i samo 5 preko 30.
Mjesta za napredak ima na pretek jer su u pitanju mladi igraci sa ogromnim potencijalima.
Nemojte misliti da je ovo konacni spisak repke, jer nije. Imamo jedno slobodno mjesto a i 2-3 igraca su granicna na svojim pozicijama tako da uz malo treninga na pocetku iduce sezone bi se mogao ubaciti jos koji igrac.
Najblizi ulasku u repku za sada su Blaž Bušija ali mu fali po koji sekundarac, Maks Pesic i Roko Brcic.
Uz njih u skautingu sam vidio i dosta igraca kojima fali cca 4-5 skilova a jos uvjek ih je moguce dignuti.
Sa kontaktiranjom managera cu krenuti od iducega tjedna tako da vidimo na cemu stojimo. Najbitniji faktor koji mi mozete ponuditi je konstantna forma, mozda i presudan nakon ovih 4 tjedna na klupi repke. Dosta slaba forma nekih igraca nas je dosta kostala tako da ce to biti jedan od glavnih faktora dogodine.