Nikakav dogovor nije u pitanju da to odmah razjasnim ne poznajem nikoga iz lige cak mislim da nikad sa nikim nisam ni BB mail razmenio. Sto se pustanja tice tako se zalomilo gledao sam kako najlakse da obezbedim opstanak uz to da mi sto vise igraca dobije trening.
To ti pricam brate,isto sam ja njega mogao napasti kako li je dobio Ninortu (Po meni jednog od najjacih menadzera na BB Srbija zajednici :D ) ,Eku (Dok jos nisu rasprodali tim) i kako li je Dobio Minera tadasnjeg lidera plave :)
Ali znam da svako ima svoje ciljeve i da ono,sto Temopre da juri mene kad je prvi kako god da okrenes i da rizikuje mozda neku povredu,losiju formu,ili bilo sta,sada pred plej of.
Ja prvi da treniram igrace a da mi je cilj obezbedjen (Opstanak ili u slucaju temporea prvo mesto) bolelo bi me bas da se cimam na tekmi sa poslednjim :D
Ali posto je izleteo kako se izleteo i uzeo da proziva po forumu moracu da zacinim ovaj derbi pa eto ovde pred 16+svedoka predlozim cenjenom Saletu da opletemo u subotu,cak sam za i da malo zacinimo celu pricu,Recimo da odlucimo ko ispada,dakle
,pobednik opstaje (Poslednje 2 utakmice izvodimo po 3 igraca) Sta kazes smekeru? :DDobijes-Ides u PA-Izgubis ispadas ?