Ker se malo dolgočasim, bom naredil kratek report zadnjega kroga...

Luckystar @ Dreamcatchers: Pravi derbi, odločen samo za tri točke, s strani ekipe, ki je igrala Look inside.
vrtec @ Peklenscek: vrtec ima super zunanjo obrambo, verjetno najboljšo v ligi, vendar slab napad. Peklenščka je dokaj dobro ustavil v obrambi, vendar na ofenzivnem koncu ni bilo dovolj "streliva".
New York T... @ kk liboje Standardna zmaga favorita, kateremu je uspel še dober trening na OI-ju. Komaj čakam najino tekmo

LALeakers @ Lekart: Lekart zmagal kljub slabemu metu za tri (4-21) in tako izkoristil odsotnost Majerja v prvi peterki.
KK ILUZIJA @ KK Ločan: Druga in četrta četrtina sta dovolj za visoko zmago Ločana. Spet boj Gibanja proti Look inside, kjer prvi ponavadi vedno potegne ta kratko...
KK Šumljak @ Grupa TNT: Derbi kroga. Napovedal sem tesno zmago Šumljaka, za katerega pa je domač teren Grupe TNT bil premočen. Trening + napredovanje v prvo ligo ne gresta skupaj...
KK Bonifika @ KK Dman: Malo sem se bal te tekme, saj bi z normalno zavzetostjo in igro prvega centra v prvi peterki namesto s klopi mogoče celo izgubil. Zaenkrat mi gre še dobro trening+igra ekipe in upam, da se bo tako nadaljevalo.
Malo se pa bojim tekem po Allstar odmoru - v štirih tekmah igram proti štirim najmočnejšim ekipam obeh konferenc!